ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις εκκρεμότητες να εμποδίζουν τα σχέδιά σου. Δώσε λύσεις το συντομότερο και προχώρα τις υποθέσεις σου στα επίπεδα που χρειάζεται. Μην αφήσεις τον φόβο και την ανασφάλεια να καθορίσουν .......
...... τη στάση σου. Είναι δύσκολο να καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς, αλλά φρόντισε να εξασφαλίσεις τα απαραίτητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφοσιωθείς λίγο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν πολύ σύντομα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και εξομαλύνονται και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μπεις σε ένα πρόγραμμα σε σχέση με τα προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό είναι αισθητά βελτιωμένο σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε μια κατάφορη αισιοδοξία που θα ανακόψει την προσπάθεια. Μην βιαστείς να λάβεις όλα όσα περιμένεις, άμεσα. Δείξε υπομονή και το αύριο θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η μέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις όλα να γίνουν πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά, μην πάρεις ρίσκα και απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι εντάσεις που θα προκύψουν, αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι προσωρινές και μπορείς να τις αποφύγεις, χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Το παρελθόν θα φέρει ζητήματα στην επιφάνεια που θα σε αναστατώσουν. Συγκεντρώσου ώστε να δώσεις άμεσα λύσεις σε όλα και να μπορέσεις να προχωρήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο από το τόσο πολύ άγχος που έχεις. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, ώστε να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν φροντίσεις, αγαπητέ Καρκίνε, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει, η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί πολύ. Είναι γεγονός πως χρειάζεσαι ξεκούραση, αλλά οι υποχρεώσεις δεν σου το επιτρέπουν. Μία μικρή απόδραση θα δώσει τη λύση και θα σε ξεκουράσει σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Θέλεις να τακτοποιήσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν στα επαγγελματικά σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Είναι δύσκολο να καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς, καθώς οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, αλλά με λίγη προσπάθεια όλα μπορούν να γίνουν. Χαλάρωσε και άσε τα πράγματα να δρομολογηθούν στα επίπεδα που πρέπει, ώστε να μπορέσεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου. Όλα θα πάνε καλά στο μέλλον για το ζώδιό σου και θα δικαιωθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, ώστε το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Εσένα που η μοναξιά παραμένει ακόμη στη ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι καθόλου. Κινήσου γρήγορα, γιατί σε περιμένουν καλές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να επιτύχεις θέματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίσουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις σχεδιάσει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι ευθύνες που σου φορτώνει η οικογένεια σε αποσυντονίζουν, αγαπητέ Παρθένε, από το ήδη δύσκολο πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις, με αποτέλεσμα τα πράγματα να παραμένουν στάσιμα. Κάνε μια αξιολόγηση των υποχρεώσεων και μην δίνεις περισσότερη βάση σε πράγματα που μπορούν να περιμένουν. Όλα θα τακτοποιηθούν με τη σωστή σειρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάψε να βλέπεις μονόπλευρα κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με μια συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μίλα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και εμποδίζουν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μια πρόσκληση σε φιλικό κύκλο θα γίνει αφορμή να ξεπεράσεις, αγαπητέ Ζυγέ, ένα εμπόδιο πολύ σημαντικό για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Η συνάντησή σου με κάποιο πρόσωπο εκεί, θα σηματοδοτήσει την αρχή μίας συμμαχίας που θα οδηγήσει στο αποκορύφωμα τα σχέδιά σου και εσένα σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Παιδιά και οικογένεια χρειάζονται τη φροντίδα σου, αλλά εσύ αδυνατείς να ανταποκριθείς. Μην νιώθεις ενοχές και προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και αρκετά ουσιαστικές, ώστε η παρουσία σου να γίνει όσο το δυνατόν πιο θετική. Τα προβλήματα δεν τελειώνουν, αλλά τα άστρα στηρίζουν τις προσπάθειες του ζωδίου σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε μαζί κάποιες στιγμές ερωτικά και όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε κατάσταση που να σε ικανοποιεί. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που μπορεί να είναι περιττά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Νέες προτάσεις φέρνουν ικανοποίηση. Δείξε προσοχή στις προϋποθέσεις και ζήτα τη συμβουλή κάποιου ειδικού, ώστε να εξασφαλίσεις τις απαραίτητες συνθήκες. Όλα μπορούν να επιτευχθούν με αρκετή αφοσίωση και αμοιβαία προσπάθεια. Το μέλλον επιφυλάσσει στο ζώδιό σου ικανοποιήσεις και υπόσχεται θρίαμβο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και μάταια προσπαθείς να δώσεις λύση. Ασχολήσου περισσότερο με όσα σε κουράζουν και μην αφήνεις περιθώρια για υπερβολές που μπορούν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου. Όλα θα πάνε καλά για το ζώδιό σου και θα οδηγηθείς σε επιτυχία. Η λύση θα δοθεί πολύ σύντομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση, ώστε να μην στενοχωριέσαι και καταπιέζεσαι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και θα αναζητήσεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, που εντυπωσιάζουν. Αγαπημένα πρόσωπα θα χαρούν με τη νέα τροπή στη ζωή σου και κάποιοι άλλοι θα δυσκολευτούν να το δεχτούν. Αγνόησέ τους και συνέχισε τον δρόμο σου. Σύντομα όλοι θα ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια πόσο μεγάλη ήταν η προσπάθειά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα σε απασχολήσει έντονα ο αισθηματικός τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Είναι αδύνατον, αγαπητέ Ιχθύ, να κάνεις ταυτόχρονα τόσα πράγματα. Η κούραση που σε έχει καταβάλει δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Μην βιαστείς να δώσεις τέλος σε πράγματα που έχουν μέλλον, ειδάλλως θα βλάψεις τη μελλοντική σου εξέλιξη. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στα αισθηματικά σου, αρχίζουν να αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά θέματα που είναι στάσιμα, θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου