ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν

Δράση, περιπέτεια και κωμικές στιγμές στις νέες επιλογές της εβδομάδας. Η βραβευμένη με Όσκαρ παρέα των Morgan Freeman, Michael Caine και Alan Arkin επιχειρούν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της τρίτης ηλικίας, ενώ παράλληλα το μυστικό παρελθόν των Transformers στον πλανήτη μας κρύβει το κλειδί για το μέλλον της ανθρωπότητας.Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Εκδίκηση με Στυλ» (Going in Style)
Οι τρεις επιστήθιοι φίλοι Γουίλι, Τζο και Άλμπερτ, που αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, όταν τα χρήματα των συντάξεων τους θα χαθούν, απόρροια εταιρικής κακοδιαχείρισης. Απελπισμένοι να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, οι τρεις φίλοι θα ρι­ψοκινδυνέψουν τα πάντα σε ένα τολμηρό εγχείρημα να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα στην τράπεζα που έφαγε τα χρήματα τους.
Σκηνοθεσία: Zach Braff, Σενάριο: Theodore Melfi, Ερμηνεύουν: Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin και Matt Dillon.



«Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» (Transformers: The Last Knight)
Οι άνθρωποι και τα ρομπότ βρίσκονται σε πόλεμο και ο Optimus Prime έχει φύγει. Το κλειδί για το μέλλον της ανθρωπότητας βρίσκεται κρυμμένο στο μυστικό παρελθόν των Transformers στον πλανήτη μας. Η τύχη όλων πλέον κρίνεται στην απίθανη συμμαχία του Cade Yeager, του Bumblebee, ενός Άγγλου λόρδου και μιας καθηγήτριας της Οξφόρδης.
Σκηνοθεσία: Michael Bay, Σενάριο: Matt Holloway, Art Marcum, Ken Nolan, Ερμηνεύουν: Mark Wahlberg, Laura Haddock, Anthony Hopkins και Josh Duhamel.



«Κάποτε στην Καλιφόρνια» (Once Upon Time in Venice)
O Στιβ Φορντ είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες. Λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, και ο Στιβ μας αποδεικνύει μέχρι πού μπορεί να φτάσει προκειμένου να επανασυνδεθεί μαζί του.
Σενάριο και σκηνοθεσία: Mark Cullen και Robb Cullen, Ερμηνεύουν: Bruce Willis, Jason Momoa, Emily Robinson και John Goodman.



«Ευαίσθητες Χορδές» (Le coeur en braille / Heartstrings)
Η Μαρί είναι μια έφηβη αφοσιωμένη στο σχολείο και το βιολοντσέλο. Ο Βικτόρ είναι ένα δυναμικό αγόρι, αλλά με κάποιες δυσκολίες στο σχολείο. Χωρίς να γνωρίζει ότι η Μαρί χάνει σιγά-σιγά την όρασή της, ο Βικτόρ την ερωτεύεται και λίγο-λίγο, προς έκπληξή του, η Μαρί τον βοηθά. Από την στιγμή που η Μαρί τού αποκαλύπτει το μυστικό της, τα δύο παιδιά κάνουν μια συμφωνία: ο Βικτόρ υπόσχεται να την βοηθήσει να κρύψει την αλήθεια για να καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις στο ωδείο. Μια βαθιά φιλία θα γεννηθεί ανάμεσά τους και θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τον κόσμο ολόκληρο.
Σκηνοθεσία: Michel Boujenah, Σενάριο: Michel Boujenah και Alfred Lot, Ερμηνεύουν: Alix Vaillot, Jean-Stan Du Pac, Charles Berling και Pascal Elbé.



«Με τον μπαμπά ή την μαμά 2» (Papa ou maman 2)
Έχουν περάσει δύο χρόνια και οι φοβεροί γονείς που γνωρίσαμε έχουν χωρίσει οριστικά. Τα παιδιά τους όμως θέλουν να τους δουν ξανά μαζί και τους υποχρεώνουν να τα ξαναβρούν. Οι γονείς για μην τα στεναχωρήσουν θα δεχτούν να μείνουν μαζί αλλά θα κάνουν τα πάντα για να τους αποδείξουν ότι αυτή η συμβίωση δεν μπορεί να πετύχει.
Σκηνοθεσία: Martin Bourboulon, Σενάριο: Martin Bourboulon, Alexandre de La Patellière, Matthieu Delaporte, Marina Foïs και Laurent Lafitte, Ερμηνεύουν: Laurent Lafitte, Marina Foïs, Alexandre Desrousseaux και Anna Lemarchand.



«Απέραντο γαλάζιο» (Le Grand Bleu / The Big Blue)
Αποτελεί εκτεταμένη δραματοποιημένη διασκευή της πραγματικής ιστορίας δυο φίλων δυτών οι οποίοι ήταν πρωταθλητές της ελεύθερης κατάδυσης στον 20ό αιώνα, του Ζακ Μαγιόλ και του Έντζο Μαϊόρκα, και την επινοημένη για τις ανάγκες της ταινίας σχέση του Μαγιόλ με την φίλη του Μαϊόρκα, την Τζοάνα Μπέικερ. Η ταινία ξεκινά με την παιδική τους ηλικία στο νησί της Αμοργού στην Ελλάδα του 1960, και ολοκληρώνεται με τον θάνατο τους στην θάλασσα της Ταορμίνα στην Σικελία κατά την διάρκεια διαγωνισμού κατάδυσης. Το έργο αναδείχθηκε σε ένα από τα πλέον επιτυχημένα φιλμ του γαλλικού κινηματογράφου και σημείο αναφοράς.
Σκηνοθεσία: Luc Besson, Σενάριο: Luc Besson, Robert Garland, Marilyn Goldin, Jacques Mayol και Marc Perrier, Ερμηνεύουν: Rosanna Arquette, Jean-Marc Barr, Jean Reno και Paul Shenar.



«Σημασία έχει να αγαπάς» (L'important c'est d'aimer)
Ο Σερβέ, φωτογράφος αισθησιακών φωτό συναντά την Ναντίν μια ηθοποιό β’ διαλογής που πρωταγωνιστεί σε φθηνοταινίες soft porno. Θέλοντας να τη βοηθήσει, ο Σερβέ δανείζεται ένα σεβαστό ποσόν από το βρώμικο πορτοφόλι των γκάνγκστερ αφεντικών του προκειμένου να χρηματοδοτήσει την παράσταση «Ριχάρδος Γ’» στην οποία θα δώσει επιτέλους στη Ναντίν ένα ρόλο αντάξιο του ταλέντου της. Αλλά η Ναντίν πρέπει πρώτα να αντιταχθεί στο διχασμό της ανάμεσα στον ρομαντικό έρωτα του Σερβέ και την ηθική υποχρέωση προς τον σύζυγό της, Ζακ.
Σκηνοθεσία: Andrzej Zulawski, Σενάριο: Christopher Frank και Andrzej Zulawski, Ερμηνεύουν: Romy Schneider, Fabio Testi, Jacques Dutronc και Claude Dauphin.



«Ο πυρετός ανεβαίνει στο Ελ Πάο» (La fièvre monte à El Pao)
Σε μια φανταστική χώρα της Λατινικής Αμερικής με δικτατορικό καθεστώς, ο Βάσκες, ένας ιδεαλιστής δικηγόρος δουλεύει ως γραμματέας του κυβερνήτη του νησιού Ελ Πάο, το οποίο χρησιμεύει ως τόπος φυλακής πολιτικών και ποινικών κρατουμένων. Ο Βάσκες είναι ερωτευμένος με τη σύζυγο του κυβερνήτη, η οποία και γίνεται ερωμένη του. Το «Ο πυρετός ανεβαίνει στο Ελ Πάο» μια πολύ σπάνια ταινία του στην οποία με φόντο μια φασιστική χώρα της Λατινικής Αμερικής, ο Buñuel για πρώτη φορά εκφράζεται ανοιχτά πάνω σε πολιτικά ζητήματα χρησιμοποιώντας μάλιστα τον Γάλλο σταρ Gérard Philipe στον ρόλο του πρωταγωνιστή.
Σκηνοθεσία: Luis Buñuel, Σενάριο: Henri Castillou, Luis Buñuel, Luis Alcoriza, Charles Dorat και Louis Sapin, Ερμηνεύουν: Gérard Philipe, María Félix, Jean Servais και Miguel Ángel Ferriz.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου