ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

6+1 έξυπνα tips για να φαίνονται τα δόντια σου πιο λευκά

Αποτέλεσμα εικόνας για αστραφτερό χαμόγελο
Θες αστραφτερό χαμόγελο; Αν το χρώμα τους δεν είναι υπερβολικά κίτρινο, πριν κλείσεις ραντεβού για  λεύκανση δοκίμασε τα παρακάτω έξυπνα tips που θα κάνουν τα δόντια σου να δείχνουν λευκότερα.....

Εάν ανησυχείς για τα όχι και τόσο κατάλευκα δόντια σου, υπάρχουν τρόποι για να αποκτήσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Βέβαια στην πολυάσχολη και πιεστική καθημερινότητα που μετά βίας αφαιρείς το μακιγιάζ πριν κοιμηθείς καταλαβαίνω ότι ο χρόνος είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Γι΄αυτό και θα σου προτείνουμε απλές, εύκολες και γρήγορες λύσεις για να αποκτήσεις πιο λευκό χαμόγελο.

1. Βάψε τα χείλη σου με κόκκινο κραγιόν. Θα κάνει τα δόντια σου να φαίνονται πιο λευκά. Οι ψυχρές αποχρώσεις όπως μωβ, επίσης βοηθάνε σε αυτό. Αντίθετα, απέφυγε κοραλλί χρώματα και γενικά από την παλέτα του πορτοκαλί. Θα τα κάνει να δείχνουν πιο κίτρινα.

2. Απέφυγε στο μακιγιάζ των χειλιών σου οτιδήποτε διαθέτει glitter και γενικά gel υφές. Επένδυσε μόνο σε ματ υφές.

3. Τονίζοντας το περίγραμμα των χειλιών με concealer και μολύβι χειλιών, εκτός από πιο σαρκώδη, θα δείχνουν και τα δόντια πιο όμορφα.

4. Αν δώσεις έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών σου με τις κατάλληλες αποχρώσεις σκιών, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο, το χαμόγελό σου θα δείχνει πιο λευκό.  Μωβ, μπλε, ασημί, πράσινες και τυρκουάζ σκιές είναι ότι πρέπει,

5. Οι τόνοι που έχουν μέσα μπλε, όπως το μοβ, το βιολετί, το σκούρο κόκκινο και το φούξια, αναδεικνύουν ένα όμορφο, λαμπερό χαμόγελο.

6. Κράτησε τα χέλι σου ενυδατωμένα. Αν είναι ξηρά θα δείχνουν χειρότερα τα δόντια σου.

7. Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες μπορεί να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των επιφανειακών κηλίδων ώστε τα δόντια σου να δείχνουν σχεδόν έναν τόνο πιο λευκά.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου