ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Τα περιθώρια στενεύουν για το ζώδιό σου και χρειάζεσαι άμεση λύση. Σταμάτα να ρωτάς τη γνώμη του ενός και του άλλου και στηρίξου στην υπεύθυνη συμβουλή ενός ειδικού για να τα καταφέρεις. Είναι βέβαιο πως .......
....... δεν ευθύνεσαι εσύ αποκλειστικά για τις δυσκολίες που έχουν προκύψει, αλλά δυστυχώς εσύ θα επωμιστείς τις επιπτώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά επαγγελματικά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και φρόντισε να μην αφήσεις χωρίς έλεγχο τα σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν. Αργότερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Αυτό το διάστημα όμως δεν ευνοεί τέτοιους ρυθμούς. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά για το ζώδιό σου, αλλά θα παραμείνουν σε σταθερότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αφιέρωσε χρόνο στον αισθηματικό τομέα και φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις κουραστεί ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο τρόπος δράσης σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι καθοριστικός για το αποτέλεσμα. Σκέψου περισσότερο και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τον τρόπο που θα προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου. Το μέλλον σού ανήκει και οι προοπτικές είναι θετικές. Μην μοιραστείς τα σχέδιά σου πριν υλοποιηθούν, γιατί μειώνεις τις πιθανότητες επιτυχίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου σε περιμένουν στα αισθηματικά σου και θα περάσεις πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στα επαγγελματικά σου, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι αλλαγές θα είναι μεγάλες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και θα απαιτηθεί τεράστια προσπάθεια για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Εναρμονίσου το συντομότερο με το περιβάλλον και μην υπερβάλεις προσπαθώντας να παραμείνεις όπως ήσουν. Άλλωστε οι αλλαγές που θα συμβούν θα σε οδηγήσουν σε καλύτερο αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συνεργασίες. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Συνεχίζεις τις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Είναι δύσκολο, αγαπητέ Λέων, να προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν τι είναι το καλύτερο, αλλά σε θέματα οικογενειακού προγραμματισμού δεν μπορείς να αποφύγεις τη διαδικασία. Είναι εντελώς αδύνατον να κουβαλάς το βάρος των ξένων ευθυνών στους δικούς σου ώμους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία ήρεμη συζήτηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου και αυτό θα σε βάλει σε συζητήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με μεγάλη σύνεση και να μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, αγαπητέ Παρθένε, καθοδηγεί ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών σου συναναστροφών, οι οποίες πιθανότατα δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης σε άλλη περίπτωση. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό, αν θέλεις να λάβεις την απαιτούμενη βοήθεια μακροπρόθεσμα. Κάποια άτομα σού προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους, ενώ με κάποια άλλα χρειάζεται ιδιαίτερος χειρισμός.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις πάρα πολλά και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά. Μέτρα ό,τι κάνεις, ώστε να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Οι δυνατότητές σου είναι μεγάλες, αγαπητέ Ζυγέ, αρκεί να μπορέσεις να ισορροπήσεις το συναίσθημα με τις ενοχές σου. Μην ταράζεσαι, αλλά συγκράτησε την ψυχραιμία σου και σύντομα θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα από αυτά που περιμένεις. Φίλοι και οικογένεια σε ευεργετούν, αλλά χρειάζεται και η δική σου ωριμότητα για να τα καταφέρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις, ενώ θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σύντομα τα άστρα θα αλλάξουν και θα δώσουν στο ζώδιό σου ευκολίες που δεν είχες φανταστεί. Αξιοποίησέ τις με προσοχή, ούτως ώστε να μπορέσεις να δρομολογήσεις όλα όσα βρίσκονται σε εκκρεμότητα και να απαλλαγείς από υποχρεώσεις που δυσκολεύουν την εξέλιξή σου. Το μέλλον θα σου προσφέρει ικανοποιήσεις που θα σε απογειώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ώστε να περνάτε κι οι δυο πολύ καλά στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις, σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ξαφνικές αλλαγές προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην βιαστείς, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος παρανόησης και λανθασμένων επιλογών. Τα πράγματα θα ισορροπήσουν σταδιακά, χωρίς να χρειαστεί καμία παρέμβαση εκ μέρους σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια νέα πρόταση που θα βελτιώσει τις υπάρχουσες συνθήκες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν αισθηματικά για να βρεις το καλύτερο ταίρι για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις υπομονή και κατανόηση σε ζητήματα που παρουσιάζουν καθυστέρηση. Μην πιέζεις τον χρόνο, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις ρήξεις. Αν τα προβλήματα που σε απασχολούν είναι καθοριστικά, δεν θα μπορέσει να υπάρξει πρόοδος. Εστίασε λοιπόν την προσοχή σου και θα δοθούν λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στενοχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα προβλέπονται συζητήσεις και σχέδια, ενώ θα μπορέσεις να λύσεις πολύ εύκολα κάποια προβλήματα που είχες μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό δείχνει στο ζώδιό σου νέους τρόπους δράσης, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα προβλήματα, με καθοριστικό τρόπο. Επωφελήσου τώρα από την πλανητική εύνοια και μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει, γιατί αργότερα θα δυσκολέψει η κατάσταση - γεγονός που μπορείς να προλάβεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που ίσως έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Αν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου για πάντα, αγαπητέ Ιχθύ, χρειάζονται ουσιαστικές και μεθοδευμένες κινήσεις. Μην βιάζεσαι και μην επηρεάζεσαι από τυχαία γεγονότα. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος και με πολλές παγίδες που θα χρειαστεί να αποφύγεις. Κράτα τα σχέδιά σου μυστικά προς το παρόν. Αργότερα θα υπάρξουν υποστηρικτές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά θέματα που ήθελες να πραγματοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές οικονομικές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να οργανωθείς.


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου