ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν με καθοριστικό τρόπο τις προσπάθειές σου και δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την αξιοποίηση των προσόντων σου, που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Το κλίμα είναι απόλυτα θετικό για το ζώδιό σου .....
....... και παράλληλα φέρνει ικανοποιήσεις που δεν περιμένεις, σε πολλά επίπεδα. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να το αγχώσουν και να το προβληματίσουν. Αν δεν έχεις ταίρι αυτή την περίοδο, μπορείς να κάνεις πολλά ώστε να έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιο μήνυμα που θα λάβεις, αγαπητέ Ταύρε, θα σε φέρει σε δύσκολη θέση και σύντομα θα χρειαστεί να δρομολογήσεις διαφορετικά τα πράγματα. Μην χάσεις τη θετική σου διάθεση, αλλά καλύτερα φτιάξε ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθείς, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να σε κυριεύσει το άγχος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσεις να σταθείς στο υψηλό επίπεδο των περιστάσεων. Οι απαιτήσεις αυξάνονται διαρκώς και χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση για να μπορέσεις να τις καλύψεις. Η σωστή αξιολόγηση των αναγκών θα δημιουργήσει τις σωστές ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα από το ταίρι σου λόγω της δικής σου συμπεριφοράς. Φρόντισε να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, με την εργατικότητα που έχεις, να περιμένεις πολλές θετικές εξελίξεις. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Άσκοπες συζητήσεις, αγαπητέ Καρκίνε, δημιουργούν εντάσεις που με τη σειρά τους φέρνουν ρήξεις. Ο ρόλος της κοινωνικότητας είναι αρκετά σημαντικός για το μέλλον σου και ίσως χρειαστεί να προσέξεις περισσότερο, για να διατηρήσεις αναλλοίωτη την καλή σου εικόνα μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Περιόρισε τα λόγια και τα σχόλιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε ευνοήσει αισθηματικά ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Για τα οικονομικά σου, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Λέων, να συγκεντρωθείς και να φροντίσεις για την ομαλή ροή του προγράμματός σου χωρίς άσκοπες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και δέχεσαι βοήθεια σε πολύ ουσιαστικά επίπεδα. Αξιοποίησέ την για να πετύχεις την ολοκλήρωση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα στον αισθηματικό τομέα φρόντισε να προσέχεις αυτά που λες αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες χωρίς λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια της Αφροδίτης από τον Κριό θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα έχεις θα έλξει το άτομο με το οποίο θα κάνεις σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα φορτιστείς αρκετά με επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα σε προβληματίσουν περισσότερο. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αφήσεις κατά μέρος τους εγωισμούς και να αφοσιωθείς για να λύσεις οικογενειακά ζητήματα. Ο χρόνος που απαιτείται είναι αρκετός, αλλά δεν θα πρέπει να κυλήσει αναξιοποίητος, ώστε η κατάσταση να επανέλθει στα αρχικά της επίπεδα. Χρειάζεται μεγάλη σοβαρότητα και θετική διάθεση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου για ό,τι σε απασχολεί και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να κάνεις και άλλα πράγματα, επαγγελματικά. Καλό θα είναι να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις παρουσιάζουν εδώ και καιρό αρκετό ενδιαφέρον, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Μην αφήνεις τρίτους να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε αφορούν προσωπικά. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και πάρε αποφάσεις για το μέλλον σου. Οι επιπτώσεις θα αφορούν στο δικό σου αύριο, οπότε χρειάζεσαι αρκετή δουλειά και περισυλλογή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σε απασχολούν στη σχέση σου και να είσαι βέβαιος ότι θα καταλήξεις σε πολύ καλά συμπεράσματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου μπορείς αυτή την περίοδο να τις τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μην ανησυχείς, αγαπητέ Σκορπιέ, βλέποντας ότι χρειάζεσαι αρκετή δουλειά για να τα καταφέρεις. Για να πετύχεις τους στόχους σου, ο πιο δύσκολος τρόπος είναι συχνά και ο καλύτερος. Μην αφήσεις λοιπόν τον χρόνο να πάει χαμένος, αλλά προσπάθησε να λειτουργήσεις θετικά προς την κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κινηθείς χαλαρά στα αισθηματικά σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, ώστε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου χωρίς να υπάρχει λόγος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε τις έντονες συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι καλά αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε απασχολεί, αγαπητέ Τοξότη, με ζητήματα από το παρελθόν που έρχονται τώρα στην επιφάνεια και απαιτούν άμεσα λύσεις. Σκέψου πολύ προσεκτικά τον τρόπο που θα επιλέξεις για να κατευθύνεις τα πράγματα, ειδικά τώρα που όλοι περιμένουν από σένα το γενικό πρόσταγμα. Αργότερα θα καταφέρεις περισσότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Άλλαξε λίγο συμπεριφορά και θα δεις πολλές καταστάσεις να ισορροπούν στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα από όσο αυτή τη στιγμή. Μπορείς να τελειώσεις με κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα που έχουν μείνει πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι πλανήτες ευνοούν μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας την εξέλιξη των υποθέσεων του ζωδίου σου και σου προσφέρουν αρκετές δυνατότητες δράσης, σε όλα τα επίπεδα. Ασχολήσου με την προσεκτική εξέταση των δεδομένων σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις τα πράγματα στο επιθυμητό επίπεδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου που μπορεί να είναι προβληματικά και η πορεία της θα είναι αυτή που θέλετε και οι δύο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά σήμερα και θα είσαι σε ετοιμότητα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ομαδικές συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα φέρουν συμφωνίες με ικανοποιητικούς όρους. Ασχολήσου σχολαστικά με την προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνεργάτες σου. Η δική σου συμμετοχή θα καθορίσει τα αποτελέσματα. Μην βιάζεσαι να φέρεις τα πράγματα σε σημείο διαφορετικό από το αναμενόμενο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να χαλάσεις το ωραίο κλίμα με κάποια παράπονα που μπορεί να έχεις και τα οποία μπορούν να λυθούν πολύ εύκολα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, αλλά εσύ διακρίνεις ότι μερικές καταστάσεις είναι στάσιμες. Σχέδια και καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Κάποια άτομα, αγαπητέ Ιχθύ, στο κοινωνικό σου περιβάλλον ενοχλούνται με την εξέλιξη και την πρόσφατη άνοδό σου. Είναι πιθανό σχόλιά τους να σε ενοχλήσουν στο μέλλον. Μην βιαστείς να πάρεις θέση. Ο τρόπος δράσης σου θα είναι καθοριστικός, αλλά ταυτόχρονα θα ενισχύσει τις τρέχουσες προσπάθειες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, ώστε να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Σήμερα φρόντισε να περάσεις χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες κινήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θέλεις να προχωρήσεις και να υλοποιήσεις κάποια καινούργια σχέδια. Αν όμως δεν τακτοποιήσεις πρώτα κάποιες ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες που έχεις, μην ξεκινήσεις κάτι. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων ευνοείται.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου