ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Θαύμα (Wonder)!



Ο Όγκίστ Πούλμαν έχει γεννηθεί με προβλήματα στο πρόσωπο, που μέχρι και σήμερα τον έχουν εμποδίσει από τα πάει σε ένα κανονικό σχολείο. Όταν φτάνει στην πέμπτη τάξη του τοπικού του σχολείου, πρώτη .......
..... του φορά σε κανονικό ίδρυμα, γίνεται ο πλέον διαφορετικός ήρωας. Όπως και η οικογένεια του, έτσι και οι συμμαθητές του και η υπόλοιποι κοινότητα παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους την αποδοχή και τη συμπόνια, ενώ ο Όγκι ξεκινάει το δικό του απίθανο ταξίδι που θα τους ενώσει όλους και θα αποδείξει ότι δεν μπορείς να είσαι ένα με το σύνολο, όταν γεννιέσαι μοναδικός.

- Παραλειπόμενα:

Βασίζεται στο μπεστ-σέλερ του 2012 με τον ίδιο τίτλο, αλλά δανείζεται στοιχεία και από τις δύο του επεκτάσεις, το Auggie and Me και το 365 Days of Wonder. Είναι γραμμένο από την ισπανίδα Raquel Jaramillo, που υπογράφει με το ψευδώνυμο R. J. Palacio.


Αρχικός σκηνοθέτης ήταν ο Paul King, αλλά προτίμησε να αναλάβει το Πάντινγκτον 2.
Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 28 Δεκ 2017
Διανομή: Σπέντζος
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: DTS (Digital Theater Sound)
Γλώσσα: Αγγλικά
Δραματική | 113' |
- Συντελεστές :
Jacob Tremblay Ηθοποιός ....August `Auggie` Pullman
Julia Roberts Ηθοποιός ....Isabel Pullman
Owen Wilson Ηθοποιός ....Nate Pullman
Mandy Patinkin Ηθοποιός ....Κος Tushman
Sonia Braga Ηθοποιός ....`Grans` Russo
R.J. Palacio Συγγραφέας ....μυθιστόρημα
Stephen Chbosky Σκηνοθετης
Steve Conrad Σεναριογράφος
Stephen Chbosky Σεναριογράφος
Jack Thorne Σεναριογράφος





Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου