ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Η Ενοχή των Αθώων (Les Innocentes)

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ενοχή των Αθώων (Les Innocentes)

Πολωνία, Χειμώνας του 1945. Η Ματίλντ Μπολιέ είναι μια νεαρή δόκιμη νοσηλεύτρια που εργάζεται σε παρακλάδι του Ερυθρού Σταυρού. Αποστολή τους είναι να βρουν, να φροντίσουν και να βοηθήσουν να επαναπατριστούν ........

......... γάλλοι επιζήσαντες από γερμανικά στρατόπεδα του πολέμου. Μία ημέρα, μια πολωνή καλόγρια καταφτάνει στο νοσοκομείο. Με πολύ φτωχά γαλλικά, παρακαλεί τη Ματίλντ να την ακολουθήσει στη μονή της, δίπλα από το νοσοκομείο. Η κοπέλα πράγματι θα την ακολουθήσει και η πίστη της θα δοκιαστεί όταν ανακαλύπτει την προχωρημένη εγκυμοσύνη που βρίσκονται οι περισσότερες μοναχές. 


Σχετική εικόνα

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 11 Μαϊ 2017

Διανομή: Feelgood Entertainment
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γαλλικά - Πολωνικά - Ρωσικά
Πολεμικό Δράμα | 115'

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ενοχή των Αθώων (Les Innocentes)

Συντελεστές :

Lou de Laage Ηθοποιός ....Mathilde Beaulieu  
Agata Buzek Ηθοποιός ....αδελφή Maria  
Agata Kulesza Ηθοποιός ....η ηγουμένη  
Vincent Macaigne Ηθοποιός ....Samuel  
Joanna Kulig Ηθοποιός ....Irena  
Anne Fontaine Σκηνοθετης  
Anne Fontaine Σεναριογράφος  
Pascal Bonitzer Σεναριογράφος  
  Sabrina B. Karine Σεναριογράφος  
  Alice Vial Σεναριογράφος
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου