ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Σαν Κριός, έχεις μεγάλο δυναμισμό και μπορείς να ξεπερνάς τις δυσκολίες με ευκολία. Κατάστρωσε καινούργια σχέδια για το μέλλον, καθώς η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Μόνο μην χάσεις την ......
....... ψυχραιμία σου με κάποια απρόοπτα γεγονότα. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν, αρκεί να εξωτερικευτείς και να τους πεις για αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τα άλλα θέματα που σε προβληματίζουν, δεν δείχνεις την κατάλληλη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να αποφύγεις τα προβλήματα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να μην πάρεις αποφάσεις αμέσως. Στα οικονομικά σου, πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίξεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Καταστάσεις που στο παρελθόν σε στενοχώρησαν και τις θεωρούσες προβληματικές, ήρθε η ώρα, αγαπητέ Ταύρε, να τις αφήσεις πίσω σου, με τη βοήθεια φίλων και γνωστών που θα μπουν στη ζωή σου και θα την αλλάξουν ριζικά. Μην φοβηθείς τις αλλαγές – θα είναι για το καλό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις μια στάση ουδέτερη, χωρίς να ενθουσιάζεσαι, και μην διστάσεις να ρισκάρεις, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα οδηγήσουν στη βελτίωση της ίδιας σου της ζωής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σήμερα τα λόγια σου, ειδάλλως θα έχεις εντάσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Κάνε έναν σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Είσαι σε αναμονή κάποιων εξελίξεων, από ενέργειες που έχεις κάνει. Σήμερα προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου και η επιτυχία στο μέλλον είναι εξασφαλισμένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι κι αν κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην παρασυρθείς από αναξιόπιστα άτομα, γιατί θα γίνουν λάθη. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς σε αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν στην επιθυμητή τροχιά. Προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες στο οικογενειακό περιβάλλον, θα δρομολογηθούν πλέον όπως πρέπει και αυτό θα σου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθήσεις να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, σκέψου την πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Να ξέρεις ότι ο τρόπος που κινείσαι είναι σωστός και αποδοτικός. Σήμερα θα επιδείξεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε προβληματισμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς ή να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, προχώρα με τη λογική και χωρίς καθόλου παρορμητισμό ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώσεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, γιατί θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή πριν εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και μην κάνεις καινούργια ανοίγματα αν δεν τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είσαι από τα ζώδια που αυτό που θέλεις το πετυχαίνεις και ο δυναμισμός σου είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα φόντα για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε όμως λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ‘ανοίγματα’ που έχεις από το παρελθόν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που ίσως προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από άλλους και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες λόγω του μεγάλου άγχους που θα έχεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις, και ειδικότερα με θέματα νόμου ή ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση, αγαπητέ Τοξότη, και ότι δεν έχεις τη στήριξη που θέλεις. Καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Σήμερα φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα δεις ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε βασανίζουν πολλά θέματα σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Μην τα κρατάς μέσα σου - μίλα μαζί του και θα δεις ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις έντονο άγχος προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα θέλεις να κάνεις και αλλαγές. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ξεκινάει για το ζώδιό σου μια περίοδος που θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό δυναμισμό. Καθώς φαίνεται, από σήμερα τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Βασικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα κρατήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται σύντομα θα μπορέσεις να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί η Αφροδίτη από τον Κριό σού δίνει όλα τα φόντα, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν προβλέπονται ιδιαίτερα προβλήματα στα επαγγελματικά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που ακόμη είναι σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις όμως να τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θέματα που καθυστερούν, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν καλές λύσεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις. Το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, τον ερωτισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Εξωτερίκευσε λοιπόν τα συναισθήματά σου, ώστε να περάσεις καλά στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή αλλαγές που θα φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η σημερινή μέρα θα κυλήσει πολύ καλά για το ζώδιό σου και με αρκετή αισιοδοξία. Με το ταλέντο που έχεις θα καταφέρεις πράγματα που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα μάθεις και κάποια νέα και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό και την καλή συμπεριφορά σου. Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σε έχει δίπλα του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό σημείο. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις άσκοπα έξοδα και μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις έχεις μελετήσει καλά.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου