ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Πολυξένη: Μια Ιστορία από την Πόλη!



Ένα ζευγάρι επιφανών Κωσταντινοπολιτών υιοθετούν μια ορφανή ελληνοπούλα, απ` τον «άγιο» τόπο της καταγωγής τους. Της προσφέρουν ένα ισχυρό όνομα και επιζητούν την αφοσίωσή της στα γηρατειά τους. Έτσι, το 1957, η 12χρονη τότε Πολυξένη αποχωρίζεται αναγκαστικά το μικρότερο αδερφό της στο ορφανοτροφείο και ......
...... ξεκινά μια νέα ζωή με άριστες προδιαγραφές. Μορφώνεται, ονειρεύεται και διεκδικεί τη ζωή, χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί και να διαχειριστεί το σχέδιο εξόντωσης που στήνεται πίσω απ` την πλάτη της με στόχο την κληρονομιά της. Το κορίτσι «λεία» ζει για πάντα με την αθωότητα της παιδικής της ηλικίας. Ερωτεύεται τον Κερέμ, αναγνωρίζοντας σ` αυτόν την κοινή μοίρα του ταπεινού, μοναχού ανθρώπου.





Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 14 Δεκ 2017
Διανομή: Rosebud/Seven Films
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Ελληνικά - Τουρκικά
Εποχής | 100'
- Συντελεστές :
Κάτια Γκουλιώνη Ηθοποιός ....Πολυξένη
Ozgur Emre Yildirim Ηθοποιός ....Kerem
Λυδία Φωτοπούλου Ηθοποιός ....Κα Σεριάδη
Ακύλλας Καραζήσης Ηθοποιός ....Κος Σεριάδης
Νίκος Χατζόπουλος Ηθοποιός
Δώρα Μασκλαβάνου Σκηνοθετης
Δώρα Μασκλαβάνου Σεναριογράφος






Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου