ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/5/2017




ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται στο ζώδιό σου ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις το ερχόμενο διάστημα. Μην επαναπαυθείς στις ευκολίες που θα σου προσφερθούν και προσπάθησε να .......
..... τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε κρατούν πίσω και εμποδίζουν την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου. Οι ρυθμοί σου χρειάζονται άμεσα επιτάχυνση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθηματικά. Ισορρόπησε καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να διασκεδάζεις όσο μπορείς και στην πορεία θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για τα επαγγελματικά σου, να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και πως σε ό,τι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τα έξοδά σου. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια στηρίζει τις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Ταύρε, και παράλληλα σου χαρίζει ισορροπίες απαραίτητες για την ομαλή εξέλιξη της καθημερινότητάς σου. Φρόντισε να διατηρήσεις το υπάρχον κλίμα και να μην επιτρέψεις σε καμία παρέμβαση να το χαλάσει. Αργότερα ίσως μπορέσεις να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για το πώς θα κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρξουν, δεν χρειάζεται να σε εκνευρίσουν, γιατί θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα προσφερθούν στο ζώδιό σου θαυμάσιες ευκαιρίες για δράση σε όλα τα επίπεδα, μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθεί κλίμα ιδιαίτερα ευνοϊκό για να ανακατασκευάσεις το κοινωνικό σου προφίλ, σε φιλικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Οι τομείς οι οποίοι θα φέρουν θετικές εκπλήξεις είναι κυρίως ό,τι σχετίζεται με εικόνα και θέαμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις πολλά για τα αισθηματικά σου. Με την καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ καλό για σένα και θα μπορέσεις να αναδειχτείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και θα πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μην ξοδεύεις, αγαπητέ Καρκίνε, τον χρόνο σου άσκοπα σε συζητήσεις και συναναστροφές από τις οποίες δεν έχεις να κερδίσεις απολύτως τίποτα. Από σήμερα προσπάθησε να δώσεις σε όλους να καταλάβουν την αξία σου και μην επιμείνεις για κάτι διαφορετικό ή λιγότερο από αυτό που σου ταιριάζει πραγματικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή περίοδο. Απόφυγε σήμερα να λύσεις θέματα που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα σου κάνουν και κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ένα πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν θα επανέλθει στη ζωή σου και θα σε γεμίσει χαρά. Ο δρόμος της επιτυχίας ανοίγεται για το ζώδιό σου χωρίς να το περιμένεις. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου και παράλληλα να δείξεις σε όσους σε αμφισβητούν την πραγματική σου αξία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μερικές φορές λόγω των προβληματισμών που έχεις δεν εξωτερικεύεσαι στο ταίρι σου όπως θα έπρεπε. Φρόντισε κι εσύ να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις λίγο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σου, αλλά φρόντισε να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που ακόμη είναι στάσιμα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η περίοδος των διακοπών έχει τελειώσει προ πολλού και ίσως δεν ήταν αρκετό για να ξεκουραστείς αρκετά. Φρόντισε να μην αφήσεις την απαισιοδοξία σου να σε καταβάλει, αλλά ασχολήσου με το δημιουργικό κομμάτι του ζωδίου σου στο οποίο τα άστρα χαρίζουν τεράστιες δυνατότητες για δράση, σε πολλά επίπεδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν πολύ καλά. Κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να κάνεις και πράξεις αυτά που σκέφτεσαι, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα επανέλθει τώρα, αγαπητέ Ζυγέ, και θα αποδείξει με τη στάση του τον λόγο που δεν καταφέρατε να βρείτε τη χρυσή τομή στις κοινές σας υποθέσεις. Σήμερα όλα θα αποκαλυφθούν και θα αποκατασταθούν οι χαμένες ισορροπίες. Θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου χωρίς εκπλήξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα περιόρισε τις τάσεις εκνευρισμού που έχεις και φρόντισε ό,τι σε απασχολεί να το συζητήσεις με το ταίρι σου. Θα δεις ότι μετά όλα θα είναι πολύ καλύτερα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Περιόρισε τις συναισθηματικές σου εξάρσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, που δείχνουν να μην οδηγούν πουθενά και μην αφήσεις κανέναν να σε ταλαιπωρήσει άλλο. Είναι πιθανό να μην καταφέρεις να τακτοποιήσεις τα πάντα στον χρόνο που επιθυμείς, αλλά σίγουρα μπορείς να καταφέρεις αρκετά περισσότερα από τα αναμενόμενα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις τυχόν θέματα που ακόμη μπορεί να σε αγχώνουν για την πορεία των αισθηματικών σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, καθώς και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σύντομα, αγαπητέ Τοξότη, θα λάβεις μία καλά κρυμμένη πληροφορία, η οποία θα σου εξηγήσει όσα σε κάνουν να απορείς εδώ και καιρό. Μην βιαστείς να διαδόσεις όσα έμαθες, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις την ίδια στάση για να μην καταλάβουν οι εχθροί σου πως γνωρίζεις. Αυτό θα βοηθήσει μελλοντικά να σου αποκαλυφθούν πλήρως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης από τον Κριό, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στα αισθηματικά σου και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις πολύ καλές συνεργασίες και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στον οικονομικό τομέα, θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέξεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από σήμερα, αν καταφέρεις, αγαπητέ Αιγόκερε, να συγκεντρωθείς σε όσα έχεις προγραμματίσει και να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο με ανούσιες δραστηριότητες, πολύ σύντομα θα δεις τις υποθέσεις σου να δρομολογούνται πλήρως και να καταφέρνεις πολύ περισσότερα από αυτά που επιθυμείς. Είναι δύσκολο να μην βιώνεις ό,τι σε ευχαριστεί, αλλά η στάση σου θα σε δικαιώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι θα περάσεις αξέχαστα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Στα οικονομικά, δεν θα πρέπει να κάνεις καινούργια ανοίγματα ούτε άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Είναι τόσα πολλά που πρέπει να τακτοποιήσεις, ώστε φαντάζει απίθανο το ενδεχόμενο να προλάβεις. Η βοήθεια που θα δεχτείς από τους πλανήτες όμως θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική και θα ρυθμίσει όλες σου τις εκκρεμότητες. Μην βιαστείς να αφεθείς στην εύνοια των άστρων απέναντι στο ζώδιό σου, αλλά ασχολήσου με τις υποθέσεις σου συστηματικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος είναι αρκετά θετική για τα αισθηματικά σου και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί στη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε πνίγει το άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου, αλλά στηρίχτηκε πάνω στην ώριμη συμπεριφορά, στην εργατικότητα και στην τεράστια συνέπειά σου. Μην ντραπείς να το εξηγήσεις αυτό σε όσους σε αδικούν, θεωρώντας πως σου χαρίστηκαν πολλά. Είναι τόσο απλό και σου αξίζει. Μην αφήσεις κανέναν να σε υποτιμήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να πεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε στενοχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του και είναι σίγουρο ότι η κατάσταση στα αισθηματικά σου θα διορθωθεί. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες και θα δεχτείς και προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, δεν θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει να αποδίδει.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου