ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/6/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Κάποιες συμπτώσεις, αγαπητέ Κριέ, πρόκειται να δημιουργήσουν αναταραχή, ενώ κρυφά μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια. Κάποια ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν και αναγκαστικά θα ........
...... αλλάξεις πορεία, γεγονός που θα αποδειχτεί προς όφελός σου αρκετά σύντομα. Μην βιαστείς να αντιδράσεις και μην σχολιάσεις τις εξελίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε τώρα να είσαι πραγματικά σε ετοιμότητα, γιατί έρχεται η γνωριμία που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να έχεις ψυχραιμία ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που θα έχεις αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπημένα σου πρόσωπα σε κατηγορούν, αγαπητέ Ταύρε, για αδιαφορία και ψυχρότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξηγήσεις πως ο μόνος λόγος που σου συμβαίνει αυτό είναι η υπερβολική πίεση που βιώνεις λόγω υποχρεώσεων. Μια ήρεμη συζήτηση θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου και η παρεξήγηση θα αποκατασταθεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Αν δεν έχεις ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, έφτασε ο καιρός για να κάνεις μια νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί από την ένταση και την ενέργεια μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν και κάποια χρήματα που δεν περίμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα τα άστρα ευνοούν το ζώδιό σου για κάθε είδους δυναμική δράση και σε οδηγούν σε επιτυχίες με σχετική ευκολία. Δρομολόγησε τις υποθέσεις σου με ηρεμία και καλή οργάνωση και σύντομα θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Μην αφήσεις σε κανέναν περιθώρια για δράση εις βάρος σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά ώστε να κινηθείς άμεσα, γιατί σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώσεις όλα εδώ και τώρα. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο κύρους, αγαπητέ Καρκίνε, έχει έντονες σκέψεις για την παρουσία σου και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια θα είναι η στάση του ως προς αυτά που ζητάς. Βοήθα τον εαυτό σου με ηρεμία, ψυχραιμία και σοβαρότητα αποφεύγοντας υπερβολές και συζητήσεις κάθε είδους -ειδικά με διφορούμενα πρόσωπα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην συνεχίσεις να παραμελείς το ταίρι σου λόγω των ευθυνών που έχεις σε άλλους τομείς, γιατί μετά τα μικρά προβλήματα στον αισθηματικό τομέα θα γίνουν μεγάλα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θέματα μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα φέρουν καλές εξελίξεις για σένα. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, δείξε μεγάλη προσοχή.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το κοινωνικό σκηνικό σε στηρίζει, αγαπητέ Λέων, με συναντήσεις και συμφωνίες που έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Άτομα μεγάλου κύρους θα γοητευτούν από την παρουσία σου και θα επιδιώξουν να σε βοηθήσουν με αρκετούς τρόπους. Δέξου την προσφορά και προσπάθησε να τους βγάλεις ασπροπρόσωπους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει και να πάρεις – πάψε να δίνεις τόσα πολλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο, θα σε ευνοήσει αισθηματικά, και θα έρθει μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα. Οικονομικά, η μέρα θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η ευγένεια και η καλοσύνη που χαρακτηρίζουν το ζώδιό σου θα γίνουν αφορμή να σε αποδεχτούν κάποια άτομα, η παρουσία των οποίων θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη και τη μελλοντική σου πρόοδο. Μην αμελείς την εικόνα σου προς τα έξω και προχώρα με θετική διάθεση για να αξιοποιήσεις τις νέες προοπτικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με το ταίρι σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πολλά πράγματα καθυστερούν. Προσπάθησε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα για να λύσεις όλα τα θέματα με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις που θα σου φέρουν επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανό να μην μπορέσεις σύντομα να πάρεις όσα επιθυμείς, αλλά το ερχόμενο διάστημα θα βρεις την άκρη του νήματος και όλα θα ξεμπερδέψουν με επιτυχία. Μην πιέσεις τον χρόνο και συνέχισε με σταθερά και αργά βήματα μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων σου. Η επιτυχία δεν αργεί για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά μαζί με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, ο δυναμισμός που θα έχεις θα σε βοηθήσει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Στα οικονομικά, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το αποτέλεσμα που θα έρθει θα σε απογοητεύσει, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. Δυστυχώς οι συνθήκες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, δεν θα αλλάξουν, όμως κάποιος θα εκτιμήσει την ορθή σου στάση και θα σου προσφέρει άλλη μία ευκαιρία - καθοριστικής σημασίας αυτή τη φορά. Άρπαξέ την με δυναμισμό και άλλαξε τη ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, έχεις κάποια παράπονα που θα πρέπει να τα εκφράσεις στο ταίρι σου, ώστε να απαλλαγείς από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, γιατί κάποιες παρανοήσεις που θα συμβούν θα σε αποσπάσουν. Μην κάνεις σήμερα καμιά οικονομική συναλλαγή που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο θα εκφράσει δυσαρέσκεια, αγαπητέ Τοξότη, για γεγονότα του παρελθόντος. Η παρουσία σου θα είναι καθοριστική προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα. Πρόσεξε λοιπόν τα λόγια, καθώς και τις μελλοντικές σου κινήσεις. Αργότερα θα μπορέσεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες στο σημείο που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα που δεν θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα ήταν στάσιμα. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να αποτελούν έντονο άγχος και σήμερα. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να πάψεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σχετικά με κάποια μετακίνηση ή μια αλλαγή ζωής. Είναι ακατάλληλο διάστημα για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τέτοια ζητήματα, και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος λανθασμένων εκτιμήσεων. Συγκράτησε κάθε πληροφορία και επεξεργάσου την με ήρεμο τρόπο. Θα σε οδηγήσει σε καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου, θα ξεπεραστούν. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Κάποια οικονομικά σχέδια που έχεις θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ένα δώρο που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα πρόκειται να δεχτείς, αγαπητέ Υδροχόε, από κάποιο άτομο που έχεις πολύ καιρό να δεις. Είναι πιθανό να μάθεις κάτι ευχάριστο. Φρόντισε για την ξεκούραση και τη διατροφή σου και μην παραμελείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα κυνηγώντας τόσο επίμονα την άμεση ολοκλήρωση των στόχων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας αλλά και ο ρομαντισμός θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες της καθημερινότητάς σου. Αν η μοναξιά έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο στα αισθηματικά σου, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα θα συνεχιστούν, αλλά όχι για πολύ ακόμη. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Όλα αλλάζουν με μαγικό τρόπο για το ζώδιό σου και σε οδηγούν σε σειρά επιτυχιών, σε πολλούς τομείς. Η εποχή του φόβου και των δισταγμών παρήλθε - η νέα τάξη πραγμάτων περιλαμβάνει ικανοποιήσεις σε όλα τα επίπεδα και σε οδηγεί σε πληρότητα και ευτυχία. Χαλάρωσε και ακολούθησε τα γεγονότα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε συζητήσεις για το παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές σου υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου