ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/6/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η θέση σου σταθεροποιείται σε κοινωνικό επίπεδο και δέχεσαι αναγνώριση και κοινωνική καταξίωση. Δείξε συνέπεια απέναντι σε όσους σε εμπιστεύονται και μην χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου απότομα. Η επιμονή σου θα σε ......
...... δικαιώσει και νέες ευχάριστες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου, για να λύσεις κάποια θέματα της σχέσης σας. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε η στιγμή, τώρα που ο Άρης είναι στον Καρκίνο και σε ευνοεί αισθηματικά, να κάνεις μια καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα, καθώς και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Λάθη του παρελθόντος σε ταλαιπωρούν, αγαπητέ Ταύρε. Μην ζητήσεις ευθύνες από άλλους για τις δικές σου κακές επιλογές. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να διορθωθεί το πρόβλημα. Κάποιο αγαπημένο άτομο θα σου προτείνει την κατάλληλη λύση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις λίγο στην άκρη κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφοσιωθείς λίγο στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει τις σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, γιατί αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η διαρκής ανάγκη σου για αλλαγές σε οδηγεί, αγαπητέ Δίδυμε, σε απότομες και συχνά λανθασμένες επιλογές. Θα χρειαστείς ηρεμία και ενδοσκόπηση ώστε να σταματήσεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη και να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερη εξέλιξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου γιατί οι καταστάσεις θα φτάσουν στα άκρα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή αισθηματικά, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να μην βιαστείς και να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου την ευκαιρία της προώθησης των συναισθηματικών σου ζητημάτων. Σκέψου θετικά και μην επηρεαστείς από απόψεις άλλων. Η προσωπική σου ζωή δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα μόνο δικών σου αποφάσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά, αλλά προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα πιο θετικά. Αν δεν έχεις βρει ταίρι, θα σε ευνοήσουν κάποιες καταστάσεις και θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να κρατήσεις ουδέτερη στάση. Τα οικονομικά σου θα περάσουν μερικές διακυμάνσεις. Φρόντισε να προσέξεις σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Παρά τις κάποιες δυσάρεστες εκλάμψεις, το ερχόμενο διάστημα προμηνύεται σε γενικές γραμμές θετικό για το ζώδιό σου. Οι οικογενειακές και φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο, η δημιουργικότητά σου επίσης και οι προοπτικές είναι αρκετά θετικές για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διώξε το άγχος και η Αφροδίτη από τον Ταύρο που σε ευνοεί αισθηματικά, θα φέρει και την καινούργια γνωριμία στη ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι κι αν κάνεις στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα σου δοθεί, αγαπητέ Παρθένε, η ευκαιρία να εδραιώσεις μία συνεργασία. Η συμφωνία που θα γίνει θα είναι αποτέλεσμα της δικής σου προσπάθειας αλλά και της στήριξης που θα δεχτείς από άτομο μεγάλου κύρους. Φρόντισε η στάση σου να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτού του προσώπου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, καλό θα είναι να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, γιατί θα έχεις παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα απόφυγε να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά φρόντισε να προωθήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις στο παρελθόν και έχεις καλές υποδομές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Δυνατό παρασκήνιο προβλέπεται για το ζώδιό σου, με συζητήσεις, σχόλια, παρεξηγήσεις, εντάσεις και ρήξεις το οποίο θα έρθει να επιβραδύνει τον γρήγορο ρυθμό των πρόσφατων γεγονότων. Μην αντιδράς και μην συμμετέχεις. Η μπόρα ποτέ δεν έχει διάρκεια και πάντα στο τέλος βγαίνει ο ήλιος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις λόγω κάποιων προβλημάτων που μπορεί να περνάει το ταίρι σου. Βοήθησέ το να τα λύσει και μετά θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλύτερα στα αισθηματικά σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην σε τρομάζει η στασιμότητα των ημερών, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα τα πας αρκετά καλά, αλλά απόφυγε να έρθεις σε αντιπαλότητα με τους συνεργάτες σου λόγω του εκνευρισμού που θα έχεις. Θέλεις να ενισχύσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Χρήσιμες γνωριμίες κατά τη διάρκεια μίας πρόσκλησης προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες πιθανόν να σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα στην ολοκλήρωση των στόχων σου, αρκεί να μην αδιαφορήσεις. Παρατήρησε με κάθε λεπτομέρεια όσα δεις και ακούσεις το ερχόμενο διάστημα, για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις ανάλογα την κατάσταση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να πεις σήμερα κάποια πράγματα στον σύντροφό σου που σε προβληματίζουν και σε στενοχωρούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν δεν έχεις ταίρι και δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, η περίοδος είναι θετική (σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Ταύρο) αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα. Καταστάσεις που καθυστερούσαν τώρα θα τις δεις σιγά σιγά να αρχίζουν να λύνονται. Στα οικονομικά, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, ώστε να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων δεν ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο δυναμισμός και το θάρρος μαζί με τη σοβαρότητα, την καλοσύνη και τα πλούσια προσόντα σου θα γίνουν αφορμή να δεχτείς, αγαπητέ Τοξότη, αναγνώριση μετά από μεγάλη προσπάθεια. Αξιοποίησε την ευκαιρία για άνοδο και επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, να λύσεις κάποια προβλήματα της σχέσης που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου ή να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα αλλά να ξέρεις ότι θα είναι τελείως παροδικά. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Συμφωνίες και κοινωνικές υποθέσεις ευνοούνται το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου. Θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπερδέψεις με εκκρεμότητες που σε κούρασαν αρκετά και να βελτιώσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Τα άστρα θα κάνουν πιο εύκολη όλη τη διαδικασία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Ο Άρης από τον Καρκίνο σε ευνοεί αισθηματικά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις μια νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις έντονο άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και τη βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Φρόντισε να δεις τι υποχρεώσεις έχεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η πλήρης αναθεώρηση απόψεων, συναισθημάτων και επιλογών θα σε ξεβολέψει, αγαπητέ Υδροχόε, αλλά μόνο προσωρινά και με καλό σκοπό. Η αλλαγή θα φέρει απολύτως θετικά αποτελέσματα και πολύ σύντομα θα δικαιωθείς. Συνέχισε να ακολουθείς πιστά τη διαίσθησή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Αν δεν έχεις ταίρι, τα ταλέντα που έχεις είναι πάρα πολλά, οπότε πολύ σύντομα θα κάνεις και μια καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, λάβε σοβαρά υπόψη σου μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λανθασμένες κινήσεις χωρίς να το αντιληφθείς. Σήμερα προσπάθησε να απέχεις από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η τόλμη και η ενσυναίσθηση δεν συμβαδίζουν πάντα, αγαπητέ Ιχθύ, παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται ένας μικρός αλλά δυναμικός χειρισμός να φέρει θετικά αποτελέσματα, έστω και αν αποδειχτεί τελικά πως ο κίνδυνος ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που περίμενες. Τέλος καλό όλα καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να έχεις εντάσεις και λογομαχίες. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Να ξέρεις ότι τώρα που σε ευνοεί αισθηματικά ο Άρης από τον Καρκίνο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στα επαγγελματικά σου, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις όλα με μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου δείξε προσοχή. Ό,τι κάνεις, θα πρέπει να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου