ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/6/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο χρόνος που απομένει, αγαπητέ Κριέ, είναι ελάχιστος και θα πρέπει να συγκεντρωθείς πολύ για να μπορέσεις να τα καταφέρεις χωρίς λάθη. Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο, μην ....
..... χάνεις άσκοπα χρόνο σε ανούσιες δραστηριότητες. Δείξε σοβαρότητα και εξέτασε προσεκτικά όλες τις προϋποθέσεις πριν πάρεις αποφάσεις που αφορούν σε σοβαρά ζητήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου που σε φέρνουν συνεχώς σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς, για να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό μην κάνεις έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα πρέπει, αγαπητέ Ταύρε, να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την προσωπική σου ζωή που έχεις παραμελήσει εντελώς. Αργότερα θα έχεις όλα τα περιθώρια να δράσεις με τον τρόπο που επιθυμείς, χωρίς πιέσεις. Προς το παρόν περιφρούρησε τα ιδιωτικά σου ζητήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, μην δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα που μπορεί να σε εκνευρίζουν και να σε κάνουν να ξεσπάς στο ταίρι σου, χωρίς να υπάρχει λόγος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις, ενώ συνεχίζεις να κάνεις πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Δίδυμε, κανέναν να σε ενοχλήσει και να αναστατώσει την ισορροπία σου. Βάλε όρια όσο είναι ακόμα καιρός και μπορείς να προφυλάξεις τη ζωή σου από παρεμβάσεις και ιδιόμορφες συμπεριφορές. Αργότερα όλα θα επανέλθουν και θα μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς εμπόδια στην ολοκλήρωση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οι επαγγελματικές αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι οι σωστές. Ξεκαθάρισε πράγματα αυτή την περίοδο που εμποδίζουν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να τα ισορροπήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου δυσκολεύεται να ανταποκριθεί σε ζητήματα που απαιτούν συνεννόηση, εξ αιτίας διαφορετικών απόψεων. Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να δημιουργήσεις αρμονικό κλίμα μέσα από μία ήρεμη συζήτηση, που θα φέρει στην επιφάνεια το πρόβλημα και θα προωθήσει τη λύση του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή είναι μια καλή περίοδος, αισθηματικά, για να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην φοβηθείς να εκθέσεις τις απόψεις σου τεκμηριωμένα και με ώριμη σκέψη. Υποστήριξε τις αποφάσεις σου με συνέπεια και προγραμματισμό και τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα και θα είναι πέρα για πέρα θετικά. Είναι δύσκολο να αποφύγεις ευχάριστες προσκλήσεις για διασκέδαση - περιορίσου σε κάποιες από αυτές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν ακόμη η ζωή σου είναι μοναχική, αυτή την περίοδο η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη, οπότε μπορείς να περιμένεις και κάτι καλό στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Υποχρεώσεις που έχεις θα μπορέσεις να τις καλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας επιδρά βασανιστικά στην καθημερινότητά σου, αγαπητέ Παρθένε, και σε αναγκάζει να προσαρμόζεσαι σε συνθήκες που δεν σου ταιριάζουν. Μην προσπαθείς να ξεφύγεις με λανθασμένες κινήσεις. Οργάνωσε μεθοδικά τη ζωή σου με τρόπο που θα σου επιτρέψει να εναρμονιστείς και ταυτόχρονα να χαίρεσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Σήμερα θα έχεις πολλή ενέργεια και θα αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια ή υποθέσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα, αλλά φρόντισε να μην ξεφύγεις καθόλου από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο φόβος της απόρριψης σε κατευθύνει σε αρνητικές σκέψεις. Η στάση σου αυτή δεν διευκολύνει καθόλου τα πράγματα, αντιθέτως, σε οδηγεί σε συμπεριφορές που προκαλούν αρνητικές σκέψεις στα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο, ευνοεί το ζώδιό σου και θα έρθουν θετικές αλλαγές. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να είσαι ο εαυτός σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου και να κάνεις και το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά φρόντισε να τελειώσεις με κάποια στάσιμα θέματα που έχεις τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αν κι εσύ ακόμη δεν ικανοποιείσαι, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανό να επιτύχεις, αγαπητέ Σκορπιέ, το ερχόμενο διάστημα μεγάλες βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Δείξε εγκράτεια, σκέψου προσεκτικά και ανάλυσε μεθοδικά όλα όσα θα παρατηρήσεις. Η διαίσθησή σου σε κατευθύνει πολύ σωστά – μην αφήσεις κανένα περιθώριο σε αρνητικές σκέψεις να σε μπερδέψουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποιες απορίες για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και να είσαι βέβαιος ότι με τη συζήτηση όλα τα ζητήματα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλά. Παρ’ όλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις, θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο, νέες ευκαιρίες για δράση προσφέρουν τα άστρα στο ζώδιό σου. Δείξε σοβαρότητα στην αξιοποίησή τους. Οι προτάσεις δεν θα έχουν διάρκεια - φρόντισε να αρπάξεις τη στιγμή και να δράσεις δυναμικά. Οι συμβουλές κάποιου σημαντικού προσώπου με πραγματικά αισθήματα για σένα θα σε βοηθήσουν πολύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, με τη στάση που έχεις αυτή τη στιγμή απέναντι στο ταίρι σου και σε ερωτηματικά το βάζεις αλλά και δεν θα έχεις καλή πορεία στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προσπάθησε να βάλεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Νέες δυνατότητες προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε μια εντελώς ανανεωμένη καθημερινότητα που θα βελτιώσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Βάλε σε τάξη εκκρεμότητες του παρελθόντος, τώρα που μπορείς να δρομολογήσεις ένα μέλλον χωρίς σημαντικά εμπόδια να σε κρατάνε πίσω, απομακρύνοντας την επιτυχία που έρχεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου βλέπεις ότι δεν είναι καλή. Εξυπνάδα έχεις, μπορείς να ελιχθείς και να κάνεις τις συζητήσεις που πρέπει, ώστε να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που ίσως έχεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό προγραμματισμό. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κάποιο φιλικό άτομο από το παρελθόν θα επανέλθει προσωρινά, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά η στάση του θα είναι ακριβώς η ίδια, με αποτέλεσμα να σε απογοητεύσει συντομότερα και από όσο φοβόσουν. Θα είναι ένα θαυμάσιο μάθημα αυτοεκτίμησης και αυτοπροστασίας. Ευχαρίστησε το σύμπαν και προχώρα με χαμόγελο να κατακτήσεις ό,τι σου αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου και να μην λες λόγια που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλά επαγγελματικά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα μπορέσουν λίγο να ισορροπήσουν, αν κάνεις καλύτερο προγραμματισμό και δεν παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Ο δρόμος της κοινωνικής καταξίωσης είναι αρκετά μπερδεμένος, αγαπητέ Ιχθύ, και οι ανταγωνιστές θα τον κάνουν ακόμα δυσκολότερο τώρα. Φρόντισε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και προστάτεψε τον εαυτό σου, μιλώντας όσο το δυνατόν λιγότερο. Η συμμετοχή σου σε συζητήσεις που δεν σε αφορούν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου με δόλιο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα αρχή, αισθηματικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που κάνεις και μην ασχοληθείς προς το παρόν με μελλοντικές επιδιώξεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα μπορέσεις όμως αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου