ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Πώς βοηθούν τα μανιτάρια στο να αντιμετωπίσουμε το κρυολόγημα!

Πώς βοηθούν τα μανιτάρια στο να αντιμετωπίσουμε το κρυολόγημα
Σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχουν πάνω από 200 ιοί που σχετίζονται με το κρυολόγημα. Για να θωρακίσετε τον οργανισμό σας, εκτός των άλλων μπορείτε να επιλέγετε τροφές που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σας........

Πώς μπορούν, για παράδειγμα, να σας βοηθήσουν τα μανιτάρια; Τα μανιτάρια αυξάνουν την παραγωγή των κυτοκινών, που βοηθούν στην καταπολέμηση των μολύνσεων και περιέχουν πολυσακχαρίτες, μια άλλη κατηγορία ενώσεων που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Μπορείτε, λοιπόν, να τα εντάξετε στο εβδομαδιαίο σας διαιτολόγιο τα μανιτάρια αλλά και να τα καταναλώνετε σε περίπτωση κρυολογήματος καθώς θα ενισχύσουν την άμυνα του οργανισμού σας. 


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου