ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 10 έως 16 Δεκεμβρίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Ζείτε πλέον σε μια καινούργια πραγματικότητα και ο στόχος σας είναι να αναβαθμίσετε όσο μπορείτε τη ζωή σας, τον εαυτό σας, τη σχέση σας και οτιδήποτε σας αφορά. Είστε πιο κοινωνικοί, θέλετε να κάνετε κάτι καλύτερο.....
.....  για σας, γι’ αυτό το ότι θα αποφασίσετε να πάρετε κάποιες σπουδές, μια δουλειά στο εξωτερικό, να γνωριστείτε με καινούργια άτομα και να μιλήσετε για πράγματα δικά σας, θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε. Ευκαιρίες θα έχετε και στον επαγγελματικό τομέα, αφού θα βρείτε διάφορα ανοιχτά παραθυράκια, πρέπει όμως να διαδώσετε οτιδήποτε κάνετε. Ο Άρης, που είναι ο πλανήτης σας κι έχει μπει πλέον στον Σκορπιό, σας κάνει να ερευνάτε σε βάθος και μην είστε βιαστικοί και παρορμητικοί στις αποφάσεις σας και όλα να τα προσέξετε μία και δύο φορές.

Motto της εβδομάδας: Είναι σημαντικό να ανοίγεστε, να εμπιστεύεστε και να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους γιατί έτσι εξελίσσεστε.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σας φέρνει αντιμέτωπους με μια καινούργια πραγματικότητα σε σχέση με σας και τους άλλους, καθώς θα ασχοληθείτε περισσότερο μαζί τους και μέσα από αυτούς, είτε είναι συνεργάτες είτε ο σύντροφός σας, θα κάνετε διάφορα, γιατί βλέπετε ότι για να κινηθούν όσα θέλετε τους χρειάζεστε. Το ζητούμενο είναι να έχετε ισορροπία και να μην είστε επιθετικοί γιατί βλέποντας τι έχετε να πάρετε και πώς θα το κερδίσετε ίσως αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σας. Ο Άρης στον Σκορπιό και στον άξονά σας μπορεί να σας κάνει ανταγωνιστικούς. Πιθανόν να νιώθετε θυμωμένοι γιατί τα πράγματα δε γίνονται εύκολα και πρέπει να εξαρτηθείτε από άλλους ή να πιέσετε καταστάσεις και άτομα για να πετύχετε ακόμα και τον πιο μικρό στόχο, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Επειδή υπάρχουν ευκαιρίες και ανοίγετε πια τα χαρτιά σας, πιθανόν να πετύχετε κάτι καλό στον οικονομικό τομέα.

Motto της εβδομάδας: Όσο ελευθερώνεστε, είστε αισιόδοξοι, δεν είστε απαιτητικοί ή εγωιστές όλα θα είναι πιο εύκολα και για σας και για τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εξελίσσονται τα πράγματα με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Ο Ερμής, που είναι ο πλανήτης σας κι είναι ανάδρομος αυτή τη στιγμή, στον άξονά σας, σας φέρνει πολλές γνωριμίες και καινούργιο κόσμο, όμως δεν είστε έτοιμοι να «καλουπώσετε» εύκολα μια επικοινωνία γιατί είστε αφηρημένοι ή χαοτικοί. Παρότι δεν το συνηθίζετε, τώρα θα ανοίξετε τόσα μέτωπα που δε θα μπορείτε να τα κλείσετε και, μαζί με κάποια θέματα του παρελθόντος που επανέρχονται, θα μπερδευτείτε. Ο Κρόνος στον Τοξότη, σε σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες, φέρνει προβλήματα στη σχέση σας, που συχνά θεωρείτε άλυτα. Κάνοντας υπομονή, βλέποντας από άλλη οπτική γωνία και βγάζοντας το Εγώ σας απέξω, θα τα διαχειριστείτε καλύτερα. Η Αφροδίτη, πάντως, στον άξονά σας βοηθά και κάπως πέφτετε στα μαλακά, γι’ αυτό χρειάζεται να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας.

Motto της εβδομάδας: Μικρά βήματα, σταθερή επικοινωνία και σαφήνεια για το τι θέλετε θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τα μπερδέματα του ανάδρομου Ερμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε βγει τελείως από τον στόχο σας, από τη ζωή σας, από τον εαυτό σας ή τουλάχιστον έτσι νιώθετε γιατί τα πάντα ρέουν πολύ γρήγορα και δεν μπορείτε να «πιάσετε» τα μηνύματα της εποχής. Το ότι υπάρχει μια αισιοδοξία στην καθημερινότητά σας και γίνονται ανοίγματα, ακόμα και μέσα στη δουλειά ή στο περιβάλλον σας και γνωρίζεστε με ιδιαίτερα πρόσωπα που δεν είχατε σκεφτεί καν, σας δείχνει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να θέλετε να ανοιχτείτε και να πιστεύετε περισσότερο στους ανθρώπους. Σας δίνεται η ευκαιρία αυτό το διάστημα να αλλάξετε την αντίληψή σας, να γίνετε ανεξάρτητοι, αν το θέλετε, αλλά και να μη βαστάτε μέσα σας αρνητικά συναισθήματα. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες θα έχετε μια έντονη δημιουργική περίοδο, θα κάνετε τομές θα ρισκάρετε εκ του ασφαλούς στα επαγγελματικά σας και θα πετύχετε γιατί όλες οι συνθήκες βοηθούν. 
Motto της εβδομάδας: Πρέπει να βγείτε έξω από σας, να σταματήσετε να νιώθετε ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από σας, να μοιραστείτε απόψεις, ιδέες και πράγματα με άλλα άτομα.

ΛΕΩΝ
Επενδύετε περισσότερο στο δημιουργικό σας κομμάτι κι αυτό σας κάνει καλό, οπότε σας δίνεται μεγαλύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και κυρίως να αναζωογονηθείτε. Το θέμα ενός παιδιού θα επανέλθει, ενώ «ξαναγυρνούν» στη ζωή σας οι προϋποθέσεις κι οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα είναι το κλειδί για να φτάσετε σε αυτόν τον στόχο. Στο σπίτι σας γίνονται αλλαγές. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες θα αντιληφθείτε ότι χρειάζεται να αλλάξετε κάποια πράγματα. Κυρίως θα ασχοληθείτε με τον υλικό τομέα, με θέματα κληρονομιάς, αλλά και του παρελθόντος, που σας δημιουργούν νοσταλγία ή πρακτικά που πρέπει να επιλύσετε, άμεσα, γρήγορα, όχι όμως επιθετικά. Μπορεί να νιώσετε ότι άνθρωποι ή καταστάσεις σας κολλάνε στον τοίχο κι ενώ έχετε δίκιο, να μην το βρίσκετε, αντίθετα να απολογείστε. Να κάνετε υπομονή και να δείτε από άλλη οπτική γωνία, πιο αισιόδοξη.

Motto της εβδομάδας: Να βγείτε έξω από τον εαυτό σας, να παρατηρήσετε τα πράγματα και να έχετε αισιοδοξία ότι θα επιλυθούν τα προβλήματα θα βγείτε από ένα προσωπικό και οικονομικό αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μάθε τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου από την Μπέλλα Κυδωνάκη
Ενώ νιώθετε ότι ένα χέρι σας τραβά από τα δύσκολα, που μπορεί να είναι μια πληροφορία, μια συζήτηση με ένα άτομο ή μια πόρτα που σας έχει ανοιχτεί στα επαγγελματικά, εσείς γυρνάτε στα ίδια και στα ίδια γιατί νιώθετε ότι τα θέματα δεν έχουν επιλυθεί, κάτι που είναι λάθος, αλλά επειδή είναι ο Ερμής ανάδρομος εσείς ξαναγυρνάτε στο παρελθόν για να λύσετε προβλήματα του παρόντος. Μαζέψτε ό,τι γνώσεις έχετε στο εδώ και τώρα για να μπορέσετε να κάνετε καλύτερες διαπραγματεύσεις. Μπορεί να είστε λίγο χαοτικοί στον τρόπο που ζητάτε το δίκιο σας ή δράτε, κυρίως στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα κι ίσως σας ξεφεύγει μια λεπτομέρεια ή υπερβάλλετε. Πρέπει να έχετε ισορροπία για να επιβιώσετε αυτές τις μέρες και να νιώσετε καλά.

Motto της εβδομάδας: Μην κάνετε αναλύσεις, μην κρίνετε και μην προσπαθείτε να συνθέσετε πάζλ. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και ζήστε το τώρα, γιατί υπάρχουν ευκαιρίες που ίσως δεν τις βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ
Νιώθετε ότι όλες οι εκκρεμότητες που υπήρχαν σιγά-σιγά λύνονται και το έχετε προκαλέσει εσείς, με το να τοποθετείστε αλλιώς στην καινούργια πραγματικότητα. Η ζωή σας αυτό το διάστημα είναι πιο αισιόδοξη και χαρούμενη, οπότε αισθάνεστε κι εσύ όμορφα. Στις συνεργασίες σας αυτή την περίοδο υπάρχουν αναβολές και δυσκολίες, αλλά δεν πρέπει να «χαλάτε» το κεντρικό σας σχέδιο, το οποίο είναι να αυξήσετε την εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους και συγχρόνως να δράσετε σε πολλά επίπεδα. Ο στόχος είναι να βρεθείτε πολύ κόσμο, να ανοίξετε πόρτες, να κάνετε επαγγελματικές κινήσεις κι εκτός του μέρους που βρίσκεστε και νέες γνωριμίες, να πιστέψετε σε ένα καινούργιο προϊόν ή μια κατάσταση, να υπογράψετε συμφωνητικά και ό,τι είναι της προηγούμενης περιόδου που τώρα έρχεται και κλείνει ο κύκλος με τον ανάδρομο Ερμή.

Motto της εβδομάδας: Πολλές πληροφορίες, επικοινωνία, ταξίδια, κινητικότητα, γνώσεις, ελευθερία, νέος κόσμος, καλλιτεχνικά ταλέντα που ξετυλίγετε κάνουν τη ζωή σας όμορφη και ταυτόχρονα εξελίσσεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης έχει ήδη μπει στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τις 26 Ιανουαρίου, οπότε θα έχετε αρκετό χρόνο να επεξεργαστείτε προσωπικές πληροφορίες σχετικές με την ατομικότητά σας. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, τώρα είναι η ευκαιρία, με τη δύναμη που θα πάρετε, να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Το σημαντικότερο είναι ότι θα αναλάβετε τις ευθύνες σας και από αυτή τη διαδικασία θα γίνετε αρχηγός του εαυτού σας, αφού θα αντιληφθείτε πώς πρέπει να πράξετε ή να αντιδράσετε, ώστε να κάνετε το θέλω σας πραγματικότητα. Από την άλλη, έρχονται χρήματα αυτό το διάστημα, αλλά φεύγουν σε ανάγκες που είχατε. Πιθανόν να εμφανιστούν οικονομικές εκκρεμότητες από τα παλιά, λογαριασμοί ή δοσοληψίες που θεωρούσατε ότι είχαν κλείσει, που πρέπει να καλύψετε. Δε χρειάζεται όμως να αγχωθείτε, ούτε να χαλάσετε φαιά ουσία και ενέργεια.

Motto της εβδομάδας: Πρέπει να καλμάρετε και να υποτάξετε ένα κομμάτι του εαυτού σας που αντιδρά ή λειτουργεί βάσει ενστίκτων, για να πάρετε τον έλεγχο του παιχνιδιού και να κάνετε αυτό που θέλετε πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η δική σας περίοδος και πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας και φυσικά ο Κρόνος, που σε λίγο σας εγκαταλείπει, κι επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες, αλλά δε θα σας στριμώξει. Σίγουρα υπάρχει ώθηση και τύχη αυτό το διάστημα, την οποία χρειάζεται να τη θέσετε στη δική σας υπηρεσία και να μην τη διασκορπίσετε όπως συνήθως. Βέβαια καλό είναι να βοηθάτε τους άλλους, αλλά πρέπει να κρατάτε μια ισορροπία για να μη μένετε εσείς «στον άσσο». Ο ανάδρομος Ερμής σας φέρνει πρακτικές δυσκολίες και μιας και η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη, πιθανόν να ξεχάσετε και κάπου να δυσκολευτείτε. Αυτό που χρειάζεται να προσέξετε είναι οι υπογραφές και τα ψιλά γράμματα. Να είστε λεπτολόγοι και πρακτικοί για να μη γίνουν λάθη.

Motto της εβδομάδας: Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Να είστε ισορροπημένοι, λιγότερο ενθουσιώδεις και με μεγαλύτερη σοφία και ωριμότητα, για να κινηθείτε καλύτερα στο χώρο και τον χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νιώθετε αυτό το διάστημα ότι είστε κάπως απομονωμένοι, χωρίς να σημαίνει ότι δε δράτε αλλά έχετε συγκεντρωθεί περισσότερο στο να αναπτύξετε μια ικανότητα. Σας ενδιαφέρει να ζήσετε περισσότερο στο παρόν και δεν κάνετε πολλά σχέδια για το μέλλον. Το παρασκήνιο, από την άλλη, είναι ενεργό. Μπορεί να ετοιμάζετε μια δουλειά που να αφορά σε ταξίδια, επικοινωνία ή κάτι σχετικό με το εξωτερικό, που μοιράζεστε μόνο με συγκεκριμένα άτομα, που πιστεύετε ότι θα εξυπηρετήσουν τον στόχο σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες πιθανόν να ασχοληθείτε με την πολιτική, με ομάδες, με κοινότητες και να διαβείτε μια πόρτα που θα σας φέρει οικονομική εξασφάλιση. Επίσης, ίσως βοηθήσετε άτομα που έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή και μέσα από φιλανθρωπικές δραστηριότητες να κάνετε νέες επαφές. Αυτό που σας ωφελεί είναι που οραματίζεστε και ταυτόχρονα έχετε φαντασία και θετική σκέψη.

Motto της εβδομάδας: Έχετε μπει στα βαθιά, βλέπετε, παρατηρείτε, ερμηνεύετε διαφορετικά τα πράγματα, ενώ ταυτόχρονα έχετε ελευθερία κινήσεων και αυτό σας βοηθά να παίρνετε αποφάσεις με καθαρό μυαλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθετε την ανάγκη να καταργήσετε τα παλιά και να πάρουν τη θέση τους καινούργια, με στόχο να είστε καλά, να βρείτε το κέντρο σας και μέσα από εκεί να εξελιχθείτε και να πιστέψετε στον εαυτό σας και στα σχέδιά σας. Το ζητούμενο είναι, αυτήν την περίοδο, όχι μόνο να αλλάξετε αντίληψη, αλλά και τον τρόπο που δράτε. Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες, γιατί υπάρχει έντονη επιρροή του παρελθόντος και γεγονότα, καταστάσεις και επαφές με άλλους ανθρώπους αισθάνεστε ότι σας τραβάνε προς τα πίσω, ενώ εσείς θέλετε να πάτε μπροστά και όλο αυτό πρέπει να το εξισορροπήσετε. Αντίθετα, οι Υδροχόοι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου έχετε μια ευκολία και εξελίσσεστε γρήγορα. Στα επαγγελματικά και στις σχέσεις σας θα σας απασχολήσει το πώς θα βγάλετε χρήματα και πώς θα αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο γιατί βλέπετε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι, να ανοιχτείτε κι έχετε ευκαιρίες, οπότε δε θέλετε να αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένο.

Motto της εβδομάδας: Πρέπει να γυρίσετε πίσω, με στόχο να πάρετε τα καλά κομμάτια του παρελθόντος, ώστε να προχωρήσετε μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ
Προσαρμόζεστε σε καινούργια δεδομένα, που μερικές φορές νιώθετε δεν είναι εύκολα για σας, γιατί πρέπει να αποδεχτείτε αλλαγές στα άτομα, ακόμα και του κοντινού σας περιβάλλοντος, αλλά και μέσα στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο. Κάποιες θα πρέπει να τις υποστείτε, να «μπείτε» σε αυτές και να τις αγκαλιάσετε. Αυτό το διάστημα υπάρχουν ευκαιρίες και τύχη σε διάφορους τομείς, που όμως είτε θα σας αποσυντονίσουν είτε θα είστε συγκρατημένοι και δε θα τις εκμεταλλευτείτε. Γι’ αυτό χρειάζεστε μέτρο και να χρησιμοποιείτε το ένστικτό σας, ούτε υπερβολικός ενθουσιασμός, ούτε συγκράτηση ή έλλειψη δράσης. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, προσέξτε τα λάθη στην καθημερινότητά σας, λόγω απροσεξίας ή αφηρημάδας, μιας και ο Ερμής είναι ανάδρομος. Motto της εβδομάδας: Η τύχη σας χαρίζεται, αλλά πρέπει να έχετε την εξυπνάδα και τη ταχύτητα να πάρετε το καλό και να απομονώσετε όλα τα υπόλοιπα. Αν το καταφέρετε, σημαίνει ότι έχετε εξελιχθεί περισσότερο.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου