ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/6/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Το ερχόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί αναθεώρηση πολλών απόψεών σου. Μην εμποδίσεις τις εξελίξεις ......
...... με φανατισμό και απροθυμία να αποδεχτείς την πραγματικότητα. Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου ευκαιρίες, αρκεί να δείξεις ηρεμία και ώριμη σκέψη. Ευχάριστες εκπλήξεις πλησιάζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει μπει σε μια καλή πορεία και έχεις και την Αφροδίτη σύμμαχο που είναι στο ζώδιό σου, οπότε όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, ώστε να σου έρθει το καλύτερο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν και προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου μυστικού θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, αγαπητέ Ταύρε, και θα σε καθοδηγήσει σε μελλοντικές κινήσεις, εξηγώντας απορίες που σε απασχολούσαν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην αφεθείς στους ρυθμούς που προκύπτουν τυχαία, αλλά φτιάξε ένα πρόγραμμα για να μπορέσεις να ανταποκριθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου κάτι σε προβληματίζει και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου και ξεκαθάρισέ τα όλα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεν είσαι σίγουρος ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Δίδυμε, εξ αιτίας μίας προστριβής με συγγενείς. Απόφυγε να τοποθετηθείς και άσε τον χρόνο να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται. Η ποιότητα των ανθρώπων θα αποκαλυφθεί σε όλο της το εύρος και τα πράγματα θα πάρουν οριστικά τον δρόμο τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου και να λύσεις κάποιες διαφορές, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Καρκίνε, να καταφέρεις την επαναφορά της χαμένης ισορροπίας στον οικογενειακό σου κύκλο. Η στάση σου θα εκτιμηθεί μελλοντικά, έστω κι αν δέχεσαι πιέσεις από πολλά μέτωπα. Αργότερα θα μπορέσεις να πεις αυτά που θέλεις και μάλιστα από θέση ισχύος. Μην φοβηθείς να πετύχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα σήμερα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στον οικονομικό τομέα, οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να οργανωθείς περισσότερο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο δρόμος της επιτυχίας είναι γεμάτος δυσκολίες και δυστυχώς στην περίπτωσή σου, αγαπητέ Λέων, οι ελάχιστοι σύμμαχοι δεν είχαν τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Μην απελπίζεσαι και πολύ σύντομα θα καταφέρεις να ισορροπήσεις όλες τις ανάγκες που έχουν προκύψει σε πολλά επίπεδα. Θα δεχτείς βοήθεια από άτομο μεγάλου κύρους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα. Μην κάνεις συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που είχες μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Κάνε τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Το ερχόμενο διάστημα θα μπορέσεις, αγαπητέ Παρθένε, να βάλεις σε τάξη όλα όσα σε απασχολούν και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για εξέλιξη και πρόοδο σε αρκετά επίπεδα. Η στήριξη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι σημαντική και θα βοηθήσει στην καλή σου ψυχολογία που είναι απολύτως απαραίτητη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας στο μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον των επαγγελματικών σου, γιατί οι συζητήσεις δεν θα βγάλουν πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αγαπητέ Ζυγέ, για να διεκδικήσεις κάτι που σε απασχολεί επί σχεδόν έναν χρόνο. Μην αφήσεις άλλο τον φόβο της αποτυχίας να σε περιορίσει. Προχώρα δυναμικά, αλλά με απλό τρόπο, ώστε να ολοκληρώσεις ό,τι σε απασχολεί. Η επιτυχία είναι μπροστά σου, αρκεί να μην διστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στα αισθηματικά σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις που θα δώσουν χαρά και στους δυο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μην αφήσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, άλλα περιθώρια για λάθη, ειδικά τώρα που ο δρόμος ανοίγεται μπροστά σου. Οι ανάγκες σου βρίσκονται σε κρίσιμα επίπεδα και δυστυχώς θα είναι καθοριστικής σημασίας οι κινήσεις που οι άλλοι περιμένουν από σένα. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε λάθη εις βάρος του εαυτού σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά και ο σύντροφός σου θα περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις πολύ σύντομα, καθώς οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχική διάθεση. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα, γιατί θα πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο τίτλος του καλού παιδιού απομακρύνεται με τη βοήθεια των άστρων από πάνω σου, αγαπητέ Τοξότη, και σύντομα θα τακτοποιήσεις όλα όσα σε ταλαιπωρούν, σε μία άτοπη προσπάθεια να βοηθήσεις τους άλλους εις βάρος των δικών σου αναγκών. Αργότερα θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις τη ρήξη με όσους αδικήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της παράλογης προσπάθειας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη από τον Κριό θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δεν θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, η παρούσα περίοδος θα φέρει πολλές συναρπαστικές περιπτώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Την ερχόμενη περίοδο πρόκειται να συμβούν τεράστιες αλλαγές για το ζώδιό σου, στην καθημερινότητα. Μην αφήσεις σε κανέναν το περιθώριο να επηρεάσει τον νέο τρόπο ζωής που σου ταιριάζει και ενισχύει τη δημιουργικότητά σου. Χαλάρωσε και αφέσου στη νέα πραγματικότητα που σου αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα συνεχώς κάτι σου λείπει. Να ξέρεις ότι θα περάσεις πολύ καλά, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε παρακινεί να κινηθείς άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να προγραμματίσεις μερικά θέματα ως προς την υλοποίησή τους. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Αν μπορέσεις να αποδείξεις με συνέπεια και υπομονή την αξία των αποφάσεών σου, πολύ σύντομα θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Ο δρόμος που βαδίζεις είναι πολύ δύσκολος, αλλά το πλάνο σου σωστό και η οργάνωση ακόμα καλύτερη. Η ανταμοιβή πλησιάζει για το ζώδιό σου και θα έχει διάρκεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου ίσως έχουν κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο που θα είναι περαστικά, αλλά φρόντισε να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για κάποια επαγγελματικά θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις στις συναλλαγές που θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο δρόμος της επιτυχίας σύντομα θα ολοκληρωθεί για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να δείξεις το κατάλληλο πρόσωπο σε όσους σου έκλεισαν την πόρτα αρνούμενοι να σε βοηθήσουν. Κοίτα μπροστά και αγνόησέ τους και θα βιώσεις ακόμα μεγαλύτερη δικαίωση σύντομα σε ηθικό αλλά και υλικό επίπεδο. Η επιτυχία θα είναι απόλυτα δική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν πάρει άλλη τροπή και πάνε πολύ καλύτερα από πριν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, γιατί ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πολύ καλές, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου