ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   25/6/17 έως  1/7/17
ΚΡΙΟΣ
Έχεις εμπλακεί με διάφορα θέματα που πιθανόν να αφορούν στην οικογένεια ή σε ένα ακίνητο. Μπορεί να έχεις πελαγώσει γιατί σου έχουν πέσει .......
....... πολλά κι ο τρόπος που σκέφτεσαι αυτό το διάστημα δε σε βοηθά τόσο πολύ. Όμως, αν βγεις απέξω και τα δεις όλα με ψυχραιμία, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν λύσεις για τα προβλήματα που έχουν προκύψει, γι’ αυτό θα σηκώσεις τα μανίκια και θα τα διευθετήσεις στο άψε σβήσε, αρκεί να μην εμπλακείς συναισθηματικά γιατί τότε η κρίση σου δε θα είναι σωστή. Επειδή αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καθαρή οπτική γωνία, μπορεί να σου βγουν διάφορες ευαισθησίες, γι’ αυτό προχώρησε πολύ προσεκτικά.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ψάχνοντας να βρεις αντίδοτο σε κάποιες δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις, θα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προσόντα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Διευθετείς με ευκολία αρκετά από τα ιδιαίτερα θέματα που έχεις γιατί επιτέλους θα τα δεις κατάματα και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει και σε άλλες περιστάσεις. Το ότι θα ξεμπερδέψεις μια πολύ μπλεγμένη υπόθεση θα σου δώσει ξανά φτερά να πετάξεις κι ενδεχομένως τη διάθεση να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Όλα βέβαια εξαρτώνται από το πόσο θέλεις να κάνεις την κίνηση. Πάντως την οφείλεις στον εαυτό σου και στην οικογένεια σου που αυτή την περίοδο έχει μια βαρύτητα για σένα. Δεν πιέζεσαι για να πράξεις το καλό, το θέλεις και αυτό σίγουρα σε κάνει να κινείσαι πολύ καλύτερα. Το θέμα ενός οικογενειακού ακινήτου θα ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο και θα έχεις να λαβαίνεις από αυτή την υπόθεση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Εστιάζεσαι στα σημεία που βλέπεις ότι μπορείς να κοντρολάρεις. Η τρυφερή επικοινωνία είναι ένα μέσο που σε βοηθά να ξεφύγεις από τις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και η διάθεσή σου θα είναι αρκετά νοσταλγική. Θα παραμερίσεις για λίγο την περίφημη λογική σου και θα χαθείς μέσα σε όνειρα και αναμνήσεις από οικογενειακές στιγμές. Η συγκινησιακή φόρτιση θα είναι για σένα το φυτίλι που θα πυροδοτήσει την καρδιά σου. Θα το διαχειριστείς εύκολα, αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα έχεις ένα συναισθηματικό κόστος. Η διαίσθησή σου σε συνδυασμό με τη συμπόνια για τα άλλα άτομα αλλά και για τον εαυτό σου μπορεί να σε αναγκάσουν να δεις τη ζωή με άλλα μάτια. Η προστασία της οικογένειας πιθανόν να μπει στην πρώτη γραμμή. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα σε συνεπάρει αλλά χρειάζεται να κρατήσεις το μέτρο γιατί ίσως γίνουν και κάποιες υπερβολές. Ένα οικογενειακό ακίνητο, επίσης, θα σε απασχολήσει πάρα πολύ.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αλλάζοντας τον τρόπο που επικοινωνείς θα προσελκύσεις τελείως διαφορετικά άτομα και καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η περίοδος που ενεργοποιείσαι πολύ, αφού μαζί με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιό σου έχει προστεθεί πλέον και ο Ερμής. Η κατεύθυνσή σου θα αλλάξει τελείως γιατί θα στρέψεις την ενέργειά σου σε σένα και θα αναγνωρίσεις περισσότερο από ποτέ τις ανάγκες σου. Οπότε, ό,τι ελλείψεις και να έχεις, θα προσπαθήσεις να τις καλύψεις μέσα από δικές σου πρωτοβουλίες. Αυτή τη φορά δεν περιμένεις από τους άλλους και αυτό είναι πολύ επιβοηθητικό σε οτιδήποτε κάνεις και σκέφτεσαι να δημιουργήσεις. Τώρα έχεις την ευκαιρία να φτιάξεις κάτι από την αρχή. Δείξε την αλήθεια σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνουν κι απελευθερώσου από σχήματα που σε αναγκάζουν να κάνεις πράγματα για να ευχαριστείς άλλους. Δέξου ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι για το καλό σου και μη δειλιάσεις ούτε μια στιγμή να φέρεις σε πέρας ακόμα και τις πιο πολύπλοκες υποθέσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της δύναμής σου και κάνεις πράγματα τα οποία θα σε ξεκολλήσουν από τη ρουτίνα.

ΛΕΩΝ
Δεν είσαι πολύ κοινωνικός/η. Κρατάς αποστάσεις από όλους και όλα γι’ αυτό κανείς σχεδόν δεν ξέρει τι ακριβώς κάνεις, εκτός από λίγους που εμπιστεύεσαι. Παρ’ όλα αυτά η καλή τύχη σε κυνηγάει κι εσύ να θέλεις να της κρυφτείς, αυτή θα σε βρει για να σου δώσει αυτό που σου αναλογεί. Το ότι έχεις διάθεση να αναβαθμίσεις τις κοινωνικές σου σχέσεις είναι ανεξάρτητο από τη μοναχικότητα που σε πιάνει που και που. Στην μια περίπτωση είσαι απομονωμένος/η με τα συναισθήματά σου και στην άλλη κυνηγάς τα όνειρά σου που σχετίζονται και με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Θα γίνουν, πάντως, κινήσεις και επαφές με κόσμο που τελικά θα σε βοηθήσει σε ό,τι επιχειρήσεις. Η στήριξη από ένα Ταύρο θα είναι μοναδική και θα νιώσεις ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Αρκεί και εσύ να ρίξεις λίγο τους τόνους γιατί χωρίς να το θέλεις, θα έχεις μια υπερευαισθησία, η οποία δεν βοηθά και πολύ.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η απομόνωση μερικές φορές έχει και τα καλά της γιατί ηρεμείς και βρίσκεις πιο εύκολα τον προσανατολισμό σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δικαιώνεσαι για κάποιες επαγγελματικές κινήσεις κι ενώ μπορεί να ήσουν στον αέρα από κάποιες απορρίψεις που είχες, τώρα το παιχνίδι γυρνάει υπέρ σου και χωρίς να το καταλάβεις, θα πάρεις πράγματα και μάλιστα μην καταβάλλοντας κόπο. Τα προγνωστικά σου θα πέσουν μέσα όσο αφορά στα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, κυρίως συνεργάτες, για τα οποία δεν ήξερες ποια θα ήταν η τελική τους κίνηση, δηλαδή, αν θα έμεναν μαζί σου ή θα διάλεγαν να πάνε κάπου αλλού. Έχουν όμως αναγνωρίσει την αναγκαιότητα της σύνδεσης μαζί σου, οπότε όλα αλλάζουν προς το καλύτερο κι εσύ έχεις καλούς φίλους και άτομα γύρω σου που μπορείς να εμπιστεύεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, συνεχόμενες ανατροπές θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις σημαντικά πράγματα και σε προσωπικό και σε κοινωνικό επίπεδο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπεις καθαρά πλέον τι πρέπει να κάνεις και πώς γιατί το τοπίο μπροστά σου πλέον είναι πολύ ξεκάθαρο.

ΖΥΓΟΣ
Νιώθεις ότι βρίσκεσαι και πάλι στην αρχή και αυτό σου δημιουργεί μια αδυναμία, παρ’ όλα αυτά δεν μπορείς να κάνεις πίσω, έτσι, θα κινηθείς μπροστά για να ξεπεράσεις οικογενειακές ή συναισθηματικές καταστάσεις. Θα βγάλεις μια ευερεθιστότητα σε πράγματα, με τα οποία διαφωνείς, όμως η ώριμη στάση απέναντι σε όλα όσα έχουν προκύψει θα σου φέρει την ισορροπία. Το ότι δε θα μιλήσεις ή δε θα πάρεις θέση σε μια οικογενειακή διαμάχη ή σε ένα πρόβλημα που αφορά και σε οικονομικά με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω δε σημαίνει ότι δεν έχεις δίκιο και θα πιεστείς γιατί θέλεις να το αποδείξεις. Το ζητούμενο όμως δεν είναι να αντιληφθούν οι απέξω, αν κάνεις λάθος ή όχι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό που χρειάζεται να καταλάβουν είναι ότι πλέον έχεις τη δύναμη να υποχωρείς ή ότι το διαχειρίζεσαι με τον καλύτερο τρόπο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δρας πολύ παρορμητικά αλλά θα χρειαστεί να ελέγχεις τις κινήσεις σου γιατί μερικές φορές μπορεί να μην σε συμφέρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις βγει μπροστά και κάνεις πράγματα που ίσως κάποτε να τα είχες υποτιμήσει ή να τα βαριόσουν. Τώρα όμως καταλαβαίνεις τι πρέπει να γίνει και ήδη έχεις ξεκινήσεις να δουλεύεις, ακόμα και χωρίς να έχεις ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ξέρεις ότι αυτή την περίοδο χρειάζεται να είσαι επί των επάλξεων και ανταποκρίνεσαι πλήρως. Πιθανόν να συμμετάσχεις σε σεμινάρια αυτοβελτίωσης, είτε εδώ είτε στο εξωτερικό, που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις και τη θέση σου μέσα από κινήσεις επαγγελματικές. Επίσης, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου και όχι μόνο, αλλά θα μπορείς να λες και να στηρίζεις την γνώμη σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πετύχεις εύκολα ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο γιατί θα γνωρίσεις άτομα που θα θέλουν να σε υποστηρίξουν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα και αυτό σίγουρα σε εξυπηρετεί σε όλους τους τομείς. Φρόντισε να αδράξεις τις ευκαιρίες τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθείς να ισορροπήσεις στη μεγάλη ευαισθησία που κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα γιατί δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς τις αντιδράσεις των ατόμων γύρω σου και κυρίως των πολύ δικών σου. Επειδή έχουν κατά κάποιο τρόπο το «ταλέντο να σε πληγώνουν με το παραμικρό», σου είναι δύσκολο να αντιδράσεις ίσως γιατί νιώθεις ότι είσαι δεμένος/η χειροπόδαρα. Με την φωτιά που είναι το στοιχείο σου, εσύ έχεις μάθει στη δράση, τώρα όμως αισθάνεσαι απομονωμένος/η ή δε σου είναι εύκολο να ενεργήσεις με δυναμικό τρόπο. Γι’ αυτό, αναγκαστικά υποχωρείς, ώστε να μην δημιουργούνται ρήξεις, κυρίως στις οικογενειακές σχέσεις. Το ίδιο κάνεις και στις συνεργασίες, ενώ στις οικονομικές σου δοσοληψίες ίσως νιώσεις για ένα μικρό διάστημα αδικημένος/η. Ευτυχώς όμως θα λειτουργήσει η διαίσθησή σου και θα έχεις μια εσωτερική καθοδήγηση για το σωστό και το λάθος.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βιώνεις μια διαφορετικότητα, η οποία μερικές σου είναι πολύ δύσκολη να την αποδεχτείς. Η παρατήρηση και η διαίσθηση θα σε βοηθήσουν σε ό,τι κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις βάλει τα δυνατά σου για να είσαι αντάξιος/α των προσδοκιών που έχουν οι άλλοι για σένα. Η ιδιαιτερότητα που έχεις αυτή τη στιγμή στις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες, έχει να κάνει με τα συναισθήματα και την υπερβολική φροντίδα που τους δείχνεις γιατί έτσι εκφράζεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Όλο αυτό όμως κάπου σε πιέζει αφόρητα γιατί νιώθεις ότι χάνεις τον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτα για σένα. Αυτό σίγουρα είναι μια σκέψη που σε απασχολεί γιατί όσο δίνεις και ασχολείσαι με τους άλλους, τόσο σου ζητάνε περισσότερα. Κάνε υπομονή και κυρίως μην εξαρτάσαι από την γνώμη και τις απόψεις τρίτων. Προσπάθησε να καλλιεργήσεις την αξία σου. Οι στενές σχέσεις με ένα Καρκίνο θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι έχετε έρθει πολύ κοντά και ίσως είναι η ώρα να κάνετε ένα βήμα πιο ουσιαστικό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μπαίνεις γερά στο παιχνίδι με τους άλλους αλλά χρειάζεται να έχεις βρει ήδη το στίγμα σου για να μη χαθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσπαθείς να μπεις στην καρδιά των γεγονότων, χωρίς να σημαίνει ότι σου είναι εύκολο, απλά βλέπεις μια άλλη οπτική γωνία των ανθρώπων που είσαι μαζί τους κι αντιλαμβάνεσαι -με δυσκολία φυσικά- τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους. Όλα γίνονται για ένα στόχο και ένα σκοπό. Ο Καρκίνος συνεχίζει να σου μαθαίνει πράγματα μέσα από τον τρόπο που σου ζητάει να του συμπεριφέρεσαι. Η καθημερινότητά σου φαίνεται δύσκολη γιατί έχεις αναλάβει ηθελημένα δουλειές που θεωρείς ανιαρές αλλά πρέπει να γίνουν. Φροντίδα, ευαισθησία, ενσυναίσθηση είναι κάποια από αυτά που μαθαίνεις. Ακόμα και με ένα ζωάκι να ασχοληθείς, θα χρειαστεί να έχεις πρόγραμμα και κυρίως μεγαλύτερη οργάνωση από άλλες φορές. Πάντως, αν αποφασίσεις να επικοινωνήσεις με τα πολύ δικά σου άτομα, να μην το κάνεις μέσω μηνυμάτων. Αν δείξεις προσωπικό ενδιαφέρον, θα λυθούν πολλά από τα μεταξύ σας προβλήματα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τα εξωτερικά γεγονότα μπορεί να σε ωθήσουν να επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους με μεγαλύτερη ευαισθησία.

ΙΧΘΥΕΣ
Σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις, αλλά συγχρόνως βρίσκεις χρόνο για να περάσεις καλά. Αυτή την στιγμή μπορείς να τα κάνεις όλα, χωρίς να βαριέσαι και χωρίς να τα βλέπεις βουνό γιατί βιώνεις στιγμές δημιουργικότητας, κάτι που σε συγκινεί ιδιαίτερα. Πάντως ό,τι επιχειρήσεις αυτήν τη φορά, θα βάλεις στο παιχνίδι και την οικογένειά σου, η οποία είναι η πηγή της έμπνευσής σου και σε σπρώχνει να ξαναβρείς τον χαμένο σου εαυτό. Αν θα ρισκάρεις, θα το κάνεις επειδή έχεις την διαίσθηση ότι θα τα πράγματα θα γίνουν όπως εσύ τα θέλεις και θα έχεις την αναμενόμενη επιτυχία. Το θέμα ενός παιδιού θα σε συναρπάσει και θα θέλεις να κάνεις οικογένεια περισσότερο από ποτέ. Αν έχεις ήδη, θα αγωνιστείς για την ενότητα και την αξία της.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αφήνεις να γίνουν πράγματα και δεν επεμβαίνεις. Έχεις ανάγκη να εμπιστευτείς τους γύρω σου και αυτό είναι που θα σου δώσει μια γενναία ώθηση προς τα εμπρός.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου