ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες βρίσκονται σε θετική θέση ως προς τις επιδιώξεις του ζωδίου σου και σου χαρίζουν την ευκαιρία να αναδιοργανώσεις το πρόγραμμά σου και να αποκτήσεις μία πιο εύκολη καθημερινότητα που θα σε οδηγήσει το συντομότερο δυνατό στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Μην  .......
....... φοβηθείς να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν και παραμέρισε τον φόβο της αποτυχίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του με χαμηλούς τόνους για όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, για να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετός φόρτος εργασίας αλλά και αρκετή ένταση προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί με χιλιάδες προβλήματα, αγαπητέ Ταύρε, που ζητούν λύσεις. Είναι πια καιρός ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Μία ήρεμη συζήτηση θα ξεδιαλύνει το τοπίο και θα ισορροπήσουν οι καταστάσεις. Δεν μπορείς να επωμίζεσαι για καιρό ακόμα το μερίδιο της προσφοράς των υπολοίπων. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου που μπορεί να προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, αγαπητέ Δίδυμε, ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας και όχι της τύχης όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις λεπτομέρειες που εκκρεμούν και να προχωρήσεις στην αξιοποίηση των νέων δυνατοτήτων. Η καθημερινότητα θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη - φρόντισε να την απολαύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ό,τι κι αν κάνεις σήμερα επαγγελματικά, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Στα οικονομικά, θα προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Γραφειοκρατικά θέματα ή συμβόλαια ευνοούνται σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Λανθασμένες πληροφορίες πρόκειται να βγουν, αγαπητέ Καρκίνε, σκόπιμα στην επιφάνεια και να σε μπερδέψουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην μεταφέρεις όσα ακούσεις. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί, όπως και οι προθέσεις κάποιων. Φρόντισε η αποκατάσταση της υπόθεσης να γίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση στον εαυτό σου θα σε βάλει σε συζητήσεις και θα ακούσεις παράπονα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Φιλικά πρόσωπα, αγαπητέ Λέων, απαιτούν περισσότερο χώρο στη ζωή σου, με ολέθρια αποτελέσματα για τις σχέσεις σας. Βάλε τάξη στα πράγματα και μην υπερβάλλεις, γιατί μπορεί η κατάσταση να ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια και να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να την επαναφέρεις στα αρχικά επίπεδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα στα αισθηματικά σου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει όμως σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Συζητήσεις, μυστικές συναντήσεις και επικίνδυνες προτάσεις σε προβληματίζουν, αγαπητέ Παρθένε. Μην βιαστείς να πάρεις θέση, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις μέχρι να συλλέξεις τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν στην αξιολόγηση της κατάστασης. Όλα θα ρυθμιστούν υπέρ σου, αρκεί να περιορίσεις κάθε παρόρμηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς να εκφράσεις τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεξε στον επαγγελματικό τομέα να αποφύγεις αντιθέσεις με τους συνεργάτες σου. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο χρόνος που χρειάζεσαι, αγαπητέ Ζυγέ, για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου είναι αρκετός και το άγχος σε έχει κυριεύσει. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς, γιατί οι υποθέσεις σου καθυστερούν ακόμα. Η καθημερινότητα απαιτεί προσπάθεια και συγκέντρωση - μείνε όπως είσαι και αργότερα θα μπορέσεις να προχωρήσεις με προσοχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφό σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις επαγγελματικές αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει τις σωστές βάσεις και μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά οικονομικά ρίσκα. Οι πρωινές ώρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις οικονομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα στηρίζουν τα όνειρά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και με αργά βήματα πλησιάζεις στην πραγματοποίησή τους. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής έχει ήδη καλυφθεί. Κάνε μια σύντομη παύση για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και μετά μπορείς να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση όσων επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται αν είσαι ελεύθερος, να κάνεις και νέες γνωριμίες. Μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τα θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χάρη στη μεταδοτικότητα αλλά και στην υπομονή σου, θα καταφέρεις σήμερα να λύσεις σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην ξοδεύεις υπερβολικά, αλλά να προσπαθήσεις να πετύχεις όσα σε ευχαριστούν μέσα από πιο ουσιαστικές διαδικασίες. Η ανάγκη σου για αλλαγές θα πραγματοποιηθεί με περισσότερη ασφάλεια, χωρίς μεγάλο κόστος. Μια ανανέωση του προσωπικού σου χώρου θα βελτιώσει τη διάθεσή σου καθοριστικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και κάνεις στον σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής στην ερωτική σου ζωή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να καθορίσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η πραγματοποίηση μίας ευχής θα βελτιώσει καθοριστικά τη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Τώρα θα μπορέσεις να δεις τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου και να ξεχωρίσεις όσους αξίζουν να έχουν μία θέση δίπλα σου. Οι υπόλοιποι δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Μην χάνεις τον χρόνο σου κοιτώντας πίσω - η ζωή σού ανήκει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις σήμερα. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, ώστε να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα προβλέπονται καθοριστικές αλλαγές για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα. Μην βιαστείς να προχωρήσεις τις επιδιώξεις σου, αλλά χαλάρωσε και αφέσου στον απαραίτητο χρόνο. Νέες δυνατότητες θα ανοιχτούν μπροστά σου, αρκεί να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στην αξιοποίησή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις πάρει φόρα και τα έχεις σαρώσει όλα. Καλό θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην καταπιάνεσαι με όλα ταυτόχρονα. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα και απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου σε κάθε δυναμική απόφαση και πράξη. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει χωρίς προσπάθεια, ειδικά τώρα που τα άστρα μπορούν να οδηγήσουν στην πραγματοποίηση όσων επιθυμείς. Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Θα πρέπει να μπεις σε ένα πρόγραμμα σε σχέση με τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου