ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις σε κανέναν την εντύπωση πως όσα απολαμβάνεις σου χαρίστηκαν. Η αλήθεια είναι πως δούλεψες σκληρά για να φέρεις τη ζωή σου στα σημερινά επίπεδα που σου ......
.......  επιτρέπουν να χαίρεσαι αυτή τη στιγμή. Οι πλανήτες φέρνουν ακόμα καλύτερες ευκαιρίες για άνοδο για το ζώδιό σου, που θα σε οδηγήσουν σε απέραντη ευτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Έλα πιο κοντά του, ώστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχετε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τα άστρα υπήρξαν σκληρά μαζί σου όλο το τελευταίο διάστημα, αλλά από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, η κατάσταση θα αλλάξει και η κακή επιρροή θα απομακρυνθεί από σένα. Μπορείς να οργανώσεις με ευκολία αρκετές δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και μέσα από αυτή τη διαδικασία να πετύχεις αναγνώριση και δώρα. Η συναισθηματική ικανοποίηση θα είναι μεγαλύτερη από την υλική, αλλά μην απαξιώσεις το αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Κάποιος παρακολουθεί προσεκτικά τις κινήσεις σου και θα πρέπει να προσέξεις πολύ για να μην εκτεθείς. Η συνέπεια και η εργατικότητά σου θα είναι απαραίτητες ειδικά τώρα που η περίοδος ευνοεί το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά υποθέσεις δρομολογημένες από καιρό. Θα δεχτείς επιπλέον βοήθεια από κάποιο σημαντικό πρόσωπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά στα αισθηματικά σου, δηλαδή να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις, εξωτερίκευσέ τα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να εξετάσεις αν είναι συμφέρουσες. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μία γνωριμία, αγαπητέ Καρκίνε, που δεν είχε σημαντική παρουσία στη ζωή σου μέχρι τώρα, θα μετατραπεί σε πρωταρχικής σημασίας για τις εξελίξεις. Το άτομο αυτό παρακολούθησε τις κινήσεις σου για καιρό και διαπίστωσε πως οι φόβοι του δεν είχαν λογική βάση. Θα επανέλθει, λοιπόν στο προσκήνιο και αυτή τη φορά θα προσφέρει πολλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για αυτά που σε εκφράζουν και που θέλεις για να περνάς καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στον επαγγελματικό τομέα, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η περιπέτεια που βίωσες πρόσφατα έγινε αφορμή να εγκλωβιστείς προσωρινά και να νιώσεις ματαιότητα. Ευτυχώς ο τρόπος που το χειρίστηκες ήταν έξοχος και αυτή τη φορά - και με την εύνοια του Ερμή που από σήμερα μπαίνει στον Ταύρο – θα μπορέσεις να προχωρήσεις αποκλειστικά με νέες προοπτικές που ανοίγονται για το ζώδιό σου. Δείξε προσοχή στον τρόπο που θα λειτουργήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν πλέον τελειώσει και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με μεγάλη αισιοδοξία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Πολύ σύντομα νέα μηνύματα θα έρθουν να σου εξηγήσουν πράγματα που δεν γνωρίζεις. Οι απορίες του παρελθόντος λύνονται οριστικά και όλα δείχνουν να προχωράνε χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Μην χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου ειδικά τώρα που τα πράγματα μπαίνουν στην τελική ευθεία, για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί με άλλα θέματα και έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η ευγενική παρουσία της οικογένειας στη ζωή σου σε έχει βοηθήσει απεριόριστα στο παρελθόν, αγαπητέ Ζυγέ. Τώρα ήρθε η ώρα να ανταποδώσεις τη φροντίδα που οι άλλοι έχουν ανάγκη. Κάποιο ξαφνικό πρόβλημα θα ξεπεραστεί αρκετά γρήγορα και τα πράγματα θα επανέλθουν σε ισορροπία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το παρόν πλανητικό σκηνικό, το καλύτερο για τα αισθηματικά σου θα ήταν να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Προπάντων απόφυγε να γκρινιάζεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην διστάσεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου σε κάποιο άτομο που σε έχει απασχολήσει. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς τις προοπτικές επιτυχίας. Η συνεργασία σου θα επιβεβαιωθεί μετά από δική σου κίνηση και θα οδηγήσει σε μια αρμονική διαδικασία με μεγάλες προοπτικές προόδου. Μην αφήσεις την ευκαιρία να χαθεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε κι οι δύο καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Κάνε ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κάποιοι απομακρύνονται από σένα, αγαπητέ Τοξότη, και απορείς. Τον τελευταίο καιρό η υπερβολική πίεση σε έχει αποξενώσει και φυσικά οι άλλοι νομίζουν πως η παρουσία τους δεν σου είναι επιθυμητή. Μην υπερβάλλεις, αλλά σκέψου πόσο εύκολα είναι τα πράγματα σε περίπτωση που μιλήσεις απλά και εξηγήσεις όσα σου συμβαίνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που είχες στα αισθηματικά σου, αρχίζουν και ξεπερνιούνται και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι δύσκολο να καταφέρεις να προχωρήσεις με όσα σου έχουν συμβεί πρόσφατα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να οργανώσεις ένα πλάνο δράσης. Πολύ σύντομα τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο για το ζώδιό σου και θα δεχτείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να σου συμβούν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η περίοδος της ξέγνοιαστης ζωής έχει παρέλθει, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο, οι υποχρεώσεις σε καλούν να αναλάβεις δράση το συντομότερο, καθώς ένα πλήθος ζητημάτων χρειάζονται επίλυση. Η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει στο καλύτερο αποτέλεσμα και αγαπημένα πρόσωπα θα σε στηρίξουν σε αυτή την κατεύθυνση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή για την επισημοποίησή της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Είναι πλέον βέβαιο πως κάποια άτομα σού δυσκολεύουν τη ζωή με πλάγιους τρόπους. Σύντομα όλα θα αποκαλυφθούν και τα πράγματα θα δρομολογηθούν σε καλύτερη βάση. Μην φοβηθείς να εκφράσεις τη δυσαρέσκειά σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εκφράζεις αυτό που νιώθεις και να μην πιέζεσαι εσωτερικά. Οι πλανήτες στηρίζουν το ζώδιό σου ώστε να το τολμήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ο ρομαντισμός αλλά και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να προγραμματίσεις τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου