ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποια φιλικά πρόσωπα, αγαπητέ Κριέ, που έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό από τη ζωή σου θα επανέλθουν και η διάθεσή σου θα ανέβει κατακόρυφα. Προσπάθησε να ωφεληθείς από τα λόγια που θα ακούσεις. Μέσα σε αυτά βρίσκονται αλήθειες που ........
....... μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου και να φέρουν καθοριστική μεταμόρφωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα θέλεις να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε μαζί πολύ όμορφα τη μέρα σας. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά πρόσεχε στα έξοδα που κάνεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι απαραίτητο, αγαπητέ Ταύρε, να αναγνωρίσεις πως τα λάθη του παρελθόντος είχαν μεγαλύτερο κόστος από το αναμενόμενο. Τώρα μπορείς να ζητήσεις συγχώρεση και να καταλάβεις ότι στη ζωή δεν γίνεται να σκέφτεσαι μόνο τις δικές σου ανάγκες. Έχεις την τύχη να συναναστρέφεσαι ανθρώπους που νιώθουν ανώτερα αισθήματα για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η μέρα σήμερα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, αλλά όλα αυτά άφησέ τα για την εβδομάδα που έρχεται. Σήμερα χαλάρωσε, γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν ακόμη, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η κακή πρόθεση κάποιου φιλικού σου προσώπου, αγαπητέ Δίδυμε, σε βύθισε στο αίσθημα της αδικίας. Η πρόθεσή του να σε εξαπατήσει δεν θα βρει έδαφος και με τους σωστούς χειρισμούς θα φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες, αλλά η πικρία θα παραμείνει. Δυστυχώς την καλή ποιότητα του χαρακτήρα που έχεις εσύ δεν μπορούν να την έχουν όλοι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα καταστάσεις που μέχρι σήμερα σε προβλημάτιζαν στα αισθηματικά σου. Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να τα βάλεις λίγο στην άκρη, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις αγχωθεί πάρα πολύ. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στην πορεία θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μία νοσταλγία σε έχει κυριεύσει, αγαπητέ Καρκίνε, τον τελευταίο καιρό και χρειάζεσαι αρκετή προσπάθεια για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να ονειρεύεται εξιδανικευμένες καταστάσεις που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Οι συνθήκες διαφέρουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου και να περάσετε τη μέρα σας πολύ ερωτικά και ρομαντικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να ξοδεύεις χρήματα χωρίς να σκέπτεσαι.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ανάγκη σου για ασφάλεια σε εμποδίζει, αγαπητέ Λέων, να προχωρήσεις και να κάνεις τα θέλω σου πραγματικότητα. Αυτό δυστυχώς δύσκολα θα αλλάξει, οπότε καλό θα ήταν να μην αναστατώνεις τα πράγματα ενώ δεν έχεις την πρόθεση να προχωρήσεις. Μείνε εκεί που βρίσκεσαι ή κάνε το μεγάλο βήμα. Δεν μπορείς και τα δύο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου πάρα πολύ καλά. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στενοχωρήσει. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι στην αναζήτηση, να ξέρεις ότι με τον ερωτισμό που θα εκπέμπεις αυτή την περίοδο, κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην σκέφτεσαι σήμερα, που είναι Κυριακή, δυσάρεστα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να αποφορτιστείς. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλύτερα και στην πορεία θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι γνωστός, αγαπητέ Παρθένε, αλλά δείχνει να μην σε απασχολεί και τόσο πλέον. Η παραίτηση από όσα αγαπάς είναι μια ένδειξη πως το υποσυνείδητο δεν λειτουργεί παράλληλα με όσα σε βολεύουν. Ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα σου, γιατί η περίοδος της απραξίας θα αργήσει να τελειώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αρκεί να μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχετε μεταξύ σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις κάνει πολλές κινήσεις. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεχαστείς από όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και στο μέλλον θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο συμβιβασμός και η υποχωρητική σου στάση, αγαπητέ Ζυγέ, σε οικογενειακό επίπεδο δεν φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εσένα και είναι δύσκολο να προχωρήσεις. Αναθεώρησε τον ρόλο του καλού παιδιού και αντίδρασε σε κάθε μορφή αδικίας. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και μπορείς να επιλέξεις κατεύθυνση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου. Είναι βέβαιο ότι και θα ξεχαστείς από το άγχος, αλλά και θα περάσεις τέλεια μαζί του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα και ξαφνικά θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις πολλές δυνατότητες. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις από όλα αυτά που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίσεις να κάνεις έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η πνευματική εξύψωση και ο θαυμασμός που σε ακολουθεί είναι αποτέλεσμα των βιωμάτων σου. Μην αφήσεις κανέναν να σε υποτιμήσει και να φράξει τον δρόμο σου με κακία. Η ζωή σού χαρίζει ευκαιρίες να προχωρήσεις και να μπορέσεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα στο μέλλον. Η δημιουργικότητα του ζωδίου σου απογειώνεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα θα καταπλήξει το ταίρι σου. Με τις συζητήσεις που θα κάνεις και με την καλή σου διάθεση θα το κάνεις πάρα πολύ ευτυχισμένο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου ακόμη δεν είναι στο σημείο που θέλεις. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει για το ζώδιό σου. Είναι αδύνατο να συνεχίσεις να αποφεύγεις την πραγματικότητα. Τώρα μπορείς να οργανώσεις τον τρόπο που θα προχωρήσεις και όλα μπορούν να βελτιωθούν με καλή διάθεση και μεγάλη προσπάθεια. Πάψε να καταδικάζεις τον εαυτό σου με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Οι πλανήτες το βελτιώνουν αυτό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση και ο ερωτισμός που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην έχεις αγωνία για διάφορα επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας του ζωδίου σου έχει φέρει αδιέξοδα σε πολλά επίπεδα. Μπορείς να συνεχίσεις μέχρι την καταστροφή, αλλά και να αναθεωρήσεις τη στάση σου. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σου αποφάσεις. Απόφυγε συμβουλές σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα, οι συνέπειες του οποίου θα βαρύνουν αποκλειστικά εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να πάει η σχέση σου πολύ καλά και να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Αυτό που μένει είναι να εξωτερικευτείς περισσότερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα πράγματα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις την Κυριακή σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η τακτοποίηση ζητημάτων είναι ένα θέμα που μπορεί να σε ξεβολέψει αρκετά, αγαπητέ Υδροχόε, αρκεί να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες διαδικασίες. Εστίασε την προσοχή σου σε όσα χρειάζεται και μην χάνεις τον χρόνο σου σε ζητήματα που σου προκαλούν ανησυχία αδίκως. Αργότερα θα έχεις περισσότερες επιλογές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν, ενώ η συμπεριφορά του συντρόφου σου σε ικανοποιεί απολύτως.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κάνεις πολλές κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες. Σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να χαλαρώσεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ο προϋπολογισμός σου δεν σηκώνει και πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα σε ταράξει ευχάριστα. Η δημιουργικότητά σου εξελίσσεται συνεχώς και οι πλανήτες φέρνουν νέες ευκαιρίες για δράση. Αξιοποίησέ τις όσο το δυνατόν καλύτερα και τα αποτελέσματα θα καταπλήξουν εσένα αλλά και τον κοινωνικό σου περίγυρο. Νέες γνωριμίες θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η πολύ καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και η γοητεία σου θα κάνει το ταίρι σου να μην ξεκολλάει από δίπλα σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου