ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ένας έντονος παραλογισμός σε οδηγεί σε ανούσιες δράσεις, αγαπητέ Κριέ, από τις οποίες ίσως να μην μπορέσεις πολύ  .......
..... σύντομα να βγάλεις άκρη. Αργότερα είναι πιθανό να ισορροπήσουν τα πράγματα, χωρίς τη δική σου παρέμβαση. Απόφυγε προς το παρόν να πάρεις θέση και ασχολήσου με πιο ουσιαστικά ζητήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά, καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι ανάγκες σου καλύπτονται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο και για την οικογένειά σου. Προσπάθησε να προσφέρεις τη βοήθεια που μπορείς, χωρίς να ξεπεράσεις τα όρια και φυσικά χωρίς να επιτρέπεις σε κανέναν να σου φορτώνει τα βάρη του. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις συναλλαγές και περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μία ψύχραιμη και ήρεμη συζήτηση μέσα στην οικογένεια θα αποκαταστήσει τις χαμένες ισορροπίες, αγαπητέ Δίδυμε, και θα φέρει τον καθένα αντιμέτωπο με τις ευθύνες του. Μην αφήσεις σε κανέναν το περιθώριο να δράσει εις βάρος σου. Κράτα αυστηρότερη στάση όσο είναι ακόμα καιρός.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να αναλωθείς σε άλλες υποχρεώσεις και να μην δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά δεν χρειάζεται να αγχωθείς, γιατί θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η δημιουργία μίας ομάδας δράσης που θα ακολουθήσει τις οδηγίες σου είναι ένα άπιαστο όνειρο από το παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, που τα άστρα τώρα στηρίζουν να γίνει πραγματικότητα. Επίλεξε προσεκτικά τους συνεργάτες σου και δείξε σοβαρότητα και σύνεση, ώστε να οδηγηθείτε όλοι μαζί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις μεγάλες αντοχές για να ξεπεράσεις πολλά επαγγελματικά θέματα που σε μπερδεύουν αλλά φέρνουν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να την καταλάβεις γιατί ακόμη οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα η αποκάλυψη ενός μυστικού θα σου δώσει, αγαπητέ Λέων, τη δυνατότητα να εξηγήσεις μια κατάσταση που σε είχε προβληματίσει στο παρελθόν. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε υπερβολές, αλλά ασχολήσου περισσότερο με όσα σε ταλαιπωρούν, για να δώσεις λύσεις. Τώρα που γνωρίζεις τα ουσιαστικά αίτια, μπορείς να πετύχεις πολλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις κάποιους εγωισμούς που έχεις στην άκρη. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Προσπάθησε να περιορίσεις, αγαπητέ Παρθένε, τον φόβο της αποτυχίας που σε ακολουθεί από το παρελθόν. Οι καταστάσεις ευτυχώς δεν θα επαναληφθούν, αρκεί να δείξεις το θάρρος που απαιτείται και να προχωρήσεις με σταθερότητα. Ακολούθησε τη συμβουλή ενός πετυχημένου ανθρώπου που δείχνει τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα φρόντισε να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί κάποιες κινήσεις που θα κάνεις θα εκνευρίσουν το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους. Στα οικονομικά σου, έχεις πολύ άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανό σύντομα να έχεις μία ευκαιρία που δεν περιμένεις. Φρόντισε να την αναγνωρίσεις και να φερθείς ανάλογα. Οι καταστάσεις είναι σε κρίσιμο σημείο και μία κατάλληλη κίνηση θα σε απογειώσει ολοκληρωτικά. Το διάστημα που ακολουθεί είναι κατάλληλο για το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά τη διαχείριση ζητημάτων ακίνητης περιουσίας, κληρονομικών και συμφωνιών.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις να συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται, αλλά μην παρασυρθείς και κάνεις έξοδα, γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η νέα τάξη πραγμάτων σε βγάζει από τα νερά σου, αγαπητέ Σκορπιέ. Προσπάθησε να εναρμονιστείς το συντομότερο με τον εαυτό σου και να οδηγηθείς σε κινήσεις που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες στη μετέπειτα ζωή σου. Ασχολήσου με το μέλλον σου με μεγάλη σοβαρότητα και δεν θα χάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσεις ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι ενδεχομένως δεν σου αρέσει και ανακόπτει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό οδηγεί το ζώδιό σου σε νέες περιπέτειες, μέσα από τις οποίες μπορείς να κερδίσεις πολλά. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σου και θα αποκτήσεις πολύτιμους συμμάχους. Ο δρόμος σου τώρα θα γίνει ευκολότερος, καθώς θα απαλλαγείς από εκκρεμότητες που εμπόδιζαν την εξέλιξή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις μαζί του που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ζητήματα οικογενειακού χαρακτήρα σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε, και δυστυχώς οι λύσεις δεν εξαρτώνται μόνο από σένα. Κάποιο άτομο δίπλα σου θα δυσαρεστηθεί από την αδυναμία σου να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Δεν έχει άδικο, γι’ αυτό προσπάθησε να δημιουργήσεις ισορροπίες. Αργότερα θα δυσκολευτείς περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πολύ όμορφα. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην σε αφορούν πια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεις και τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Υδροχόε, τον παρορμητικό σου χαρακτήρα να σε κατευθύνει, αλλά συγκράτησε τα νεύρα σου και σκέψου πιο ώριμα. Οι καταστάσεις απαιτούν την προσοχή σου και δεν έχεις περιθώρια να τις αγνοήσεις πλέον. Βάλε τάξη, πρόγραμμα και ακολούθησέ το με σοβαρότητα - όσο ακόμα μπορείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα πάλι κάτι σου λείπει. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μεταδοτικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό σε αποκλείει, αγαπητέ Ιχθύ, από δραστηριότητες που διατηρούσες εδώ και καιρό. Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και οι περιορισμοί που ακολουθούν είναι τεράστιοι. Φρόντισε να κατευθύνεις τις ανάγκες σου με δημιουργικό τρόπο δράσης και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να τα πας ακόμη καλύτερα αισθηματικά, φρόντισε να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, ξεκίνησέ τα και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου