ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Η κανέλα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο οργανισμός σου τώρα!


Η κανέλα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο οργανισμός σου τώρα


Μπορεί ο χειμώνας να φέρνει το κρύο όμως τα καρυκεύματα που προσφέρει η φύση όχι μόνο βοηθούν στην αντιμετώπιση του αλλά και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας. Ένα από τα πιο γνωστά χειμωνιάτικα καρυκεύματα είναι η κανέλα.....

Η θεραπευτική δράση της κανέλας στηρίζεται στη σιναμαλδεύδη, ένα από τα κύρια συστατικά που περιέχει. 
Εκτός από το χαρακτηριστικό spicy άρωμα της που κάνει ένα ρόφημα ιδιαίτερα γευστικό, περιέχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες ανάμεσα στις οποίες είναι και η γνωστή αντιφλεγμονώδης δράση της. Μία πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι αυτό το μυρωδάτο καρύκευμα είναι ικανό να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου καίγοντας όλο το περιττό λίπος.
Προσθέτοντας απλώς ένα κουταλάκι του γλυκού στο καθημερινό σου διαιτολόγιο όπως ζεστά ροφήματα ή κρύα smoothies, βοηθάς τον οργανισμό στην πρόσληψη του ζαχάρου, στους πόνους περιόδου, στη μείωση χοληστερίνης καθώς και στην υγεία της καρδιάς.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου