ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν!

Συγκίνηση, ανατροπές και καυστικό μελόδραμα στις ταινίες της τελευταίας εβδομάδας του χρόνου.Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...
Θαύμα

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller (Wonder), η ταινία αφηγείται τη συγκινητική και απίστευτα εμπνευστική ιστορία του August Pullman, του αγοριού η παραμόρφωση τον βάζει στο στόχαστρο, όταν αφήνει την κατ΄οίκον διδασκαλία και ξεκινά το σχολείο. Με τους Jacob Tremblay, Izabela Vidovic, Julia Roberts και Owen Wilson. 



The Greatest Showman 
Ένα βιογρφικό μιούζικαλ για τη ζωή του P.T. Barnum, του ανθρώπου που ξεκίνησε από το μηδέν και έφτιαξε αυτό που γνωρίσαμε ως showbiz. Από τα χρόνια της ορφάνιας, της πλήρους ανέχειας, αλλά και της τεράστιας φιλοδοξίας, στο απόλυτο θαύμα που συντελέστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα. Με τους Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron σε σκηνοθεσία Michael Gracey,



The party
Η Τζάνετ δίνει ένα πάρτι μετά τον διορισμό της σε ανώτατο αξίωμα της αντιπολιτευτικής κυβέρνησης. Όταν οι καλεσμένοι φτάνουν στο σπίτι, τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα φανταζόταν κανείς. Ανατροπές και απρόοπτα σε σκηνοθεσία Sally Potter για τους Kristin Scott Thomas, Timothy Spall και τους υπόλοιπους καλεσμένους. 



Τα μυστικά της Τεχεράνης
Στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια για ελευθερία και ευτυχία, τέσσερις νέοι άνθρωποι από την Τεχεράνη καλούνται να σπάσουν τα ταμπού της ισλαμικής κοινωνίας. Ενήλικο animation σε σκηνοθεσία Ali Soozandeh.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου