ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   21/5/17 έως  27/5/17
ΚΡΙΟΣ
Δηλώνεις ότι βρίσκεσαι σε φάση που έχεις ανάγκη να βλέπεις ένα ξεκάθαρο περιβάλλον μπροστά σου, για αυτό ανοίγεις τελείως το τοπίο και αυτό σου κάνει καλό. Η επικοινωνία θα σου δείξει μια καινούργια διάσταση των πραγμάτων και θα βρεθείς με άλλα άτομα με τα οποία θα έχετε μια κοινή ιδεολογία. Το ότι μερικές φορές βρίσκεσαι σε ένα οικονομικό αδιέξοδο θα σε κάνει να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου και ίσως σου βγει και ένα μίζερο κομμάτι, επειδή φοβάσαι ότι θα χάσεις. Βρίσκεις πάντως ........
...... φίλους και άτομα που μπορούν να σε υποστηρίξουν για να προχωρήσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδια σου. Η σχέση με ένα Σκορπιό θα σου δημιουργήσει εμμονές γιατί κάπως σε πιέζει και δεν μπορείς να ερμηνεύσεις καθαρά αυτό που σου δίνει.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Καθάρισε τελείως το μυαλό σου από ιδέες που δεν σε συμφέρουν και δημιούργησε μια νέα πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις, με την έννοια ότι πρέπει να κάνεις κάτι που να φανεί δημιουργικό στα δικά σου μάτια κυρίως. Θα αποστασιοποιηθείς από εντάσεις και φασαρίες και έτσι θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ακούσεις μόνο τη δική σου λογική η οποία σου λέει συγκεκριμένα πράγματα. Επειδή έχεις απομονωθεί, εν μέρει νιώθεις ότι είσαι εκτός και κοινωνικά. Θα κάνεις κάποιες πολύ επιφανειακές γνωριμίες οι οποίες όμως πιστεύεις πως θα σε βοηθήσουν στην δουλειά σου. Αυτό το διάστημα δεν σου είναι εύκολο να δεθείς με κανένα πρόσωπο γιατί δεν σε γεμίζουν συναισθηματικά. Η διπλωματική συμπεριφορά στα οικονομικά θέματα σε βοηθάει να ξεκολλήσεις από αδιέξοδα, κυρίως όσον αφορά ένα οικογενειακό ακίνητο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Σου δίνεται μια καλή ευκαιρία για να εφαρμόσεις νέες ιδέες, οι οποίες θα σε απελευθερώσουν από τη μονοτονία και τη στασιμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ήλιος ξεκινάει την πορεία του στους Διδύμους από τις 21 του μηνός και μαζί με τον Άρη που συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου δεν σε αφήνουν καθόλου σε ησυχία. Είσαι παντού και πουθενά και κυρίως έχεις ποικιλία ενδιαφερόντων τα οποία σου προκαλούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη ζωή αλλά και για τον εαυτό σου. Κάποια θέματα τα έχεις πάρει πολύ προσωπικά και προσπαθείς να τα επιλύσεις άμεσα. Όμως, μπορεί να χρειάζεται και υπομονή την οποία στην παρούσα φάση δεν διαθέτεις και μάλλον θα χάσεις μελλοντικές ευκαιρίες, αν δε διαλέγεις τη σωστή στιγμή για να δράσεις. Μείνε για λίγο μόνος/η με τον εαυτό σου για να δεις να ανοίγονται όλες οι σελίδες του βιβλίου πληροφοριών που αναζητάς. Η σιωπή μπορεί να είναι πολύτιμη σε αυτήν τη φάση, καθώς και οι σκέψεις που κρατάς για σένα και δεν τις μοιράζεσαι. Γιατί αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη αν είναι θετικές.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην καταδικάζεις αυτό που επιθυμείς περισσότερο γιατί έτσι κλείνεις τις πόρτες στην υλοποίησή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δοκιμάζεις τις αντοχές και τις δυνάμεις σου, γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να προχωρήσεις λίγο παρακάτω αλλά φοβάσαι να τολμήσεις. Αν όμως το πάρεις απόφαση θα δεις να πέφτουν τα κάστρα πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι περιμένεις. Γιατί οι καταστάσεις είναι ώριμες και υπάρχει ετοιμότητα στο να κτυπήσεις τον στόχο και να ακούσεις το μεγάλο «ναι». Αρκεί να ρισκάρεις και να φοβάσαι λιγότερο. Μερικές φορές αμφισβητείς τον εαυτό σου και δεν διακρίνεις το σωστό από το λάθος. Αλλά όταν βρίσκεις την αξία σου τότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορείς να κάνεις τα καλύτερα. Οι φίλοι, πάντως, είναι πολύ κοντά σου γιατί εσύ έχεις επιλέξει να έχεις καλύτερη επικοινωνία. Η φιλική επαφή με ένα άτομο από τον κύκλο σου μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να εξελιχθεί σε πολύ ερωτική.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Παίρνοντας ρίσκα, θα σου φύγει τελείως ο φόβος και θα οδηγήσεις τα πράγματα ώστε τελικά να εξελιχθούν υπέρ σου.

ΛΕΩΝ
Παρομοιάζεις μερικές φορές τον εαυτό σου σαν σένα ένα πολύ επικοινωνιακό και φιλικό άτομο που βρίσκει άμεσες λύσεις χωρίς να κολλάς. Και αυτό είναι η αλήθεια όταν κατεβαίνεις από τον θρόνο σου και γίνεσαι περισσότερο ανθρώπινος/η και με μεγαλύτερη ευελιξία. Έτσι θα καταφέρεις πολλά πράγματα τα οποία θα γίνονται σαν τα έχεις βάλει στον αυτόματο πιλότο. Θα υπάρχουν βέβαια κάποιες αργοπορίες και καθυστερήσεις στη δουλειά σου και μπορεί να νιώθεις ότι όλα έχουν κολλήσει. Όμως μάλλον προστατεύεσαι από τις λάθος κινήσεις γιατί με κάποιο τρόπο δεν αφήνεις τα πράγματα να γίνουν όπως θέλουν οι άλλοι, πάντα βέβαια για το κοινό καλό αν πρόκειται για συνεργασίες. Το ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις ένα κομμάτι από το παρελθόν, κυρίως με Ταύρο ή Σκορπιό, θα σε κάνει να νιώσεις ότι κάπως χάνεις τη δύναμή σου γιατί θα πρέπει να απολογείσαι συνέχεια και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μπαίνεις σε νέους κύκλους με φίλους και ομάδες και αυτό σου δίνει πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα – και όχι μόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ωριμάζεις και μέσα από διάφορες κόντρες και δυσκολίες βγαίνεις τελικά στην επιφάνεια και αποφασίζεις να κάνεις τελείως διαφορετικά πράγματα, γιατί συνέχεια έβρισκες αδιέξοδο με συμπεριφορές που δεν μπορούσες να κατευνάσεις. Τώρα όμως που έχεις αποδεχτεί πιο εύκολα κάποιες καταστάσεις θα κάνεις διαφορετικές κινήσεις και θα ενδυναμώσεις πολύ το ηθικό σου κομμάτι. Το ότι υπάρχουν συγκρούσεις και υπόγεια ρεύματα τα οποία δεν είναι εύκολο να αποφύγεις είναι για σένα μια πραγματικότητα την οποία δεν μπορείς να αλλάξεις. Για αυτό συμβιβάζεσαι σκεφτόμενος/η ότι τουλάχιστον θα κάνεις το καλύτερο με αυτά που έχεις. Επειδή θα δουλέψεις πολύ τη λογική σου θα είναι για σένα ευκαιρία να δεις και τα καλά κομμάτια της ζωής που έχεις αυτή την στιγμή και μάλλον δεν τα εκτιμάς τόσο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τα τείχη πέφτουν και σιγά-σιγά βλέπεις και τα δικά σου λάθη, αναβαθμίζοντας έτσι τις προσωπικές σου σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Δέχεσαι χωρίς να θυμώνεις οτιδήποτε πάει κόντρα σε σένα αυτήν τη στιγμή. Από πρώην σύντροφο, πρώην εργοδότη ή ακόμα και φίλους που είχες σύνδεση στο παρελθόν. Το ότι δημιουργείς και μάλιστα σε τελείως διαφορετικό έδαφος θα πρέπει να σε χαροποιεί και να σου δίνει την ευκαιρία να αρχίσεις και πάλι από την αρχή εκεί που μπορείς. Υπάρχει μια καθυστέρηση σε οτιδήποτε περιμένεις να εισπράξεις και αυτό σε απομονώνει ή σου δημιουργεί ανασφάλεια. Με συγγενικά πρόσωπα θέλεις να έρθεις πιο κοντά και προσπαθείς κι εσύ με τον τρόπο σου, αλλά πιθανόν να μην είναι εύκολη μια επανασύνδεση όπως τη θέλεις εσύ. Άφησε τελείως το παρελθόν και μην το αναμασάς γιατί σε κρατάει τελείως πίσω. Τα καλά νέα μπορεί να έρθουν από άτομα τα οποία δεν γνωρίζεις πολύ καλά και δεν υπάρχει συναισθηματική εμπλοκή μαζί τους.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι ευκαιρίες υπάρχουν και τελικά σου δίνουν μια μεγάλη ώθηση προς τα εμπρός. Αρκεί να θέλεις να απολαύσεις την ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθείς να συζητήσεις για να βρεις το δίκιο σου και αυτό δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς, γιατί η κουβέντα σε αποπροσανατολίζει και νιώθεις ότι δίνεις την ενέργεια σου σε πράγματα τα οποία έχεις ξεπεράσει προ πολλού. Το καλό είναι ότι νιώθεις να σε υπολογίζουν οι συνεργάτες και τα άτομα που είναι στο στενό σου χώρο και αυτό σου δίνει μια έξτρα ευχαρίστηση. Το ότι πρέπει να μάθεις καινούργια πράγματα και να ανοιχτείς προς ορίζοντες που κι εσύ ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει σου φαίνεται δύσκολο, αλλά η καθημερινότητά σου σε πάει συνεχώς προς τα εκεί. Διαπιστώνεις τελικά ότι θα βρεθούν λύσεις άμεσα, αν καταφέρεις να έχεις εύκολα και αβίαστα μεγαλύτερη επικοινωνία με πολύ περισσότερο κόσμο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η συνεργασία και γενικά η θετική συμπεριφορά σου δίνει μεγαλύτερη πρόσβαση σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τη μία δείχνεις ότι δεν συμβιβάζεσαι και από την άλλη κάνεις βήματα για να τα βρεις με τα πολύ κοντινά σου άτομα. Αυτό σε παραπέμπει σε άλλες καταστάσεις και κυρίως σε βάζει να ψάξεις που κάνεις λάθος και με ποιο τρόπο θα το διορθώσεις. Γιατί σίγουρα διαπιστώνεις πόσο πολύ σε ενδιαφέρουν συγκεκριμένα άτομα και πόσο τυχερός/ή είσαι που υπάρχουν στην ζωή σου. Όσο πάντως προχωράς σε οικονομικές συνεργασίες, τόσο βλέπεις κάποια κενά που υπάρχουν και εκεί γενικά κάνεις πίσω. Η πολυπλοκότητα μερικές φορές στις επαφές με τα άτομα που έχεις γύρω σου σε κουράζει και νιώθεις ότι το νευρικό σου σύστημα υπερφορτώνεται. Γιατί υπάρχουν πολλών ειδών πληροφορίες και δεν ξέρεις τι να κρατήσεις και τι να πετάξεις. Μπορεί να συμμετάσχεις σε πολλά σεμινάρια ή δραστηριότητες και αυτό το διάστημα να παίρνεις μεγάλη γνώση, κάτι που θα σου κάνει πολύ καλό, γιατί όσο μαθαίνεις τόσο εξελίσσεσαι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάνεις μια διαφορετική προσέγγιση σε θέματα που μέχρι τώρα  θεωρούσες άλυτα και αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από τις δυσκολίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις μεγάλη διάθεση για αλλαγή και βλέπεις το ίδιο και μέσα στη δουλειά σου. Όλα συνηγορούν στο να ηγηθείς εσύ σε ένα συγκεκριμένο τομέα, επειδή γνωρίζεις πολύ καλά το αντικείμενο και σίγουρα θα δείξεις ένα άλλο πρόσωπο. Η κοινωνική αναγνώριση και γενικά οι αλλαγές που πραγματοποιούνται θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις ακόμα και την προσωπική σου εικόνα. Μπορεί να τύχει να ταξιδεύεις πολύ περισσότερο από άλλες φορές, γιατί βρίσκεις πιο μεγάλες ευκαιρίες και μπορείς να τις εκμεταλλεύεσαι. Άτομα που έχετε τα ίδια γούστα και την ίδια εμπειρία είναι πιθανό να ενώσετε τις δυνάμεις σας σε ένα καινούργιο επαγγελματικό πρότζεκτ, όπου θα δείξεις με έναν τρόπο τη διαφορετικότητά σου. Γιατί έχεις δουλέψει πάρα πολύ και κυρίως στοχευμένα. Η σχέση με έναν Ταύρο θα σε κάνει να βγαίνεις περισσότερο και να βλέπεις τη ζωή με πιο ανάλαφρη ματιά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανεβάζεις τον πήχη ψηλά και σίγουρα θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να επιτύχεις τις αλλαγές που επιθυμείς σε οποιοδήποτε επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις βάλει στόχο να πετύχεις και θα τα καταφέρεις γιατί κατά μια έννοια απελευθερώνεσαι από τα πολλά βάρη και τις πολλές ευθύνες. Οπότε κάπως ξελαφρώνεις και βελτιώνεσαι προς όλες τις κατευθύνσεις. Το να είσαι πρακτικός/ή σε υλικά θέματα θα σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσεις και να ξεδιαλύνεις κάποιες απορίες που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και έναν Ταύρο. Ένα ακίνητο θα σε απασχολήσει και θα πρέπει κάποιες ιδέες σου να τις αλλάξεις ώστε να μπορείς να τις υλοποιήσεις πιο εύκολα. Μερικές φορές νιώθεις μοναξιά και βγάζεις φόβο ότι θα μείνεις χωρίς φίλους. Μην σκέφτεσαι όμως αρνητικά γιατί αυτό που σκέφτεσαι ίσως να το ελκύσεις και να γίνει πραγματικότητα. Χρειάζεσαι πάντως εκτόνωση, κυρίως επικοινωνιακή, γιατί έτσι παίρνεις νέες γνώσεις αλλά επεκτείνεις και το κοινωνικό σου δίκτυο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η μεγάλη σου δημιουργικότητα θα έχει πιο ορατά αποτελέσματα αν μπορείς να την εκφράσεις μαζί με ομάδες ή με άλλα άτομα.

ΙΧΘΥΕΣ
Μονοπωλείς το ενδιαφέρον αυτό το διάστημα και αυτό αφορά κυρίως τα δικά σου συμφέροντα που τα υπηρετείς με τον καλύτερο τρόπο. Επειδή βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο και φωνές, μερικές φορές κουράζεσαι γιατί εσύ έχεις μάθει να απομονώνεσαι και λίγο και τώρα όλο αυτό σε βγάζει από τη ρουτίνα σου. Οι αλλαγές είναι σημαντικές γιατί σε βοηθούν να μπαίνεις σε νέους κύκλους, από τους οποίους σίγουρα θα επωφεληθείς και προκειμένου να πετύχεις δεν θα κρατήσεις τα προσχήματα. Είσαι σε μια ανανεωτική πορεία και βρίσκεις νέα ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα να μαθαίνεις συνέχεια καινούργια πράγματα ή να ξεκινάς κάτι πολύ δυναμικά. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα. Μην αγχώνεσαι για το θέμα ενός σπιτιού γιατί το νερό στο αυλάκι έχει μπει. Υπομονή χρειάζεσαι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και αυτό σε αναζωογονεί γιατί δεν επηρεάζεσαι τόσο πολύ από τις μεγάλες σου ευαισθησίες.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου