ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 24 έως 30 Δεκεμβρίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Φτάνοντας στο τέλος κι αυτής της χρονιάς και κάνοντας τον απολογισμό σας, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα .....
.... νιώσετε ότι έχετε ωριμάσει ιδιαίτερα κι πλέον βλέπετε τα πράγματα τελείως διαφορετικά, όχι όμως ότι αυτή η ωρίμανση είναι αρνητική. Είστε στη φάση μεγάλων αλλαγών, κοιτάτε μπροστά, κοιτάτε πίσω για να δείτε το πώς θα διαχειριστείτε το μέλλον σας. Θα βουτήξετε στα βαθειά, θα προβληματιστείτε αρκετά, δε θα σκεφτείτε όμως αρνητικά. Ο στόχος σας είναι το πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας και με ποιο τρόπο θα ενδυναμώσετε το επαγγελματικό, το προσωπικό σας προφίλ, αλλά και τις οικογενειακές σας σχέσεις.


Motto της εβδομάδας: Να εκτιμήσετε την κάθε στιγμή που ζείτε!

ΤΑΥΡΟΣ
Βρίσκεστε στο τέλος της χρονιάς και παρότι είστε άνθρωποι της εμπειρίας, της πρακτικής αλλά και του συναισθήματος, σκέφτεστε ότι θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη ποιότητα. Οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου νιώθετε την ανάγκη να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη της ηθικής και η ζωή σας να είναι τέτοια που να αναλογεί στο σεβασμό του εαυτού σας. Θα κάνετε μικρές εκκαθαρίσεις και διορθώσεις, αυτό το διάστημα, γιατί πιθανόν να είχατε κινηθεί πολύ παρορμητικά ή -μερικές φορές- και επιπόλαια, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα θα τα βάλετε όλα σε μια τάξη.


Motto της εβδομάδας: Οι προοπτικές είναι καλές, αρκεί να βοηθήσετε κι εσείς, βγάζοντας όλο σας το δυναμικό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νιώθετε σίγουρα πιο ξαλαφρωμένοι, καθώς ο Κρόνος έχει φύγει πλέον από τον άξονά σας και μπορείτε να ανασάνετε για λίγο. Μετά θα μπείτε σε καινούργιες περιπέτειες, που δε σημαίνει βέβαια ότι θα είναι αρνητικές. Βρίσκεστε σε μια περίοδο αυτήν τη στιγμή κάπως περίεργη για τα δικά σας δεδομένα. Ερευνάτε συνέχεια, δεν μένετε στην επιφανειακή πληροφορία, από την άλλη όμως αρνείστε να δείτε κάποια πράγματα, τα οποία θα σας κάνουν πιο σοφούς, αλλά τελικά θα τα καταφέρετε. Την ημέρα των Χριστουγέννων θα περάσετε τέλεια, αν και μπορεί να βγείτε λίγο εκτός ορίων.


Motto της εβδομάδας: Έχετε περισσότερο σκεπτικισμό, αλλά σας χρειάζεται για να βαδίσετε σε καλύτερα χνάρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε ακούσει ήδη πολλά για τον Κρόνο που έχει μπει στον Αιγόκερω, στον άξονά σας, από τις 20 του μήνα κι επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί μόλις τις πρώτες μέρες. Λέγεται ότι θα στενοχωρηθείτε ή θα νιώσετε κάποια πράγματα, το μυστικό όμως είναι εσείς πώς θα είστε κι όχι τι επιρροή θα πάρετε από έξω, τι έχετε αποφασίσει να αλλάξετε και σε ποιους τομείς θα σοβαρευτείτε. Πλέον, οι Καρκίνοι που κρατάτε κι ένα κομμάτι παιδικό-ανώριμο, ξεχάστε το. Θα γίνετε ώριμοι, αν και κάποιοι μπορεί να παραωριμάσετε, αλλά καλό θα σας κάνει. Σίγουρα θα σκέφτεστε διαφορετικά και αυτή τη βδομάδα θα κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς με μια τελείως άλλη ματιά. 


Motto της εβδομάδας: Θα χρειαστεί να αντλήσετε κάτι από τη σοφία που έχετε αποκτήσει και την ωριμότητά σας για να κάνετε οτιδήποτε καινούργιο. 

ΛΕΩΝ
Αυτήν την περίοδο σκέφτεστε πολύ, αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε ή τις απαραίτητες αλλαγές για να τον καινούργιο χρόνο και ωριμάζετε, αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Θα φιλοσοφείτε περισσότερο, θα γίνετε άνθρωποι με ανοικτό πνεύμα και συγχρόνως θα είστε οργανωτικοί και με πειθαρχημένο πρόγραμμα, ειδικά εσείς των πρώτων ημερών. Την ημέρα των Χριστουγέννων θα είστε πάρα πολύ χαλαροί, τόσο που μπορεί να ξεφύγετε λίγο από τα όριά σας, αλλά δεν πειράζει γιατί το έχετε ανάγκη. Επίσης, θα συγχωρήσετε, που είναι πολύ σημαντικό.


Motto της εβδομάδας: Θα πατήσετε γερά στα πόδια σας, θα ξέρετε ποιοι είστε και τι κάνετε και με ποιο τρόπο θα βγείτε από κάποια οικονομικά ή προσωπικά αδιέξοδα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με μεγάλο χαμόγελο θα υποδεχτείτε αυτή τη βδομάδα γιατί και μέσα σας και έξω τα πράγματα έχουν αλλάξει. Είχατε ζοριστεί πάρα πολύ, ιδίως εσείς των τελευταίων ημερών, είχατε περάσει τα πάνδεινα, αλλά είδατε αλήθειες και αντιμετωπίσατε μια πραγματικότητα που αποφεύγατε παλιά. Τώρα είστε έτοιμοι να κοιτάξετε κατάματα ό,τι φοβάστε, θα ξεκοπείτε από άτομα που δεν είναι ωφέλιμα στη ζωή σας και θα γίνετε ανεξάρτητοι. Πνέει μέσα σας ο αέρας της ελευθερίας, ξεχωρίζετε τους συνεργάτες σας πιο εύκολα, ξέρετε τι σας κάνει, τι μπορείτε να υπηρετήσετε κι έχετε σωστή διάκριση.


Motto της εβδομάδας: Θα βάλετε τα όριά σας, που θα είναι δίκαια και τίμια, αρκεί να μην το παρακάνετε. Χρειάζεται μέτρο.

ΖΥΓΟΣ
Σκέφτεστε πολύ, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες και νιώθετε την ανάγκη να γίνετε πιο σοφοί, ώριμοι και διαφορετικοί. Σίγουρα θα γίνουν κι υπερβολές, αλλά μέσα από αυτές θα αναδείξετε και την αξία σας. Τώρα θα στραφείτε προς άλλη κατεύθυνση, δε θα σας αρέσει ό,τι είναι επιφανειακό, επιπόλαιο και επιδερμικό. Θα γίνετε πιο ποιοτικοί και θα αναζητήσετε ανάλογες σχέσεις, ανθρώπους που σας βοηθούν και μπορεί μεγαλύτερα από σας σε ηλικία, ώριμα, ήρεμα και πετυχημένα άτομα, ενώ θα επιδιώξετε και την κοινωνική σας καταξίωση. Την καινούργια χρονιά θα τη δείτε με άλλα μυαλά, άλλες βλέψεις και διαφορετικούς στόχους!


Motto της εβδομάδας: Πηγαίνετε στην καινούργια χρονιά με μια τελείως διαφορετική ταυτότητα, την οποία σιγά-σιγά θα ανακαλύψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήδη έχετε αρχίσει και βρίσκετε τη δύναμή σας, αφού και ο Άρης είναι στο ζώδιό σας και μαζί με τον Δία δημιουργούν ένα δίδυμο που έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές πλευρές. Κυρίως εσείς, που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, έχετε πάρει πολύ φόρα, θέλετε να μπουν όλα τα πράγματα σε μια τάξη, πολύ γρήγορα και μεθοδικά. Ωστόσο, υπάρχει και μια δόση εκδικητικότητας ή θυμού, όπου χρειάζεται να κάνετε παρέμβαση. Είναι σημαντικό το να έχετε ελεύθερη βούληση και να μην παρασύρεστε από πλανητικές επιρροές για να αλλάξει η ζωή σας.. 


Motto της εβδομάδας: Θα χρειαστεί να απελευθερωθείτε από το παρελθόν και να θυμάστε ότι ο δυνατός συγχωρεί, όχι ο αδύναμος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε πάρει μια ανάσα, καθώς ο Κρόνος έφυγε από το ζώδιό σας, ό,τι σας έφερε, σας έφερε, όμως πρέπει να το κρατήσετε σαν φυλαχτό. Μπορεί να είχατε πονέσει, να είχατε απώλειες ή στενοχώριες, όμως να ξέρετε ότι είναι τα βέλη στη φαρέτρα σας, η δύναμή σας. Γίνατε ρεαλιστές αλλά και πιο ανθρώπινοι γιατί αντιλαμβάνεστε πλέον πιο εύκολα τον πόνο, τον συνάνθρωπο, έρχεστε κοντά στους άλλους, έχετε γίνει πιο δοτικοί και συναισθηματικοί και αληθινοί. Τα Χριστούγεννα θα περάσετε όμορφα θα αφεθείτε, θα γλεντήσετε, θα διασκεδάσετε και θα δείτε τη θετική πλευρά της ζωής.


Motto της εβδομάδας: Πρέπει να ζείτε το παρόν, το τώρα, τη στιγμή. Μόλις παραδοθείτε στο ποτάμι της ζωής, θα δείτε ότι πολλά θα αλλάξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ήλιος και ο Κρόνος είναι στο ζώδιό σας και σίγουρα οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες δεν είστε όπως παλιά. Βιώνετε κάτι διαφορετικό, νιώθετε ότι ωριμάζετε και βλέπετε από μια διαφορετική σκοπιά τα πράγματα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι αρνητικό. Σχεδιάζετε με ποιον τρόπο θα ανεβάσετε τον πήχη, να βγάλετε τις φιλοδοξίες σας και να πάρετε ένα κομμάτι της πίτας που σας ανήκει. Όσοι έχετε δουλέψει σκληρά και τίμια, θα δείτε ότι θα ανταμειφθείτε αυτήν την περίοδο είτε από την οικογένεια, από τη δουλειά είτε από τα προσωπικά. Η Παραμονή, ανήμερα των Χριστουγέννων και η επόμενη θα είναι εύκολες μέρες για σας τους Αιγόκερους, όπου θα βγείτε και θα επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο.


Motto της εβδομάδας: Προσέξτε μήπως, με μια παρορμητική σας κίνηση, χαλάσετε ό,τι είχατε φτιάξει. Χρειάζεστε καλύτερη διάκριση και μηδέν ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι κάπως περίεργες αυτές οι μέρες για σας γιατί βιώνετε μια καινούργια πραγματικότητα και συγχρόνως με τον απολογισμό της χρονιάς, έχετε πάρει ήδη απόφαση να φροντίσετε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Αυτό είναι ένα κομμάτι που κάνατε αγώνα για να το κατακτήσετε. Μερικές φορές επειδή γινόσασταν ένα με τους ανθρώπους, ξεχνούσατε κάπου τον εαυτό σας και δίνατε τα πάντα στους άλλους. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, επίσης, θα κάνετε σωστές κινήσεις που θα σας εξασφαλίσουν μελλοντικά σε οικονομικό επίπεδο.


Motto της εβδομάδας: Τώρα που ρέει το συναίσθημα μπορεί να φέρει θυμό, ή κάτι σχετικό με το παρελθόν που σας είχε πονέσει ή στενοχωρήσει, στο χέρι σας όμως είναι το τι θα πετάξετε και τι θα κρατήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Παραμονή και η ημέρα των Χριστουγέννων είναι αφιερωμένες σε σας, αφού κι η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας και ο Ποσειδώνας. Μπορεί ο Ήλιος και ο Κρόνος να είναι στον Αιγόκερω αλλά δε δίνετε και μεγάλη σημασία. Βρίσκετε πάντα ένα παραθυράκι και ξεγλιστράτε από τους τύπους, τα καλούπια και οτιδήποτε σας πιέζει. Τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά, αν πιστέψετε στη μαγεία τους. Θα βιώσετε ένα έντονο ρομαντικό στοιχείο και θα αφεθείτε στο όνειρο. Τις επόμενες μέρες θα γίνετε πιο δυναμικοί και θα διεκδικήσετε οικονομικά ή θα πάρετε την απόφαση να κάνετε μια καινούργια αρχή.
Motto της εβδομάδας: Απολαύστε ό,τι μπορείτε και μη σκέφτεστε τίποτα. Ζήστε το τώρα.






Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου