ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/7/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί ευκαιρίες για το ζώδιό σου, που με την κατάλληλη φροντίδα μπορούν να φέρουν τη ζωή σου στα επίπεδα που επιθυμείς. Μην αφήσεις τους φόβους σου να μπλοκάρουν τις εξελίξεις. Χαλάρωσε και ......
........ προχώρα προσεκτικά στον δρόμο που έχεις επιλέξει. Η επιτυχία θα είναι σημαντική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ καλό για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένεια και τα προβλήματά της και να μην φοβηθείς να αποφύγεις όσους σε παρασύρουν σε ανώφελες δραστηριότητες. Αργότερα θα έχεις όλο τον χρόνο να προσπαθήσεις πάνω σε πράγματα που σε ευχαριστούν χωρίς ιδιαίτερο αντίκρισμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου μακριά από όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχικά. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου και είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να κάνεις βήματα που μόνο στα όνειρά σου είχες σκεφτεί. Μην βιαστείς και εξέτασε προσεκτικά κάθε δυνατότητα, ώστε να αποφύγεις τυχόν λάθη. Αγαπημένα πρόσωπα θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου με καθοριστικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η αυτό-απομόνωση δεν θα σου κάνει καλό - ειδικά σήμερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια νέα σχέση που θα είναι πολύ καλή για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων. Σήμερα καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις τη μέρα σου έτσι ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ξαφνικές ανατροπές προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα εμποδίσουν την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Χαλάρωσε και προσπάθησε να αποφύγεις κάθε προσπάθεια αποκατάστασης. Τα πράγματα θα δρομολογηθούν χωρίς καμία παρέμβαση, αρκεί να έχεις ηρεμία και την απαραίτητη υπομονή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τον Άρη στο ζώδιό σου μην κάθεσαι, γιατί ό,τι θέλεις θα το έχεις στα πόδια σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που θα βελτιωθεί η κατάσταση να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η οικογένειά σου, αγαπητέ Λέων, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, καθώς ένα ζήτημα που σε απασχολεί απαιτεί οικονομική φροντίδα που δεν είχε προγραμματιστεί. Δείξε τον καλό σου εαυτό, ειδικά τώρα που τα πράγματα οδηγούν σε αδιέξοδο. Είναι άμεση και επιτακτική η ανάγκη να προσφέρεις ό,τι μπορείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί τόσο πολύ, που γρήγορα θα κάνεις μια καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η επιτυχία έρχεται για το ζώδιό σου και δικαιώνει κόπους χρόνων. Οι χαμηλοί σου ρυθμοί δεν αφήνουν κανέναν να καταλάβει πόσο δύσκολος ήταν ο δρόμος σου. Μην ανησυχείς όμως, γιατί οι αρμόδιοι δεν θα σε αδικήσουν αυτή τη φορά. Εστίασε την προσοχή σου στις εξελίξεις και τα αποτελέσματα θα σε ικανοποιήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου και οι πλανήτες θα σου χαρίσουν πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και αναζητάς λύσεις σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι πλανήτες δυσκολεύουν τους χαλαρούς ρυθμούς πάνω στους οποίους κινείσαι μέχρι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, και σε βάζουν σε μια πιο αυστηρή τροχιά, μέσα στην οποία θα βαδίσεις με μεγαλύτερο κόστος. Αξιολόγησε πιο αυστηρά τις προσωπικές σου ανάγκες και βάλε προτεραιότητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και εξομαλύνονται. Σήμερα φρόντισε να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις που έχεις και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι περιπέτειες λαμβάνουν τέλος πλέον και η ηρεμία παίρνει τη θέση τους, δημιουργώντας σου το αίσθημα σταθερότητας που σου είχε λείψει τόσον καιρό. Υπερασπίσου τον εαυτό σου και τα όνειρά σου με δυναμισμό. Τα άστρα πολύ σύντομα θα ανταμείψουν το ζώδιό σου και μάλιστα πλουσιοπάροχα. Απόλαυσε τα αποτελέσματα που σου αξίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Αν δεν έχεις βρει ταίρι, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί να κατακτήσεις αυτό που θέλεις για τη ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις όλα να είναι τέλεια. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σε ικανοποιούν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Προσπάθησε να κρατήσεις την υπόσχεσή σου, αγαπητέ Τοξότη, και να κάνεις ό,τι μπορείς για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Είναι φυσικό επακόλουθο όλα όσα πρόκειται να σου προσφερθούν - δέξου τα με ευγνωμοσύνη και δείξε εμπιστοσύνη σε όσους σου προσφέρουν την εκτίμηση και αναγνωρίζουν την αξία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα για να περάσετε όμορφα μαζί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα άσε τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα αρχίσουν να βελτιώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Τακτοποίησε το συντομότερο, αγαπητέ Αιγόκερε, μια εκκρεμότητα που παραμένει από παλιά και που θα επανέλθει ξαφνικά στην επιφάνεια, ώστε να αποφύγεις τον κίνδυνο. Μην συζητάς δεξιά και αριστερά τις προσωπικές σου υποθέσεις, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά, ώστε να ευχαριστηθείς και εσύ και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν εκπλήξεις και μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέψεις που έχεις για κάποια αλλαγή στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Σήμερα δεν πρέπει να προβληματιστείς και να αγχωθείς με θέματα που έχεις στην καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα αρχίσεις να έχεις αύξηση στα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Είναι ευκολότερο, αγαπητέ Υδροχόε, από εδώ και πέρα να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι που σε ψυχαγωγεί καθώς και με τη φροντίδα του εαυτού σου που τον έχεις παραμελήσει. Φρόντισε την υγεία και την ευεξία σου και προχώρα σε μια ανανέωση της εικόνας σου που θα ενθουσιάσει τους πάντες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Αν δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου γιατί σε περιμένει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Είναι πιθανό, αγαπητέ Ιχθύ, να δεχτείς βοήθεια από κάποιον πιστό φίλο που θα αντιληφθεί από μόνος του τη δυσκολία σου και θα σου προτείνει βοήθεια. Δες με θετικό τρόπο την πρόθεσή του και μην διστάσεις να την αποδεχτείς χωρίς ενοχές. Σύντομα θα μπορέσεις να επανορθώσεις επιστρέφοντας ό,τι δεχτείς τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές στα αισθηματικά σου, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο ταίρι σου για να μπορέσει να κινηθεί άνετα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που ο Άρης είναι στον Καρκίνο είναι καιρός να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις σιγά σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να μην σκεφτείς τίποτα που μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και θα αισθανθείς καλύτερα.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου