ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ο Αρχιτσιγκούνης (Radin)!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Αρχιτσιγκούνης (Radin)!
Ταλαντούχος πρώτος βιολιστής στην τοπική ορχήστρα, ο 40άρης Φρανσουά Γκοτιέ έχει ένα βασικό ελάττωμα: είναι τσιγγούναρος. Το μπάνιο του το παίρνει κρύο, χρονομετρείται όταν χαλάει νερό, χρησιμοποιεί τα φώτα του δρόμου για να φωτίζει το ........
....... διαμέρισμα του και παρακολουθεί τηλεόραση μονάχα μέσω του γείτονα με κιάλια. Ο Φρανσουά δεν έχει κοινωνική ζωή. Ο μοναδικός του φίλος είναι ο διευθυντής της τράπεζας. Αλλά η νέα τσελίστα, η Βαλερί, δεν τον βλέπει ως τσιγγούνη, αλλά τον ερωτεύεται μέσα από το παίξιμο του. Κι έπειτα, εμφανίζεται και η 16χρονη Λόρα, που του ανακοινώνει ότι είναι η κόρη του. Μάλιστα, νομίζει ότι ο Φρανσουά είναι ένας πλούσιος φιλάνθρωπος, που βοηθάει παιδιά στο Μεξικό. Τώρα, ο Φρανσουά έχει ένα διπλό πρόβλημα. Και οι δύο τον αγαπούν για κάτι που δεν είναι. Έτσι, αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του ανοιχτοχέρη, με τον κίνδυνο να του κοστίσει βαριά.



Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Αρχιτσιγκούνης (Radin)!

Πρεμιέρα στην Ελλάδα: Πεμ 8 Ιουν 2017
Διανομή: Rosebud/Seven Films
Χρώμα: Έγχρωμο
Ήχος: Dolby Digital
Γλώσσα: Γαλλικά
Κωμωδία | 89'
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Αρχιτσιγκούνης (Radin)!

- Συντελεστές :
Dany Boon Ηθοποιός ....Francois Gautier
Laurence Arne Ηθοποιός ....Valerie
Noemie Schmidt Ηθοποιός ....Laura
Patrick Ridremont Ηθοποιός ....Cedric
Christophe Canard Ηθοποιός ....Gilles
Olivier Dazat Συγγραφέας ....ιδέα
Fred Cavaye Σκηνοθετης
Fred Cavaye Σεναριογράφος
Nicolas Cuche Σεναριογράφος
Laurent Turner Σεναριογράφος






Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου