ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Θέλετε να φέρουμε πίσω την παράδοση;


Χριστούγεννα σημαίνουν οικογένεια, αγάπη, αναμνήσεις, φαγητό, αγκαλιά, τζάκι, ζεστασιά...Οι συνειρμοί για τον καθέναν είναι διαφορετικοί. Ευκαιρία να θυμηθούμε τρεις«παραδόσεις» που θα μας δημιουργήσουν καινούργια αλλά οικεία συναισθήματα....
 
1. Επιτραπέζια παιχνίδια. Ξύλινα, αυτοσχέδια, παλιομοδίτικα. Λίγο προτού καθίσουμε στο τραπέζι ή ακόμη και μετά, μπορούμε να παίξουμε κάτι που θα αρέσει στους άλλους. Και δεν αναφερόμαστε απαραίτητα στα χαρτιά. Στήστε όμορφα και έξυπνα την τραπεζαρία, έτσι ώστε να νομίζουν ότι ακόμη και το ντεκόρ συμβάλει στο κλίμα του παιχνιδιού. 
2. Κάλτσες στο τζάκι. Μπορεί να προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ενηλικιωθούμε, αλλά οι τσόχινες κάλτσες σε όλα τα μεγέθη, κρεμασμένες στο τζάκι ή στα παράθυρα, είναι εκεί για να μας θυμίζουν ότι πρέπει να γεμίσουν. 
3. Χριστουγεννιάτικο στεφάνι. Στην εξώπορτα, μέσα στο σπίτι, στην αυλή, στις πόρτες, μινιατούρες, μεγάλα, υπερμεγέθη, γενναιόδωρα, φέρνουν καλή τύχη και σίγουρα μας ξαφνιάζουν ευχάριστα κάθε φορά που τα παρατηρούμε. Ένα στεφάνι από έλατο, ή, τι θα λέγατε για πλεξούδες από σκόρδα με γαρυφαλλάκια για να διώξουν τις ...κακιές γλώσσες; Σκόρδα, σκόρδα. 
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου