ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   14/5/17 έως  20/5/17
ΚΡΙΟΣ
Όλα κυλούν με γρήγορους ρυθμούς, που σου ταιριάζουν απόλυτα, ενώ εντυπωσιάζεις με κινήσεις πολύ αποτελεσματικές. Το καλό είναι ότι επικοινωνείς και με κάποιο τρόπο βάζεις τα πράγματα στη θέση τους, κυρίως αυτά που ........
.......  σε ενοχλούν σε κάποιες συνεργασίες. Δυναμώνεις πάντως με καινούργιες γνώσεις και πληροφορίες και αυτό σε βοηθά παντού. Μπορεί να νιώθεις μερικές φορές ότι στη δουλειά αδικείσαι γιατί αυτήν τη στιγμή δουλεύεις περισσότερο από άλλους και θέλεις να παίρνεις όσα σου αξίζουν. Αλλά, τώρα θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να μπεις στην πρώτη γραμμή και θα αποδειχτεί περίτρανα η αξία σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο, αν αυτό το διάστημα κάνεις πράγματα, τα οποία σε βοηθούν να αναδείξεις τα προσόντα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής που μπήκε και πάλι στο ζώδιό σου θα σου δώσει μια ώθηση, αλλά και καινούργιες ιδέες για να εφαρμόσεις. Αν ιδίως έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μια μεγάλη εμπειρία, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο και να κάνεις κάποια σχέδιά σου πραγματικότητα. Το ότι επικοινωνείς και γίνεσαι γενικά πιο εύκολος/η στις διαπραγματεύσεις, θα σε βοηθήσει να δεις πιο εύκολα τι σε συμφέρει και τι όχι σε οικονομικό επίπεδο. Το ζητούμενο είναι να κινηθείς γρήγορα και μην αφήνεις τον χρόνο να τρέχει χωρίς να τον εκμεταλλεύεσαι σωστά. Μια ξαφνική συνεργασία θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς γιατί θα διαπιστώσεις ότι έχεις τη στήριξη ατόμων με διάθεση να εργαστούν αρμονικά μαζί σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι σκέψεις σε καθορίζουν, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η σε αυτά που σκέφτεσαι και λες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βάζεις προτεραιότητες, κυρίως στα προσωπικά σου θέματα κι αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς εύκολα να πετύχεις κάποιους στόχους σου, κυρίως όσους αφορούν στις ανάγκες σου, που επιτέλους θα εκφράσεις. Ο Ερμής άλλαξε ζώδιο και ίσως νιώσεις ότι πρέπει να κρατάς μυστικά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα έχεις καχυποψία και αρνητικές σκέψεις. Όλα πηγαίνουν προς το καλύτερο, κυρίως οι δουλειές σου και θα έχεις τις ευκαιρίες που θέλεις. Τα πάντα θα είναι και πάλι πιο φωτεινά και ανέμελα κι ενδεχομένως να αισθανθείς ότι μπορείς να γίνεις ένα με μια συγκεκριμένη ομάδα που συνεργάζεσαι. Θα κοινωνικοποιηθείς έντονα και θα κάνεις καινούργιες κι ενδιαφέρουσες επαγγελματικές γνωριμίες, οι οποίες σίγουρα θα σε βγάλουν σε καλό δρόμο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το ότι είσαι πολύ ανοικτός/η και διαθέσιμος/η θα είναι το μυστικό για να ανοίξεις πιο εύκολα πόρτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αντιδράσεις σου μέχρι τώρα ήταν υπερβολικές, από εδώ και πέρα όμως, στο μόνο κομμάτι που θα χρειαστεί να κάνεις την υπέρβαση είναι στον κοινωνικό και επαγγελματικό. Εκεί δεν θα σκεφτείς τι χρειάζεται να κάνεις γιατί θα λειτουργήσεις αυθόρμητα, όμως θα ακολουθήσεις όλους τους όρους και τους κανόνες. Το ότι θα αλλάξεις την εμφάνισή σου και γενικά την εικόνα σου, θα σε βοηθήσει να βάλεις τη δική σου σφραγίδα και θα σε κάνει να φανείς περισσότερο. Η σχέση με ένα Κριό θα σε καθορίσει γιατί θα σε υποχρεώσει να κινηθείς δυναμικά και παρορμητικά, που όμως θα σου βγει σε καλό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Χρησιμοποίησε τη δύναμη της βούλησης σου μόνο πάνω σε σένα και θα δεις γρήγορα θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ
Ενώ έχεις ευελιξία και προσπαθείς για το καλύτερο, δεν μπορείς να κάνεις καμία υποχώρηση. Δείχνεις ένα πρόσωπο απόλυτο και δεν δέχεσαι παρεμβάσεις ή υποδείξεις για το σωστό ή το λάθος από κανέναν. Σε πιθανή διένεξη για κάποια οικονομικά θέματα θα συνεχίσεις να έχεις την ίδια στάση και δεν θα κάνεις πίσω στις απόψεις σου, κυρίως αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να νιώθεις ότι πρέπει να αγωνιστείς περισσότερο για να καταφέρεις πράγματα, γιατί υπερβάλλεις και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ό,τι ζεις. Το να βρεθείς με πολύ κόσμο και να γίνεις ισότιμο μέλος μιας ομάδας ή παρέας, σου είναι δύσκολο γιατί εσύ πρώτα διαχωρίζεις τον εαυτό σου και απαιτείς αναγνώριση με το «καλημέρα», ίσως γιατί έτσι καλύπτεις κάποιες ανασφάλειές σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η αναγνώριση της αξίας σου είναι σημαντικό να γίνεται κυρίως από εσένα γιατί αν περιμένεις από τους άλλους, μπορεί να χάσεις πολύτιμο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις κάνει τις προσπάθειές σου και το στοίχημα το έχεις κερδίσει, γι’ αυτό, όσο παραμένεις διαλλακτικός/ή και συνεργάσιμος/η, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις. Το θετικό είναι ότι πλέον τα σχέδια και οι ιδέες σου θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Το ότι θα είσαι με πολύ κόσμο και θα έρχεσαι σε επαφή, ακόμα και με άτομα που δεν συμφωνείς μαζί τους, θα σου δώσει επιπλέον γνώσεις πάνω σε θέματα της δουλειάς σου και έτσι θα βαδίζεις πιο άνετα. Μπορεί να διχαστείς από διάφορες συζητήσεις και να θέλεις να ακολουθήσεις πολλούς δρόμους, αλλά τουλάχιστον επικοινωνείς και δε θα βγεις από το παιχνίδι. Πιθανόν το νευρικό σου σύστημα να μην είναι και στα καλύτερά του γιατί θα έχεις πολλά να κάνεις και θα φορτωθείς αρκετά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάζεις προς το καλύτερο και αυτό είναι το νέο λιθαράκι που βάζεις για να σταθείς επάξια σε όλες τις περιστάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Υπάρχει μια καλή εξέλιξη των πραγμάτων και αυτό σου δίνει δυνατότητες ανάπτυξης. Εκεί που νόμιζες ότι σε μια συνεργασία τα πάντα είχαν τελειώσει, τώρα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο και σου δίνουν τεράστια θέληση για να πετύχεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζεις εύκολα κάποια πράγματα, απλά και μόνο με την επικοινωνία και την επαφή κι αυτό σου αναπτερώνει το ηθικό. Το οικονομικό με ένα συνεργάτη ή σύντροφο ή το θέμα ενός ακινήτου θα βγει και πάλι στην επιφάνεια και θα πρέπει να το διαχειριστείς όσο πιο διπλωματικά και ευέλικτα γίνεται γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει στασιμότητα και να σε παρασύρει σε αποφάσεις που δεν θα σε συμφέρουν καθόλου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ανάπτυξη που υπάρχει αυτή την περίοδο είναι αποτέλεσμα σωστής επικοινωνίας, γι’ αυτό να επιμένεις πάνω σε αυτό τον τομέα όσο μπορείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δυναμώνεις μέσα από συνεργασίες και στενές σχέσεις. Οι υποσχέσεις σου θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν γρήγορα για να μην εκτεθείς ότι δεν κρατάς το λόγο σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τη φήμη σου αυτή την περίοδο για να μπορείς να κάνεις καλύτερες επαφές και να έχεις μεγαλύτερη ανταπόκριση σε καινούργιες ευκαιρίες που πιθανόν να εμφανιστούν. Συμβόλαια ή εγγυήσεις που θα δοθούν από την πλευρά σου για μια συμφωνία θα πρέπει να τηρηθούν 100% για να μην υπάρχουν μετά ακυρώσεις και δυσκολίες. Αυτό που έχεις ανάγκη και πρέπει να κάνεις, αν και κάπως ζορίζεσαι, είναι τα ανοίγματα και η επικοινωνία με τους γύρω σου και γενικά με άτομα που έχεις μια πιο κοντινή σχέση, όπως με την οικογένειά σου. Θα δείξεις μεν τις κρυφές σου πτυχές, αλλά θα σε δικαιολογήσουν πιο εύκολα μέσα τους, καθώς μερικές φορές δείχνεις άτρωτος/η και παρεξηγείσαι. Η ουσία είναι το να γνωρίζουν ότι περνάς και εσύ τα δικά σου για να έχουν κατανόηση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βάζεις το δικό σου στίγμα σε νέες ιδέες και καταστάσεις, κυρίως όμως σε μια συνεργασία και θα ξεκινήσεις μια καινούργια προσπάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δυνατή σου κράση, αλλά και το έντονο πνεύμα της επικοινωνίας και της συνεργασίας που έχεις θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις πράγματα που πάντα ήθελες. Αλλά, τώρα θα έχεις κι επιπλέον ευκαιρίες που μπορεί να προέρθουν από τις ενέργειες που κάνεις μαζί με κάποια άλλα άτομα, καθώς θα δημιουργηθεί μια νέα υποδομή που θα σε αναβαθμίσει. Θα κάνεις ποικίλες επαφές για να έχεις εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύτερο κύκλο γνωριμιών. Το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτείς σωστά οτιδήποτε σου παρουσιάζεται γιατί μερικές φορές χάνεσαι μέσα στην πολυπλοκότητά σου. Καλό είναι λοιπόν να κρατήσεις την απλότητα και την καθαρότητα σκέψεων αλλά και πράξεων.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Διατήρησε καθαρό τον στόχο σου, κυρίως την εικόνα που θέλεις να επιτύχεις και με εμπιστοσύνη θα φτάσεις στο αποτέλεσμα που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις βάλει σκοπό να υλοποιήσεις κάποια πράγματα, τα οποία γυροφέρνεις μεγάλο διάστημα και θα καταφέρεις να πας μπροστά εφ’ όσον σκέφτεσαι πρακτικά και ώριμα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, σίγουρα κάτι καλό θα πετύχεις κι αυτό θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Οι σχέσεις σου και γενικά όλο το επικοινωνιακό σου κομμάτι αναβαθμίζεται γιατί το παλεύεις περισσότερο. Δεν σου είναι εύκολο, αλλά τουλάχιστον ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και το κάνεις. Προτιμάς να αφοσιώνεσαι στην δουλειά σου, χωρίς να έχεις επαφές με πολύ κόσμο όμως χρειάζεται να κάνεις και κάποιες υπερβάσεις για να μπορείς να έχεις αυτά που θέλεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ωριμότητα της σκέψης θα σου δώσει το διαβατήριο για να έχεις και οικονομικές επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τη μια θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και από την άλλη μπορεί να βαριέσαι ή να νιώθεις μια μεγάλη κούραση. Οπότε αρνείσαι να έρθεις σε επαφή ακόμα και με παρέες ή άτομα που αγαπάς γιατί θεωρείς ότι θα σπαταλήσεις ενέργεια. Εννοείται ότι αυτό δε γίνεται κάθε ημέρα, αλλά γενικά είσαι σε μια περίεργη διάθεση που όλα τα μετράς. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, ίσως σκέφτεσαι με πολύ αργό τρόπο και καθυστερείς σε οτιδήποτε κάνεις ή να μη σου ταιριάζει το περιβάλλον και να θέλεις να το αλλάξεις. Η επιστροφή ενός φίλου ή συνεργάτη ενδεχομένως να σε γυρίσει για λίγο πίσω σε παλιές καταστάσεις και αυτό δε θα σου αρέσει, ευτυχώς όμως δε θα κρατήσει και πολύ.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην σταματάς αυτό που έχεις ξεκινήσει να κάνεις γιατί μπορεί τελικά να πας πολύ πίσω και πρέπει τώρα να πηγαίνεις μόνο μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ
Δυναμώνεις όλο αυτό το διάστημα, γι’ αυτό βρίσκεις εύκολα τα πατήματά σου που είναι το πλέον απαραίτητο για σένα. Αναζητάς το δίκιο σε κινήσεις και πράξεις ατόμων και επειδή δεν το βλέπεις, απογοητεύεσαι και επηρεάζεται και η επικοινωνία ή η ένταξή σου σε κάποιους κύκλους. Η δικαιοσύνη είναι, ωστόσο, για τον καθένα κάτι υποκειμενικό, οπότε μην μπερδεύεσαι, κυρίως αν έχεις συνεργάτες που νιώθεις ότι κάπου σε υποβιβάζουν γιατί δεν είναι η πραγματικότητα. Η εξέλιξη μιας υπόθεσης ακινήτου θα είναι πολύ καλή. Γενικά, θα αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα στα οικονομικά και θα αισθάνεσαι ότι είσαι στον σωστό δρόμο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μεγάλες επιρροές σε οδηγούν είτε προς μια κατεύθυνση είτε στην αντίθετη. Παράμεινε σταθερός/η και τότε θα κερδίσεις.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου