ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Μπαίνουμε πλέον σε μια καινούργια χρονιά, η οποία θα σηματοδοτήσει αρκετές αλλαγές. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα νιώσετε πολύ πιο άνετα από τις .......
..... υπόλοιπες μέρες, θα είστε αρκετά επικοινωνιακοί, θα μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς διάφορα, θα βγείτε και θα κάνετε πολλά πράγματα. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς όμως, θα αρχίσει ο δικός σας εσωτερικός διάλογος, με τη μορφή του απολογισμού για τη χρονιά που πέρασε αλλά και το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Το σημαντικό είναι ότι ωριμάζετε σε όλα τα επίπεδα.


Motto της εβδομάδας: Να είστε έτοιμοι να πάρετε τα καινούργια μηνύματα που θα σας βοηθήσουν να συνθέσετε μια καινούργια προσωπικότητα, γοητευτική, αξιόλογη, που θα σέβεται περισσότερο τον εαυτό της και τις επιλογές της. 

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά νιώθετε καλά. Και η παραμονή κι η ημέρα της Πρωτοχρονιάς και όλες οι υπόλοιπες μέρες θα κυλήσουν εύκολα για σας, γιατί το κλίμα σας πηγαίνει. Έχετε μια καλή αντιμετώπιση από το περιβάλλον, τους φίλους και τον/ην σύντροφο κι έτσι θα περάσετε όμορφα. Την παραμονή θα επικοινωνήσετε περισσότερο, θα βγείτε, θα μιλήσετε με άτομα που ίσως δε γνωρίζετε, αλλά με την καινούργια χρονιά θα θέλετε να ξαναγυρίσετε στα δικά σας, συντηρητικά δεδομένα και θα ξαναμαζευτείτε. Αυτή η εβδομάδα θα περάσει ωραία, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε πολλές αλλαγές. 


Motto της εβδομάδας: Να ξαναβάλετε ένα πρόγραμμα διατροφής και να το ακολουθήσετε όλη τη χρονιά για να έχετε νου υγιή εν σώματι υγιεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παραμονή κι η μέρα της Πρωτοχρονιάς θα είναι φτιαγμένες για σας, αφού η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας, οπότε θα ξεφαντώσετε. Θα βρείτε τον εαυτό σας, θα βρεθείτε σε όμορφα περιβάλλοντα όπου θα μιλήσετε, θα νιώσετε χαλαροί, θα επικοινωνήσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και ανοίγματα. Ο Ερμής που είναι στον άξονά σας, στον Τοξότη, επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και με κάποιο τρόπο σε καινούργια πράγματα. Όμως, χρειάζεται μια προσοχή στο τι λέτε ή ακούτε και να ελέγχετε όλες τις πληροφορίες που δέχεστε.


Motto της εβδομάδας: Μπαίνετε σε καινούργια φάση κι έχετε τη δυνατότητα να εκτιναχτείτε. Θα ωριμάσετε, παράλληλα όμως θα σας βγουν φιλοδοξίες και θα θέλετε να πάρετε ό,τι σας αξίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η χρονιά ξεκινά με την Σελήνη στον Καρκίνο κι αυτό δείχνει ότι τα πράγματα θα νοικοκυρευτούν κι αυτό θα είναι το στίγμα της. Μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη σε όλη σας τη ζωή κι επειδή θα εκφραστεί πιο εύκολα το ζώδιό σας, οι ανάγκες σας, οι συνήθειές σας κι η προσωπικότητά σας, θα συμβάλλει ώστε να κτίσετε κάτι καινούργιο σε στέρεο έδαφος. Με την Πανσέληνο που γίνεται στις 2 του μηνός, επίσης στο ζώδιό σας και τον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, θα αξιοποιήσετε το δυναμικό σας γιατί θα επαναπροσδιοριστείτε και θα βάλετε τις αξίες σας στην υπηρεσία τη δική σας αλλά των ανθρώπων που εκτιμάτε.


Motto της εβδομάδας: Αν αλλάξετε επίπεδο συνειδητότητας και μπουν καινούργιες ιδέες και αντιλήψεις θα μπορείτε να κρατήσετε αυτά τα οποία έχετε κατακτήσει και να είστε εξασφαλισμένοι. 

ΛΕΩΝ
Βγαίνετε τελείως από το καβούκι σας και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα περάσετε πολύ όμορφα, με φίλους και γνωστούς, με ομάδες και παρέες. Γενικά, θα πάτε από δω και από εκεί και δε θα παραμείνετε σε ένα μέρος. Θα έχετε μια διάθεση ανεβασμένη που θα κάνει καλό και στην ψυχολογία σας. Από την άλλη, την πρώτη μέρα του χρόνου, που θα μπει η Σελήνη στον Καρκίνο λίγο θα σοβαρέψετε και θα ασχοληθείτε περισσότερο με το εσωτερικό σας κομμάτι. Θα κάνετε μια ανασκόπηση συναισθηματική, πιθανόν να είστε σε κλειστό περιβάλλον, οικογενειακό ή με λιγοστούς και καλούς φίλους και θα αναζητήσετε την ποιότητα. 


Motto της εβδομάδας: Θα κάνετε μια μεγάλη στροφή και θα είστε με ανθρώπους και σε καταστάσεις και ενδιαφέροντα που σας ανεβάζουν τον πήχη ψηλά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα βιώσετε μια τελείως διαφορετική βδομάδα. Ιδίως η παραμονή Πρωτοχρονιάς θα είναι για σας μια έκπληξη, θα σας προσφέρει πολλά πράγματα κι εσείς θα επεκταθείτε και δε θα αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Αυτό είναι καλό για σας που είστε κλειστοί και αφοσιωμένοι στο καθήκον. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 2 του μηνός σας ευνοεί. Σας φέρνει σε επαφή με το συναισθηματικό σας κομμάτι, με την οικογένεια και τους φίλους σας και σας κάνει να νιώθετε άνεση και ασφάλεια. Η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι επίσης, θετικές μέρες για σας.


Motto της εβδομάδας: Θα δώσετε μια άλλη διάσταση στα πράγματα, θα βγείτε έξω από τον εαυτό σας κι αυτό θα σας κάνει να κερδίσετε και χώρο και χρόνο.

ΖΥΓΟΣ
Τι το καλύτερο για σας, από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που έχει Σελήνη στους Διδύμους που σας πηγαίνει γάντι και σας κάνει να βγάζετε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας; Θα βρεθείτε με πολύ κόσμο, θα φλερτάρετε, θα επικοινωνήσετε, θα γνωρίσετε νέα άτομα. Πιθανόν ορισμένοι από σας ήδη να έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό όχι μόνο για τις γιορτές αλλά και να πάρετε μια καινούργια γνώση. Ενώ έχει μπει ο Κρόνος στον Αιγόκερω και νιώθετε ότι κάτι πάει να αλλάξει και πρέπει να ανεβάσετε ψηλά τον πήχη, αυτές τις μέρες θα αφεθείτε. Την πρώτη μέρα του χρόνου όμως και κυρίως τη 2η που έχουμε Πανσέληνο θα γίνετε υπερβολικά «κλειστοί».


Motto της εβδομάδας: Δε χρειάζεται να απογοητεύεστε, ούτε και να βλέπετε μόνο μια πλευρά της ζωής που θεωρείτε ότι δε σας ανήκει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σύμπαν σας βοηθά να βελτιωθείτε, γι’ αυτό η παραμονή Πρωτοχρονιάς θα σας φέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες. Θα έρθετε σε επαφή και θα μιλήσετε με πολύ κόσμο, θα ανταλλάξετε απόψεις, θα βγείτε έξω από το στενό σας πλαίσιο και θα γνωρίσετε ανθρώπους, παρότι δε σας πολυαρέσει. Αυτά θα είναι τα δώρα της καινούργιας χρονιάς που είναι χτισμένη πάνω σας, αφού έχετε τον Άρη και τον Δία στο ζώδιό σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί από τις 9 μέχρι 11 θα βιώσετε μια έντονη, δυνατή εμπειρία και ίσως νιώσετε ότι λυτρώνεστε από κάτι.


Motto της εβδομάδας: Αν κάνετε την υπέρβαση και βγείτε από τον εαυτό σας, θα βιώσετε μια εμπειρία που θα χρειαστείτε, για να προχωρήσετε και να κάνετε τις αλλαγές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα δώσετε τα φώτα σας και όλη τη δύναμή σας στους άλλους και θα γίνετε ένα με αυτούς. Θα αφήσετε λίγο τον εγωισμό σας στην άκρη και τις ανάγκες σας και θα μοιραστείτε πράγματα, κυρίως όμως με αυτούς που αγαπάτε, που νιώθετε όμορφα, του στενού σας κύκλου. Από την Πρωτοχρονιά και μετά, σιγά-σιγά θα κλειστείτε στο καβούκι σας. Η Πανσέληνος στις 2 του μήνα θα σας φέρει κάποιες αλλαγές. Θα σας προβληματίσει για το τι πρέπει να κάνετε και πώς να βάλετε τη ζωή σας, το μυαλό σας, την ενέργειά σας στην υπηρεσία κάποιων οικονομικών θεμάτων.


Motto της εβδομάδας: Οτιδήποτε είναι χαοτικό, ξεφεύγει από το στόχο σας ή είναι της υπερβολής θα το μαζεύετε, επειδή όμως θα το έχετε πάρει απόφαση εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα ανοιχτείτε την παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε. Η πρώτη μέρα του χρόνου, κυρίως όμως η δεύτερη είναι βασισμένη πάνω σας γιατί η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σας. Θα έχετε μεγαλύτερη ενεργητικότητα αλλά και ανάμειξη σε οτιδήποτε γίνεται. Δε θα μείνετε απαθείς και θα συμμετάσχετε σε όλους τους τομείς, κυρίως στον οικογενειακό και των προσωπικών σας σχέσεων. Γενικά όμως, επειδή ο Κρόνος είναι στο ζώδιό σας θα αρχίσετε να βλέπετε μια διαφορετική εικόνα του εαυτού σας και θα αποκτήσετε μια άλλη ταυτότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι άσχημη. Θα είναι μια πλευρά της προσωπικότητάς σας που την είχατε βαθιά καταχωνιασμένη και τώρα έρχεται στην επιφάνεια.


Motto της εβδομάδας: Δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις ώστε να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα με συνείδηση και αλήθεια του εαυτού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα βγει το παιδί από μέσα σας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Θα περάσετε πολύ όμορφα, θα κάνετε τις τρέλες σας, θα επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο, θα φλερτάρετε οι ελεύθεροι και θα βγείτε αρκετά έξω από το σοβαρό εαυτό σας. Η ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα είναι λίγο περίεργη για σας, καθώς τα «οικογενειακά μοντέλα» σας κουράζουν ή σας πνίγουν, αλλά θα βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους και θα τους δείξετε αυτά που κρύβετε μέσα σας αλλά και περισσότερο συναίσθημα. Η δεύτερη μέρα που γίνεται η Πανσέληνος θα νιώσετε περίεργα ή άβολα, αλλά θα καταφέρετε.


Motto της εβδομάδας: Οι καινούργιες εμπειρίες σας βοηθούν να γνωρίσετε τον εαυτό σας, να δείτε κομμάτια σας που δεν είχατε αναγνωρίσει και να βγάλετε ένα άλλο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είστε από δω και από εκεί και θα έχετε τόσα πολλά πράγματα να ασχοληθείτε που στο τέλος μπορεί να μην κάνετε τίποτα. Θα επικοινωνήσετε πάντως και θα βρεθείτε με πολύ κόσμο. Η ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα είναι ιδιαίτερη για σας, θα είστε με την οικογένεια και άτομα αγαπημένα και θα περάσετε όμορφα. Ο Ερμής στον Τοξότη, εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, σας κάνει κάπως χαοτικούς, να βάζει να σκέφτεστε πολλά πράγματα ή να είστε αφηρημένοι, αλλά στο μόνο που μπορεί να σας βλάψει είναι σε κάποια σχέδια που πιθανόν να μη γίνουν. Motto της εβδομάδας: Θα βγείτε από το χάος, θα μπείτε σε κάποια όρια και θα γίνετε πιο οργανωμένοι και πειθαρχημένοι.

πηγη


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου