ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Σόλες που κολλούν στις πατούσες για να μην σας καίει η άμμος!


Σόλες που κολλούν στις πατούσες για να μην σας καίει η άμμος!Καθώς το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, η θερμοκρασία μεγαλώνει και ο κόσμος σκέφτεται αμμουδιές και παραλίες. Επομένως, είναι η .........
....... κατάλληλη εποχή για να ρίξουμε μια ματιά σε ένα επαναστατικό προϊόν που είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν είχε γίνει πραγματικότητα εδώ και χρόνια.
Ο λόγος για το Nakefit, μια υποαλλεργική ελαστική σόλα που κολλάς επάνω στις πατούσες και σε προστατεύει τόσο από την κάψα της άμμου (ή οποιασδήποτε επιφάνειας) όσο και από τραχείες επιφάνειες (π.χ. βράχια). Παράλληλα, προσφέρει και καλά κρατήματα για να μην γλιστράς σε πλακάκια, πισίνες κλπ.! Δυστυχώς δεν αναφέρεται το υλικό που χρησιμοποιούν για το Nakefit, αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακό.
Οι δημιουργοί του Nakefit έχουν στραφεί στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Kickstarter για να υλοποιήσουν την ιδέα τους και έχουν ήδη καταφέρει να συγκεντρώσουν 10 φορές περισσότερα χρήματα από τον στόχο, ενώ απομένουν ακόμη 15 ημέρες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας!


Με €30 αγοράζετε 10 ζευγάρια και ξενοιάζετε για όλο το καλοκαίρι!
Πηγή: Techgear.grΣου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!

Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου