ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς για το ζώδιό σου, γεγονός που απαιτεί την άμεση προσαρμογή σου στις νέες συνθήκες που θα προκύπτουν. Μην βιαστείς να ......
.....  αισθανθείς δυσάρεστα για τον καινούργιο τρόπο ζωής σου, καθώς πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως είναι καλύτερος σε όλα τα επίπεδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στενοχωρήσεις το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Από σήμερα τα άστρα στηρίζουν τις επιδιώξεις του ζωδίου σου και σε καθοδηγούν με καθοριστικό τρόπο στη νέα πραγματικότητα. Όλα θα διορθωθούν και τα λάθη θα ανήκουν πλέον οριστικά στο παρελθόν. Συγκεντρώσου σε όσα χρειάζονται βοήθεια για να τακτοποιηθούν και σύντομα θα δεις τα όνειρά σου να ολοκληρώνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και ένταση θα κυριαρχεί σήμερα, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Από σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς να οδηγήσεις τη ζωή σου στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Είναι κρίμα να υπονομεύεις τα όνειρά σου με τον ίδιο σου το φόβο. Η επιτυχία χρειάζεται κόπο και θετική σκέψη. Φρόντισε να προσπαθήσεις όσο υπάρχει ακόμα περιθώριο για δράση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου, ώστε να είσαι καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Με την υπευθυνότητά σου θα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις το ερχόμενο διάστημα να τηρήσεις με αυστηρότητα το πρόγραμμά σου και να μην χαθείς σε ανώφελες δραστηριότητες, πολύ σύντομα θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει καθοριστικά. Από σήμερα που ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του στην Παρθένο, τα πράγματα θα βελτιωθούν σε ουσιαστικό επίπεδο για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να προλάβεις αρκετές παγίδες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τις κινήσεις όμως που θα κάνεις αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από σήμερα, άτομα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και αυτή τη φορά η στάση τους θα είναι καθοριστικής σημασίας. Μην αφήσεις περιθώρια για δράση που οδηγεί σε αδιέξοδο, αντίθετα συγκεντρώσου σε όσα χρειάζεται, με σοβαρότητα και συνέπεια και σύντομα θα ανταμειφθείς. Ο δρόμος σου είναι προδιαγεγραμμένος περίφημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, τώρα είναι η ευκαιρία να ξεφύγεις, αγαπητέ Παρθένε, από όσα σε ταλαιπωρούν και να πετύχεις την καταξίωση που περιμένεις. Μην αφήσεις τις δυσκολίες που πέρασες να σε τρομάζουν. Η ζωή σου θα βελτιωθεί πολύ και με σταθερότητα. Το μέλλον θα σου χαρίσει δώρα και ικανοποιήσεις που δεν έχεις φανταστεί, με τρόπο πολύ πρωτότυπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις στις συνεργασίες ή στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασυρθείς σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η οικογένεια θα σε στηρίξει και παράλληλα θα σε φορτώσει με πολλές υποχρεώσεις που θα σε δυσκολέψουν αρκετά. Βάλε τάξη στα πράγματα και φρόντισε τις προτεραιότητές σου που είναι δύσκολο να τακτοποιηθούν, χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα από μέρους σου. Η ζωή σού ανήκει και τα όρια σε αφορούν αποκλειστικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά ζητήματα που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ένα ευχάριστο ταξίδι θα γίνει αφορμή για γνωριμίες που θα βελτιώσουν σημαντικά τη διάθεσή σου και υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Μην αφήσεις περιθώρια για δράση, ειδικά τώρα που ο χρόνος έχει περιορίσει αρκετά τις δυνατότητές σου και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς σε όσα προκύπτουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να βάλεις τις εκκρεμότητες που έχεις σε μια σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή σου σε στηρίζουν, αγαπητέ Τοξότη, αλλά παράλληλα δείχνουν μία έντονη τάση να μπερδεύονται σε προσωπικά σου ζητήματα. Μην αφήσεις σε κανέναν περιθώρια να ανακατευτεί σε υποθέσεις που σε αφορούν προσωπικά, γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς με άτομα που δεν πρέπει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά θέματα στα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλα με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις επάνω σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Από σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαταστήσεις σχέσεις, αλλά και πρακτικά προβλήματα που προέκυψαν από λανθασμένες κινήσεις στο παρελθόν. Οι πλανήτες σού προσφέρουν τη δυνατότητα να ασχοληθείς σοβαρά με την αξιοποίηση προτάσεων που μπορούν να οδηγήσουν τη ζωή σου σε ουσιαστική ανανέωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις θα κάνουν το κλίμα πάρα πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Διώξε το άγχος και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε μια καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις και ειδικότερα σε όσες σχετίζονται με τον νόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου για αλλαγές σε οδηγεί, αγαπητέ Υδροχόε, σε ενέργειες που κοστίζουν. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να αποφύγεις πιθανές επιλογές που θα σε απογοητεύσουν αργότερα. Σήμερα μία μικρή ανακαίνιση στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να φέρει καθοριστική βελτίωση στη διάθεσή σου. Ένα σύντομο ταξιδάκι θα σε ανανεώσει ευχάριστα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει και πηγαίνει καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή είναι μια θετική περίοδος αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα έξοδα συνεχίζονται και βιώνεις έντονο άγχος. Με ηρεμία και σταθερότητα θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα ίσως μπορέσεις να ικανοποιήσεις ένα μέρος των αναγκών σου, όχι όμως το σύνολο των απαιτήσεών σου. Συγκρατήσου και μην υπερβάλεις με όσα θα σου εμφανιστούν, για να μην έχεις μετά μπλεξίματα. Από σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η διαίσθηση του ζωδίου σου βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ακολούθησέ την προσεκτικά και δεν θα χάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Δεν θα πρέπει να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν δεν έχεις ταίρι, θα παρουσιαστεί έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Για σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε καλά και οι υποχρεώσεις είναι αρκετές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις αυτή την περίοδο για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου