ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/6/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ένα πρόβλημα με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα έρθει στην επιφάνεια, αγαπητέ Κριέ, και θα σε ταλαιπωρήσει το ερχόμενο διάστημα. Οι συνήθειές σου θα πρέπει να αλλάξουν το συντομότερο, αν δεν θέλεις να δεις το αδιέξοδο να πλησιάζει. Η χαλαρότητα θα σε .......
...... ανακουφίσει και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις τα πάντα στο ταίρι σου αρκεί να το δεις χαρούμενο. Κινήσου όπως ξέρεις στα αισθηματικά σου και θα περάσετε πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις σχέδια για την εβδομάδα που έρχεται. Θα πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μην αφήνεσαι, αγαπητέ Ταύρε, σε ανώφελες ονειροπολήσεις. Η τάση σου να αποφεύγεις την πραγματικότητα σε οδηγεί σε μια νωχελική απραξία που βλάπτει σημαντικά τις υποθέσεις σου, εμποδίζοντας την όποια εξέλιξη. Μακροπρόθεσμα αυτό θα αλλάξει με αρκετή προσπάθεια - εκ μέρους σου, όμως.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου και θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία αυτή την περίοδο να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μία τυχαία γνωριμία που έκανες προσφάτως, αποκτά καλύτερες προοπτικές, αγαπητέ Δίδυμε. Μια συνάντηση κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα με τον τρόπο που επιθυμείς και να αποφύγεις συγκρούσεις που πιθανόν να περίμενες. Χαλάρωσε και άσε περιθώρια για τις κινήσεις που αναμένονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν, αγαπητέ Καρκίνε, να επιτύχεις απροσδόκητα πράγματα αυτό το διάστημα, με διαφορετικούς όρους από τους αναμενόμενους και μάλιστα περισσότερο ωφέλιμους για την εξέλιξή σου. Η επιτυχία θα αφορά εσένα, την τιμιότητα, τη συνέπεια και την προσφορά σου που θα αναγνωριστούν με αποτελεσματικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Κάνε τις προτάσεις σου που θα το κάνουν να χαρεί και εκείνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Είναι πλέον καιρός να αφήσεις πίσω τις αρνητικές σκέψεις που σου προκαλούν οι κακές εμπειρίες του παρελθόντος και να κοιτάξεις να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν, χωρίς άλλες αναβολές. Τα άστρα προσφέρουν ευκαιρίες στο ζώδιό σου και προωθούν τη δημιουργικότητά σου με θετικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε οδηγεί σε αδιέξοδο, αγαπητέ Παρθένε, εξαιτίας της άρνησής της να αποδεχτεί τις επιλογές σου. Η ζωή σού ανήκει και το δικαίωμα ακόμα και στο λάθος είναι δικό σου, όπως και οι συνέπειες άλλωστε. Εξήγησε με ήρεμο τρόπο πως δεν θα ανεχτείς κανενός είδους παρέμβαση στα προσωπικά σου ζητήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα συζητήσετε για να κάνετε τη σχέση σας ακόμη καλύτερη και θα δοθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Ζυγέ, να ισορροπήσεις, βλέποντας με ρεαλιστικό τρόπο τις καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που θα φέρουν καθοριστικές αλλαγές στη ζωή σου. Δράσε δυναμικά, στηρίξου στα πόδια σου και όλα θα δρομολογηθούν. Η ζωή μας είναι ένα πλήθος μικρών επαναστάσεων που μπορούν να οδηγήσουν στην ολοκλήρωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Χάρη στην καλή διάθεση που θα έχεις αλλά και στον ερωτισμό σου, θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα φρόντισε λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποια μετακίνηση θα φέρει μια συνάντηση που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, αγαπητέ Σκορπιέ. Δείξε εγκράτεια και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Τα πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως δείχνουν. Ακολούθησε τον δρόμο σου και μην επηρεαστείς από ξένες παρεμβάσεις που καραδοκούν να καρπωθούν τις δικές σου ικανότητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο ταίρι σου, να χαλαρώσεις λίγο μαζί του και να περάσεις καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένει ένα καινούργιο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή να κινηθείς αρκετά χαλαρά. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, γιατί αυτή τη στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη ενός μυστικού από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα σε ξαφνιάσει, αγαπητέ Τοξότη και θα σε προβληματίσει αρκετά. Είναι δύσκολο να βγάλεις αμέσως τα σωστά συμπεράσματα. Κέρδισε χρόνο, ώστε να μπορέσεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Αργότερα θα καταφέρεις να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις - μην βιάζεσαι, λοιπόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη το άγχος που έχεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα φρόντισε λίγο να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανό, αγαπητέ Αιγόκερε, να σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια εκκρεμότητα από το παρελθόν που σε βαραίνει και περιορίζει τις κινήσεις σου. Εκμεταλλεύσου σωστά τη δυνατότητα αυτή, ώστε να απαλλαγείς από τη χρόνια δέσμευση – κάτι που θα σε απελευθερώσει και θα δώσει ώθηση στο μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική, αισθηματικά για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις πρόβλημα. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η νέα καθημερινότητα που έρχεται σύντομα για το ζώδιό σου, θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και παγίδες που θα μπορέσεις να αποφύγεις με σοβαρότητα και μεγάλη συνέπεια. Δράσε δυναμικά, ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις καλύτερη εικόνα σε συνεργάτες, οι οποίοι περιμένουν τη στάση σου για να πειστούν για τις ικανότητές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα τα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα φρόντισε λίγο να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές – φρόντισε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει τώρα για το ζώδιό σου και δημιουργείται πιο θετικό κλίμα σε κοινωνικό επίπεδο για το πρόσωπό σου. Η αναγνώριση που θα δεχτείς θα είναι μεγάλη και θα καθορίσει όλες τις επόμενες κινήσεις σου. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου, αλλά και για να θέσεις τις σωστές βάσεις που θα καθορίσουν το αύριο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα στη σχέση σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Σήμερα θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις και να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου