ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει ειδικά τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν τη δημιουργικότητα και υποστηρίζουν τον δυναμισμό του ζωδίου σου, φέρνοντας ......
...... επιτυχία σε όλα τα επίπεδα. Δράσε δυναμικά και συγκεντρωμένα για να πετύχεις την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Αργότερα θα μπορέσεις να επανέλθεις σε χαλαρότερους ρυθμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή αισθηματικά, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ασχολήσου περισσότερο, αγαπητέ Ταύρε, με τις προσωπικές σου τις οποίες φαίνεται ότι έχεις παραμελήσει. Η διατροφή και η αισθητική σου θα σε μεταμορφώσουν και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις σε κοινωνικό επίπεδο, αποκτώντας οπαδούς. Άτομα μεγάλου κύρους θα γοητευτούν από την παρουσία σου και θα κερδίσεις πολλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά και με τις αποδόσεις που έχεις μπορείς να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Τα άστρα δείχνουν να ευνοούν το ζώδιό σου, αλλά δεν εκμεταλλεύεσαι τη συγκυρία όσο θα έπρεπε. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αλλά συγκεντρώσου και προσπάθησε να προχωρήσεις τις επιδιώξεις σου με τη βοήθεια των άστρων που είναι μεγαλύτερη από όση φαντάζεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα προσπάθησε να δώσεις κι εσύ αρκετά περισσότερα συναισθήματα, ώστε να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι δύσκολο να καταφέρεις όλα όσα σε απασχολούν, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά όχι αδύνατον, ειδικά αν δεχτείς την αλήθεια χωρίς περιστροφές και ζητήσεις την κατάλληλη βοήθεια. Η συμβουλή ενός προσώπου είναι σημαντική και θα σε αγχώσει, αλλά αν έχεις τη δύναμη να την πραγματοποιήσεις, όλα θα διορθωθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βάσεις που έχεις βάλει, επαγγελματικά, είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο μπορείς να διαμορφώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου, και η νέα πραγματικότητα θα σε επαναφέρει σε ισορροπίες που είχες χάσει στην καθημερινότητά σου. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, καθώς κάτι θα σε επαναφέρει στην αρχική κατάσταση, αλλά ευτυχώς προσωρινά και χωρίς επιπτώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, τώρα με την Αφροδίτη στον Κριό θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Αν δεν έχεις ταίρι, με τα προσόντα που έχεις σε περιμένει η καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλά πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα είναι εύκολο, αγαπητέ Παρθένε, να διεκδικήσεις όλα όσα σε απασχολούν και να κατακτήσεις την ολοκλήρωση που επιθυμείς. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και δείξε σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα. Μην παρασυρθείς σε άσκοπες δραστηριότητες που σπαταλούν τον χρόνο σου απομακρύνοντάς σε από τον στόχο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον επαγγελματικό σου χώρο, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είναι δύσκολο, αγαπητέ Ζυγέ, να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς τον τελευταίο καιρό αλλά όχι ανέφικτο, αν οργανώσεις τον τρόπο που θα ολοκληρώσεις τους στόχους σου το ερχόμενο διάστημα. Απόφυγε το άγχος που σε καθηλώνει, μην βιάζεσαι και συγκεντρώσου. Οι αποφάσεις σου θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα συμβούν αλλαγές στα αισθηματικά σου που δεν θα περιμένεις και έρχεται βέβαια και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, ενώ θέλεις να κάνεις και πάλι αλλαγές για να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις σε κανέναν το περιθώριο να σε κρίνει, ειδικά τώρα που παλεύεις με τα σαράντα κύματα. Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά σου και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει απόλυτα. Συγκεντρώσου και δράσε με μεθοδικότητα χωρίς διακυμάνσεις στη διάθεση, που μπορούν να σε μπλοκάρουν προσωρινά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο νέος τρόπος δράσης είναι καθοριστικός και σε οδηγεί σε ολοκληρωτική επιτυχία. Μην αμφιβάλεις για τις αποφάσεις σου, αλλά υποστήριξέ τις με όποιον τρόπο μπορέσεις, ώστε να επιτύχεις τη μεταμόρφωση που περιμένεις. Η αλλαγή θα είναι καθοριστική για το ζώδιό σου και θα έχει διάρκεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα μπορέσεις να διευθετήσεις επαγγελματικά σχέδια που έχεις καταστρώσει από το παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, πριν ελέγξεις προσεκτικά κάθε παράμετρο της συμπεριφοράς των συνεργατών σου. Κάποια παγίδα θα αποκαλυφθεί και η ισορροπία που θα δημιουργηθεί μετά θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Προσοχή σε συζητήσεις παρασκηνιακού χαρακτήρα, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα αισθήματά σου, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά πρέπει και να τα λες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς τη βοήθεια των συνεργατών σου, ενώ τα επαγγελματικά σου σχέδια θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Απόφυγε, αγαπητέ Υδροχόε, κάθε συμμετοχή σε συζητήσεις, ειδικά όταν δεν σε αφορούν προσωπικά. Κράτα την άποψή σου και μην την εκθέσεις μπροστά σε άτομα που πιθανόν να τη μεταφέρουν διαστρεβλωμένη με σκοπό να σε θίξουν. Η σιωπή είναι η καλύτερη λύση στις περισσότερες περιπτώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που θέλεις για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το αίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις και άλλα. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις συναλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που είχες καιρό να δεις, θα φέρει, αγαπητέ Ιχθύ, στην επιφάνεια ένα στοιχείο που σου έχουν κρύψει με σκοπό να επωφεληθούν εις βάρος σου. Τώρα μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τη στάση σου και να μην αποκαλύψεις την πηγή της βοήθειάς σου. Το μέλλον θα δικαιώσει τη στάση σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις θέματα που έχουν σχέση με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προγράμματος.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου