ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   18/6/17 έως  24/6/17
ΚΡΙΟΣ
Μερικές φορές, σε αποσυντονίζει η λογική που επιβάλλεται να υιοθετήσεις σε μια κατάσταση που διαχειρίζεσαι, γιατί εκ των πραγμάτων θέλεις να φερθείς πολύ παρορμητικά. Οπότε, δεν σου είναι εύκολο να διακρίνεις το σωστό και το λάθος αυτήν την περίοδο, επειδή νιώθεις ότι .......
......... κάπου μπορεί να σφάλλεις, αν τυχόν παραφερθείς ή αντιμετωπίσεις μια κατάσταση με ένταση και βιασύνη. Η διάκριση που χρειάζεται να κάνεις είναι κυρίως συναισθηματική, γιατί μάλλον αυτήν την εποχή έχεις μια έξτρα ευαισθησία και δεν ξεχωρίζεις με ρεαλισμό την πραγματικότητα γύρω σου. Τα οικονομικά σου τα βάζεις πάντως σε μια τάξη και σίγουρα θα βρεις λύσεις, γιατί είσαι σε καλό δρόμο και διακρίνεις πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μερικές φορές «πιάνεις» διαισθητικά τι πρέπει να κάνεις και, τελικά, αντί να συμβιβάζεσαι με ό,τι δεν θέλεις, ακολουθείς το ρεύμα της εποχής.

ΤΑΥΡΟΣ
Τακτοποιείς τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο και έτσι μπορείς και διαπραγματεύεσαι πράγματα τα οποία σου κάνουν καλό. Η γενική σου πάντως κατάσταση δεν αφήνει περιθώρια να κάνεις λάθος γιατί έχεις ένα ισχυρό κίνητρο να διακρίνεις αυτό που μπορεί να σε βγάλει στο σωστό δρόμο. Η Αφροδίτη σε βάζει και τακτοποιείς όλες τις υποθέσεις σου και επίσης σου δίνει μεγάλες ευκαιρίες για επανόρθωση πολλών λανθασμένων καταστάσεων. Το καλό είναι ότι βρίσκεις καινούργιες τακτικές και υπαναχωρείς σε πράγματα στα οποία παλιά δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξεις γνώμη. Τώρα, έχεις γίνει περισσότερο διαλλακτικός/η και κυρίως με μια κοινωνική εξυπνάδα η οποία σε βοηθάει να ανταπεξέλθεις σε όλα τα δύσκολα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις πιο εύκολα την αξία σου και έτσι εστιάζεσαι με μεγαλύτερη δημιουργικότητα σε οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιό σου και τώρα θα πρέπει να βάλεις σε μια καινούργια βάση όλα τα καλά που μπορεί να σου έφερε και να προστατεύσεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Χρειάζεσαι πάντως να ασχοληθείς με το νοικοκύρεμα των οικονομικών σου και γενικά να αποκτήσεις μεγαλύτερη διάθεση για να φροντίσεις και να υποστηρίξεις οτιδήποτε μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποιες γρήγορες λύσεις. Το θέμα ενός ακινήτου που σε ταλαιπωρούσε για ένα μεγάλο διάστημα έχει λήξει και θα σου δοθεί μια μεγάλη βοήθεια από την οικογένεια. Τώρα, πρέπει να μαζέψεις το μυαλό σου και να κάνεις τις ανάλογες τομές που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Αυτό το διάστημα που ο Ήλιος πέρασε από τους Διδύμους, σου έφερε μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη, γνώση και κυρίως μεγάλη προστασία σε θέματα που αφορούν τα βαθειά σου «θέλω».

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Συναισθήματα, ευαισθησίες και οικογενειακές προσκολλήσεις θα αλλάξουν για λίγο την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε να μη χάσεις τον στόχο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπαίνεις πλέον στα δικά σου λημέρια, αφού ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του στο ζώδιό σου μαζί με τον Ήλιο. Με τη Νέα Σελήνη, στις 24 του μηνός σίγουρα θα δοθεί μια καινούργια διάσταση στα πράγματα. Θα ξεκινήσεις να κάνεις ενέργειες που σε οδηγούν στην αλήθεια και σε υποχρεώσουν να κινηθείς πολύ δυναμικά, αφού δεν θα έχεις άλλα περιθώρια. Θα πρέπει να ακολουθήσεις περισσότερο το ένστικτό σου και την κατευθυνόμενη διαίσθηση η οποία μπορεί να παίξει και τον ρόλο της εσωτερικής φωνής. Τα γεγονότα θα είναι πολύ γρήγορα για αυτήν την εβδομάδα με μια έντονη δυναμική, κυρίως για σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μπορεί να δεις να γίνονται πραγματικότητα ξαφνικές εμπνεύσεις και οράματα από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Κάνεις καινούργια αρχή η οποία θα σου δημιουργήσει διαφορετική αίσθηση της αλήθειας και της πραγματικότητας την οποία βιώνεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά, βρίσκεις την άκρη σου αυτή την εποχή γιατί το κυριότερο που κάνεις είναι να ανοίγεσαι και να επεκτείνεσαι σε κοινωνικό επίπεδο με έναν όμορφο τρόπο. Και αυτό σίγουρα σου ανεβάζει το ηθικό και γενικά το prestige. Αυτόν τον καιρό κινείσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο και συγχρόνως βοηθάς άτομα που έχουν την ανάγκη σου, γιατί δεν θέλεις να αφήσεις κανέναν που να μην του παρέχεις τη βοήθεια σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο αφού θα κάνεις καλύτερες επαφές και θα έχεις την γενική αποδοχή. Η σχέση σου με το χρήμα επιτέλους θα είναι καλύτερη γιατί θα έχεις καθαρά μέσα στο μυαλό σου πως πρέπει να χειριστείς τις υποθέσεις σου και με ποιο τρόπο θα καταστρώσεις τα οικονομικά σου πλάνα. Μπορεί να νιώθεις μεγαλύτερη διάθεση να ζήσεις με άνεση και με χλιδή. Θα σου αρέσουν τα όμορφα πράγματα και κυρίως θα αναζητήσεις ποιοτικές εξόδους που θα σχετίζονται με την τέχνη και τη δημιουργικότητα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις τα ηνία μιας κατάστασης αλλά το κάνεις με πολύ εντυπωσιακό τρόπο και σίγουρα θα συμπεριλάβεις την αίσθηση της ομορφιάς και της τέχνης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αλλάζεις τα δεδομένα σε πολλά πράγματα γιατί έχεις αποφασίσει να κερδίσεις και θα το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Κάπου νιώθεις ότι μπορείς πλέον να είσαι ξεκάθαρος/η και να μην εξαρτάσαι από καταστάσεις που δεν είναι βολικές για σένα. Η επανάσταση που έχεις κάνει σχεδόν σε όλους τους τομείς, μπορεί να έχει φέρει μέσα σου ανατροπές τις οποίες όμως έχεις αποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο. Η δικαιολογία που είχες έτοιμη ανά πάσα στιγμή, για κάποια πράγματα που δεν ήθελες να κάνεις, τώρα σχεδόν έχει εξαλειφθεί, γιατί αναγνωρίζεις την αλήθεια και γενικά υποχωρείς σε θέματα δικαίου και ισοτιμίας. Η ποιοτική αναβάθμιση που αναζητούσες εδώ και καιρό θα γίνει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Τα σχέδια για ταξίδια και νέες δουλειές που μπορεί να συνδυαστούν μαζί θα σου αλλάξουν την διάθεση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις υψηλού επιπέδου προστασία η οποία σε βοηθάει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθείς να εξισορροπήσεις τεντωμένες οικογενειακές σχέσεις, αλλά μπορεί να κάνεις κάποια λάθη σχετικά με τις ερμηνείες. Γιατί πιθανόν να νιώθεις ότι έχεις μία υπερευαισθησία σε ότι σου λένε και να μην προχωρήσεις σε λύσεις ή σε βιαστικές αποφάσεις γιατί μετά θα μετανιώσεις. Η φροντίδα της οικογένειας θα σου φανεί πολύ δύσκολη γιατί θα υπάρχει μια υπερβολή σε όλες τις συναισθηματικές εκφράσεις. Επιπλέον, θα επωμιστείς μεγάλους ρόλους που μερικές φορές δεν αντέχεις να τους σηκώνεις. Μια ευκαιρία που θα σου δοθεί μπορεί να είναι πολύ δυναμική και να ξεκινήσεις με καινούργιους όρους μια συνεργασία ή μια σχέση η οποία θα σε εκτινάξει πολύ ψηλά επαγγελματικά ή σε προσωπικό επίπεδο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Χρειάζεσαι λογική και ρεαλισμό για να μην χαθείς μέσα σε ευαισθησίες και συναισθηματικές φορτίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βελτιώνεσαι όσο πάς, αφού τις ημέρες που περνάνε βιώνεις κάποιες καλές καταστάσεις τις οποίες βλέπεις σαν αποτέλεσμα και ανταμοιβή επιτυχημένων προηγούμενων κινήσεων. Έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις καινούργιες πόρτες μέσα από συνεργασίες ή και από νέα άτομα που γνωρίζεις αυτό το διάστημα. Για αυτό θα σου δοθεί η δυνατότητα να «κουμπώσεις» μέσα σε μια καλή συνεργασία ή ακόμα και σε μια συμβίωση ή γάμο. Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο αλλά θα μπορείς εύκολα να την ανακατέψεις με τη δύναμή σου και να κάνεις πολύ σημαντικά πράγματα. Η σκέψη για το εξωτερικό θα συνεχίσει να σε ξεσηκώνει και να δημιουργούνται προοπτικές για εξέλιξη. Οι επαφές με άτομα που διαθέτουν καλλιτεχνική ή δημιουργική γνώση θα σου κάνουν πολύ καλό, γιατί με κάποιο τρόπο θα ανανεωθείς και θα αφήσεις καταστάσεις που σε τελματώνουν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Νιώθεις πιο εύκολα ότι σε αγαπούν και αυτό σε κάνει να ανοίγεις πόρτες και γενικά να συμβαίνουν καλά πράγματα στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να επιλύσεις και ο λόγος που θα το κάνεις είναι γιατί όλα σε ωθούν προς μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι και πολύ των δικών σου αντοχών. Πιθανόν να δεις ακόμα και με το ζόρι μια κατάσταση μέσα από την οποία «εκπαιδεύεσαι» και αφορά τη συναισθηματική καταγραφή. Επειδή μερικές φορές κατηγορείσαι ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς τα συναισθήματα των άλλων και μάλιστα των δικών σου ανθρώπων, μπορεί να ακούσεις παράπονα και να πιστέψεις ότι κάπου σε αδικούν. Οικονομικές υποχρεώσεις με συγγενικά πρόσωπα αλλά και ανταμοιβές θα συμπορευτούν προς μια διαφορετική κατεύθυνση από άλλες φορές. Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά όλα χρειάζονται για να δεις και άλλες πλευρές της ζωής που πιθανόν να σου διαφεύγουν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις μεγαλύτερες ευθύνες, κυρίως οικογενειακές, για αυτό νιώθεις ότι τώρα μπορείς να ολοκληρώσεις το σκοπό σου σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενεργοποιείσαι υπερβολικά γιατί όλα τα βλέπεις με άλλη ματιά πλέον. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 24 του μηνός θα σε υποχρεώσει να κινηθείς μέσω άλλων ατόμων για να κάνεις τα δικά σου ξεκαθαρίσματα τα οποία πιθανόν να μην αφορούν μόνο προσωπικά θέματα, αλλά και εμπλοκές με συνεργάτες ή με σύντροφο. Θα γίνουν αλλαγές και θα είσαι σούπερ ενεργοποιημένος/η και ετοιμοπόλεμος/η, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Θα κάνεις πιο εύκολα ένα πολύ δραστικό βήμα προς τα εμπρός, συνειδητοποιώντας μέσα από τους άλλους και τις δικές σου ανάγκες. Οι συζητήσεις που θα γίνουν θα είναι επί προσωπικού και θα υπάρχει μεγάλη ευαισθησία αλλά και ευθιξία απέναντι στα άλλα άτομα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με μια άκρως ενδιαφέρουσα κατάσταση και θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα βοηθήσει να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξερευνάς με υπερβολικό τρόπο τις ανάγκες των άλλων μελών της οικογένειας και νιώθεις υποχρεωμένος/η να τα φροντίσεις και να τα προστατέψεις. Επειδή όμως πρέπει να ακολουθήσεις ορισμένους κανόνες, από την μια νιώθεις μεγάλη υπευθυνότητα για να τα κάνεις όλα σωστά και, από την άλλη, μπορεί να βαραίνεις υπερβολικά και να θεωρείς ότι στερείσαι την πολύτιμη ελευθερία σου. Εσύ αλλιώς είχες κάνει το πρόγραμμά σου και τώρα θα πρέπει να ακολουθείς άλλους για να μην είσαι εκτός παιχνιδιού. Η φροντίδα και οι πρακτικές υποχρεώσεις σε δυσκολεύουν κυρίως, γιατί είσαι πολύ υπεύθυνος/η και ό,τι κάνεις θέλεις να γίνεται τέλεια. Προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς ο εαυτός σου, ενώ συγχρόνως θα βρίσκεσαι κοντά στα άλλα άτομα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις δεν είναι και τόσο εύκολες αλλά με έναν τρόπο σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να αναλάβεις μεγάλα πράγματα.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεσμεύεσαι με υποχρεώσεις και υποσχέσεις που όμως δεν σου είναι καθόλου δύσκολο να ανταποκριθείς. Τα καλύτερα έρχονται από εδώ και πέρα και η ανακωχή με ένα άτομο που αποτελεί «την αφετηρία σου» θα σε κάνει να δράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Επειδή έχεις διάθεση να ξεκινήσεις από την αρχή ακόμα και τη σχέση με τα παιδιά ή την οικογένειά σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεδώσεις και να περάσεις πολύ καλά. Νιώθεις την προστασία και το καλό να είναι μέσα στην ζωή σου, οπότε θα διαχειριστείς πολύ θετικά ακόμα και τις αρνητικές καταστάσεις. Όλα, πάντως, έχουν μια εξέλιξη και αυτό σε ευχαριστεί γιατί βλέπεις ότι οι κινήσεις και οι πράξεις σου έχουν αποτέλεσμα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα περάσεις καλά και σίγουρα θα αναβαθμίσεις την ζωή σου με έναν καινούργιο τρόπο έκφρασης αλλά και επικοινωνίας.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου