ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Είναι ανώφελο, αγαπητέ Κριέ, να πιέζεις καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ο χρόνος θα δημιουργήσει τις απαραίτητες ισορροπίες. Μην γκρινιάζεις συνέχεια και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να απαλλαγεί οριστικά από όσα τον αναστατώνουν. Το άγχος που ..........
...... δημιουργεί η αβεβαιότητα απομακρύνεται σταδιακά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, απόφυγε να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η αοριστία των καταστάσεων και η τάση σου, αγαπητέ Ταύρε, να αποφεύγεις τη λήψη αποφάσεων δεν βοηθάει τις εξελίξεις. Μια αναθεώρηση της στάσης σου μπορεί αρχικά να σε αναστατώσει, αλλά αργότερα θα διαπιστώσεις πως οι εξελίξεις είναι καλύτερες από αυτό που περιμένεις. Η ηρεμία είναι η καλύτερη στάση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στη σχέση σου. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι, φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με διαλλακτικότητα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μια νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις ζητήματα που ίσως σταματούν την πορεία των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, μην συνεχίσεις να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα νομικά και γραφειοκρατικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το διάστημα που έρχεται θα κριθούν πολλά για το μέλλον, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Οι συνεχείς αναβολές σού έχουν προκαλέσει μεγάλη αβεβαιότητα για τη ζωή σου. Όλα όμως θα πάνε καλά, καθώς έχεις πράξει σωστά στα περισσότερα επίπεδα. Κάποια μικρά λάθη θα ξεπεραστούν με σχετική ευκολία και θα δικαιωθείς σε ικανοποιητικό βαθμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύει διαρκώς. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο που είναι θετική για τα αισθηματικά σου, να κάνεις κινήσεις ώστε να έρθει και η καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλη όρεξη για αλλαγές, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Στα οικονομικά σου, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το στρίμωγμα, αγαπητέ Καρκίνε, που σου έχουν προκαλέσει εκκρεμότητες του παρελθόντος είναι πλέον δυσβάσταχτο και καλείσαι να δώσεις οριστικές λύσεις. Πάψε να αποφεύγεις την πραγματικότητα και συγκεντρώσου στα δεδομένα που υπάρχουν, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου και άσε τις άλλες υποχρεώσεις. Δεν θα ήθελες να απομακρυνθείτε. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, έχεις μεγάλο δυναμισμό και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν συμβούν. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ενώ αρκετά ζητήματα στη ζωή σου έχουν ήδη παρουσιάσει βελτίωση, η διάθεσή σου παραμένει στα ίδια επίπεδα και σε ταλαιπωρεί αρκετά. Η υπομονή σου αρχίζει να εξαντλείται και ένα τέλος που θα δώσεις θα είναι η μόνη λύση. Νέοι δρόμοι με καλές προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου και όλα θα πάνε καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλα με το ταίρι σου για κάποια κοινά θέματα, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κράτα χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποια θέματα προς επίλυση σού προκαλούν ασφυξία και σε αναστατώνουν διαρκώς όλο και περισσότερο. Αστάθεια, ανασφάλεια και μεγάλη αβεβαιότητα προβλέπονται για το ζώδιό σου το ερχόμενο διάστημα. Προσωρινές καταστάσεις σε κρατούν πίσω και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς στις ανάγκες της καθημερινότητας. Σύντομα όλα θα βελτιωθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στασιμότητα αλλά και γκρίνια μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που σου έχει επισημάνει το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για τα αισθηματικά σου, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να σε προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεις, αγαπητέ Ζυγέ, την ευαισθησία σου να επηρεάζει τη λογική στη λήψη αποφάσεων. Εστίασε στο παρόν και μην ονειρεύεσαι πράγματα που έχουν φύγει οριστικά από σένα. Το μέλλον υπόσχεται όμορφες στιγμές, αρκεί να κρατήσεις τη σωστή στάση σε όλα τα επίπεδα. Μπορείς να ευτυχήσεις με τη βοήθεια των άστρων που σου χαμογελούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να αποφύγεις τον ανταγωνισμό που μπορεί να έχεις ως προς κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία, να είσαι βέβαιος ότι θα την κάνεις πολύ σύντομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές. Οργανώσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η κρίση στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σε έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Απόφυγε να σκέφτεσαι αρνητικά και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσα απαιτούνται. Το μέλλον θα βελτιώσει πολλούς τομείς, αρκεί να μην υπερβάλλεις και να είσαι σε ετοιμότητα απέναντι στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, κινείσαι σε αρκετά καλά επίπεδα, αλλά καλό θα είναι να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι πλανήτες δείχνουν την καλή τους διάθεση απέναντι στο ζώδιό σου και σου χαρίζουν ευκαιρίες να προχωρήσεις όλες σου τις επιδιώξεις με επιτυχία. Συγκεντρώσου και οργάνωσε την καθημερινότητα που θα σου επιτρέψει να τακτοποιήσεις τα πάντα, τώρα που τα άστρα ευνοούν κάθε μορφή δράσης εκ μέρους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προκειμένου να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να μην ξέρει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που σίγουρα θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που είναι ακόμη στάσιμα. Για τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι δυσκολίες είναι πολλές, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και θα αργήσουν να ξεπεραστούν. Κράτα την ψυχραιμία σου, γιατί πιθανές εκρήξεις θα καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο την εύρεση λύσης. Όλα μπορούν να τακτοποιηθούν, αρκεί να δείξεις σοβαρότητα και ψυχραιμία. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείς βοήθεια από αγαπημένο πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις το ταίρι σου, για να μην υπάρξουν προστριβές. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, αυτή η περίοδος που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά θα χρειαστεί ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα συναισθήματα που επικρατούν μέσα σου, αγαπητέ Υδροχόε, είναι απογοητευτικά. Αδυνατείς να δεχτείς την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και αυτό δεν βοηθάει στην ανεύρεση λύσεων. Στηρίξου στα πόδια σου, γιατί μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Η τύχη θα σου δώσει ευκαιρίες - αξιοποίησέ τις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είστε μαζί, να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να το φορτίζουν. Αν δεν έχεις ταίρι, σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα, ώστε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε στον νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι προοπτικές που ανοίγονται τώρα για το ζώδιό σου είναι σημαντικές και οδηγούν σε καθοριστική μεταμόρφωση ολόκληρης της ζωής σου. Είναι πια καιρός να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να χειριστείς με δυναμικό τρόπο τις υποθέσεις που θα σε οδηγήσουν σε ουσιαστική βελτίωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις καλά με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Αν δεν υπάρχει κάποιο ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ θετική αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου