ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 31/5/2017


Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Δείξε αυτοσυγκράτηση απέναντι σε όσα σε ενοχλούν και προσπάθησε να συζητήσεις με ήρεμο τρόπο και να βάλεις όρια. Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες αυτή τη στιγμή για το ζώδιό σου, αλλά σταδιακά θα βελτιωθούν και .......
........  δεν χρειάζεται να οδηγηθείς σε απότομες κινήσεις που θα δημιουργήσουν ρήξη από την οποία θα ζημιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου, για να περνάτε ακόμη καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει σε μια καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες κινήσεις ακόμη για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, αγαπητέ Ταύρε, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ζητάει τη βοήθειά σου. Μην βιαστείς να αρνηθείς – ίσως καταφέρεις να προσφέρεις τη στήριξή σου. Άκου προσεκτικά όσα έχει να σου πει και μετά θα αποφασίσεις με ηρεμία. Μην ξεχνάς πώς σου έχει φερθεί στο παρελθόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν τα όνειρά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και οδηγούν με χιλιάδες τρόπους στην ολοκλήρωσή τους. Η πραγματοποίηση των στόχων σου θα είναι αποτέλεσμα της τεράστιας βοήθειας που θα δεχτείς τώρα και η αξιοποίησή της θα καθορίσει το μέγεθος της επιτυχίας σου. Η ευτυχία πλησιάζει με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου που θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα τα παλιά που σε προβλημάτιζαν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλύτερα να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές και περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι πρακτικά αδύνατο, αγαπητέ Καρκίνε, να ασχολείσαι με χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα. Βάλε μια τάξη στη ζωή σου, αν θέλεις η συνέχεια να είναι θετική για σένα. Μία ιεράρχηση των επιθυμιών σου θα σε ωφελήσει και θα προωθήσεις με λιγότερη κούραση τα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα άτομα που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μεγάλο δυναμισμό και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου μπορείς να τις κάνεις. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, αγαπητέ Λέων, ήρθε η στιγμή να βιώσεις κάτι που φοβόσουν εδώ και καιρό. Τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο φοβόσουν. Η αυτοσυγκράτηση που έδειξες υπήρξε καθοριστική και δημιούργησε κλίμα σεβασμού το οποίο θα σε ακολουθεί πλέον. Μην χαλαρώσεις και μην αλλάξεις τη στάση σου τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μίλα σήμερα με το ταίρι σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και να σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που ίσως ανακόπτουν την πορεία των επαγγελματικών σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για ένα καλύτερο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορείς να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν το ερχόμενο διάστημα να ζήσεις, αγαπητέ Παρθένε, εμπειρίες που δεν περιμένεις. Η ισορροπία όμως είναι απαραίτητη σε όλα τα επίπεδα - μην υπερβάλλεις και συγκράτησε τον εαυτό σου σ συζητήσεις και σχόλια. Αργότερα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα όσα απαιτούνται. Τώρα απόλαυσε όσα παρουσιάζονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου απόφυγε να εκνευριστείς, γιατί θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Απρόσμενες επισκέψεις θα δεχτείς με δώρα και υποσχέσεις για το μέλλον. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και απόφυγε να πάρεις αποφάσεις πριν εξετάσεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Είναι εύκολο να αποφύγεις κινδύνους, αν περιορίσεις την παρόρμηση που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου σε όλες σου τις εκδηλώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερη θετικότητα κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, δεν θα ανησυχείς για πολύ, γιατί οι κατακτήσεις που έχεις είναι πολλές - αρκεί εσύ να διαλέξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και θα δεις πολλούς από τους στόχους που έχεις βάλει να αρχίζουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση ως προς τα έσοδα. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είναι απαραίτητο να φροντίσεις για όσες εκκρεμότητες χρειάζονται άμεση επίλυση. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες καθυστερήσεις. Δείξε προσοχή σε ζητήματα που φαίνεται να οδηγούν σε αδιέξοδο τώρα, για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Θα υπάρξουν βελτιώσεις για το ζώδιό σου, αν δείξεις προνοητικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα που ακόμη δεν σου έχει πει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν πολλά επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι στον οικονομικό τομέα να προσέξεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο χρόνος που πέρασε σε γέμισε εμπειρίες, αγαπητέ Τοξότη, τις οποίες τώρα καλείσαι να εκμεταλλευτείς, για να φέρεις εξέλιξη και πρόοδο στη ζωή σου. Είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί νέο κλίμα πολύ πιο θετικό για την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Φρόντισε να το αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, καθώς με την Αφροδίτη που είναι στον Κριό, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που μπορεί να είχαν γίνει στον αισθηματικό σου τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολλή όρεξη για αλλαγές, προκειμένου να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις στη διαδικασία να βρεις τρόπους ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η ευτυχία είναι αναμενόμενη σε αρκετά επίπεδα, αλλά οι ευθύνες δεν τελειώνουν και ο προγραμματισμός είναι απολύτως απαραίτητος, ώστε να τα καταφέρεις χωρίς πολύ μεγάλο κόστος. Οι πλανήτες δίνουν στο ζώδιό σου αρκετά θετικές προοπτικές και τα οφέλη δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ θα πάρεις και κάποιες πολύ πρωτότυπες αποφάσεις που θα σου φέρουν επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Δείξε μεγάλη προσοχή, αγαπητέ Υδροχόε, σε όσα επιθυμείς και προσπαθείς να σου συμβούν. Είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείς πράγματα που σε ευχαριστούν, αλλά ο ρεαλισμός θα σε προστατέψει από πιθανό αδιέξοδο που μπορείς να αποφύγεις με κάποια εγκράτεια και σύνεση. Η συμβουλή κάποιου αγαπημένου προσώπου θα είναι καθοριστική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα θέλεις να λύσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι προβληματικά. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν θα πρέπει να τις προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το τελευταίο διάστημα αρκετές ευθύνες, αγαπητέ Ιχθύ, στένεψαν πολύ τα όρια του προσωπικού σου χρόνου, με αποτέλεσμα να χάσεις τις ισορροπίες σου. Μην αφήσεις σε κανέναν λανθασμένη εικόνα – μίλα με σοβαρότητα για όλα όσα περνάς και η ανταπόκριση των αγαπημένων σου προσώπων θα σε ικανοποιήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις υπέροχα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες καινούργιες συνεργασίες που έχεις κάνει θα βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου