ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/5/2017

Σχετική εικόνα
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Κριέ, θα μάθεις μία πληροφορία πολύ σημαντική για την κατανόηση ορισμένων βασικών πραγμάτων. Είναι αδύνατον να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου χωρίς .....
..... προγραμματισμό - βάλε πλάνο, λοιπόν και σύντομα θα ανταμειφθείς. Η κατάσταση αιωρείται, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις εξελίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα αλλά και ο ερωτισμός σου, θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα θα τα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην φοβηθείς, αγαπητέ Ταύρε, να προσπαθήσεις για θέματα που παραμένουν εδώ και καιρό μετέωρα. Είναι ευκαιρία να εξετάσεις προσεκτικά τις προϋποθέσεις που προκύπτουν και να πάψεις να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Με σωστούς χειρισμούς όλα θα γίνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου, να περάσεις καλά και επιτέλους να του αφιερώσεις λίγο χρόνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για τα επαγγελματικά σου έχεις αρκετό άγχος προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ηρεμήσεις λίγο, γιατί έχεις ανάγκη από λίγη ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Από σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Οι πλανήτες σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια από πρόσωπα πολύ σημαντικά για τη μελλοντική σου πορεία. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειές σου να τον εμποδίσουν, οδηγώντας σε απραξία. Η συστηματική δράση θα καθορίσει το αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις λίγο το άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, είναι προτιμότερο να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και πιο ξεκούραστο. Για τα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος προκειμένου να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Κάποια δικά σου άτομα επιθυμούν μια εντελώς διαφορετική έκβαση στις υποθέσεις από τη δική σου, γεγονός που τους δημιουργεί μια ενόχληση κάθε φορά που σε βλέπουν να προοδεύεις. Ένα τυχαίο γεγονός θα φέρει τα πάνω κάτω σε μια υπόθεση που σε απασχολεί και από εκεί και πέρα όλα θα δρομολογηθούν με επιτυχία για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πολλά θέματα που σε άγχωναν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις κανέναν να αποφασίσει για τη ζωή σου. Στις προσωπικές υποθέσεις δεν επιτρέπονται παρεμβάσεις, όποια και αν είναι η πρόθεση. Βάλε όρια στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να μην υπάρξει δυσκολία σε κανένα επίπεδο, μελλοντικά. Όλα θα τακτοποιηθούν με ηρεμία και θετική σκέψη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα τα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να τα πας καλά. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Παρθένε, να διατηρήσεις την απαραίτητη προσήλωση στους στόχους σου, πολύ σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν με επιτυχία. Μην χάνεις τον χρόνο σου περιμένοντας να διαπιστώσεις τι θα συμβεί αργότερα. Ασχολήσου με την επίλυση των ζητημάτων άμεσα και με καθοριστικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και εσύ συνεχίζεις να αναζητάς νέες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Ζυγέ, είναι αδύνατον να αλλάξουν άμεσα, γεγονός που σε γεμίζει με άγχος και σε στενοχωρεί. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μην ονειρεύεσαι εξωπραγματικές συνθήκες που δεν μπορούν να υπάρξουν. Αργότερα όλα θα πάνε καλά και είναι πιθανό να μπορέσεις να ξεφύγεις από όσα σε βαραίνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου, αρκεί να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις και θα περάσετε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και εξομαλύνονται. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να κάνεις ένα πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Θετικές εξελίξεις και μεγάλες προοπτικές προβλέπονται σύντομα για το ζώδιό σου. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσεις σχέδια και να οργανώσεις τον σωστό τρόπο για την επίτευξή τους. Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος σε ό,τι ακούς γύρω σου – αντιθέτως, κράτα αποστάσεις και επεξεργάσου περισσότερο τις πληροφορίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στα αισθηματικά σου, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να συζητήσεις με το ταίρι σου για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα μια καινούργια γνωριμία θα φέρει χαρά στη ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου, γιατί την εβδομάδα που έρχεται θα έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται για το ζώδιό σου και σε οδηγεί σε πλήρη αναδιοργάνωση της καθημερινότητάς σου. Η ψυχολογία σου θα επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα και η θετική σου διάθεση θα γίνει αφορμή για πολλές νέες επαφές που θα σε ανεβάσουν ακόμα περισσότερο. Νέες συμφωνίες έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μεγάλη πλανητική βοήθεια έρχεται για το ζώδιό σου ως προς τη σταθεροποίηση των καταστάσεων και θα πρέπει να την αξιοποιήσεις, καθώς οι τωρινές σου κινήσεις θα εξασφαλίσουν θετικά αποτελέσματα για τη ζωή σου μέχρι το μακρινό μέλλον. Λάβε σοβαρά υπόψη σου προτάσεις που θα σου γίνουν και που θα πρέπει να αξιολογήσεις και να εκμεταλλευτείς αμέσως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να του κάνεις τις προτάσεις σου που θα το κάνουν να χαρεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις και αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σου θα γίνει, αγαπητέ Υδροχόε, αφορμή να δοθεί λανθασμένο μήνυμα σε κάποιο δικό σου πρόσωπο. Μην δείξεις τη δυσαρέσκειά σου, αλλά φρόντισε να έχεις καινούργιες προοπτικές σε όλα τα επίπεδα, ώστε να καλύψεις τις επερχόμενες ανάγκες. Η οικογένεια σε στηρίζει με καθοριστικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου και εσύ θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία αυτή την περίοδο να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, απόφυγε να ασχοληθείς και πάλι με κάποιο επαγγελματικό θέμα. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα στασιμότητας, το πλανητικό σκηνικό επιτέλους ενισχύει τη δράση και οδηγεί σε ολοκλήρωση τις υποθέσεις του ζωδίου σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσεις τον παραμελημένο σου εαυτό, καθώς και τα φιλικά πρόσωπα που περιμένουν κάποιο ενδιαφέρον από εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα συζητήσεις με το ταίρι σου για να κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου