ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Η προσιτή διασκέδαση με τα νέα χαμηλά YAMAHA!



Αποτέλεσμα εικόνας για V-Star 250

Η Yamaha παρουσίασε τρεις νέες μοτοσυκλέτες χαμηλού κυβισμού. Τα on-off XT250 και TW200, καθώς και το cruiser V-Star 250 είναι μοντέλα γενικής χρήσης, που έλειπαν ........... από τη γκάμα της εταιρείας για την Αμερικάνικη αγορά.

XT 250
Το μικρό βάρος και το χαμηλό ύψος σέλας, κάνουν το νέο ΧΤ εύκολο στο χειρισμό. Ο κινητήρας του είναι αερόψυκτος 249 κυβικών εκατοστών. Η εκκίνησή του γίνεται με μίζα και είναι οικονομικός και αξιόπιστος. Μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε έδαφος, από τους δρόμους της πόλης, μέχρι χωμάτινα μονοπάτια και η μεγάλη του αυτονομία μπορεί να προσφέρει μακρυνές βόλτες χωρίς ανεφοδιασμό. Είναι ο ιδανικός σύντροφος στο ταξίδι.
TW 200
Πολύπλευρο και φιλικό, το TW200 κινείται από έναν οικονομικό, αερόψυκτο κινητήρα 196 κυβικών εκατοστών. Διαθέτει μίζα και η αξιοπιστία του δεν θα αποτελέσει ποτέ πρόβλημα. Τα φαρδιά ελαστικά με τα οποία είναι εξοπλισμένο, επιτρέπουν στον αναβάτη να κινηθεί εντός, αλλά και εκτός δρόμου με ασφάλεια και σιγουριά. Σε αυτό συμβάλουν η χαμηλή σέλα και το μικρών διαστάσεων πλαίσιο. Ο διασκεδαστικός χαρακτήρας και η φιλικότητα χαρακτηρίζουν το TW200.
V-Star 250
Το V-Star 250 απευθύνεται σε όσους εκτιμούν τη διασκέδαση που μπορεί να προσφέρει μια μοτοσυκλέτα χαμηλού κυβισμού. Οι μικρές διαστάσεις και το πολύ χαμηλό ύψος της σέλας το καθιστούν ιδανική επιλογή για μεγάλο εύρος αναβατών. Είναι το μοναδικό στην κατηγορία του που διαθέτει κινητήρα 249 κυβικών εκατοστών σε διάταξη V. Ο αερόψυκτος και ροπάτος κινητήρας, σε συνδυασμό με το ελαφρύ πλαίσιο, κάνουν το V-Star ευκίνητο και διασκεδαστικό.




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου