ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Σαββατοκύριακο..χμμμ..ώρα για σινεμά, ας δούμε τι παίζουν

Το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά με τις νέες επιλογές να υπόσχονται δράση, περιπέτεια και κωμωδία. Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...
Η επιστροφή των κλασσικών τεράτων της Universal είναι το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας, με τον Tom Cruise να αντιμετωπίζει την «Μούμια». Αυτή την εβδομάδα επιστρέφουν και τα «Αυτοκίνητα» της Pixar στην τρίτη τους κινηματογραφική έξοδο, ενώ ο Γιώργος Χωραφάς ανακαλύπτει ξανά την Κρήτη στον απόηχο της οικονομικής κρίσης.

«Όλα όσα αγαπήσαμε»
Η Gabrielle κατάγεται από ένα μικρό χωριό στην Νότια Γαλλία, σε μία εποχή που το όνειρο της για αληθινή αγάπη λογαριάζεται από σκανδαλώδες έως και παρανοϊκό. Ενάντια στην θέλησή της, οι γονείς της την παντρεύουν με τον José, έναν έντιμο και στοργικό, Ισπανό αγρότη. Όταν την στέλνουν στις Άλπεις για να θεραπευτεί από τις πέτρες που εμφάνισε στα νεφρά, γνωρίζει τον γοητευτικό André, έναν τραυματία βετεράνο του πολέμου της Ινδοκίνας, που αναζωπυρώνει το πάθος που έκρυβε μέσα της. Με αυτόν τον καινούριο έρωτα η Gabrielle λαχταράει να το σκάσει από τον γάμο της που την κρατάει φυλακισμένη. Αυτή την φορά είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της.
Σκηνοθεσία: Nicole Garcia, Σενάριο: Natalie Carter, Jacques Fieschi και Nicole Garcia, Ερμηνεύουν: Marion Cotillard, Louis Garrel, Alex Brendemühl και Brigitte Roüan.



«Η Μούμια»
Η ασφαλώς θαμμένη, εδώ και 5000 χρόνια, κάπου βαθιά στην έρημο, Αιγύπτια βασίλισσα Άμανετ «ζωντανεύει» και αναζητά τρόπους να κυριαρχήσει στο σύγχρονο κόσμο, σκορπίζοντας γύρω της τον τρόμο. Σε έναν ιδιότυπο κόσμο θεών και τεράτων, η διαφορά μεταξύ καλού και κακού γίνεται, πολλές φορές, ιδιαίτερα δυσδιάκριτη και οι θυσίες μοιάζουν μονόδρομος.
Σκηνοθεσία: Alex Kurtzman, Σενάριο: David Koepp, Christopher McQuarrie και Dylan Kussman, Ερμηνεύουν: Tom Cruise, Russell Crowe, Annabelle Wallis και Sofia Boutella.



«Αυτοκίνητα 3»
Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Cruz Ramirez, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.
Σκηνοθεσία: Brian Fee, Σενάριο: Kiel Murray, Bob Peterson και Mike Rich, Ερμηνεύουν: Owen Wilson, Cristela Alonzo, Chris Cooper και Nathan Fillion.



«Μικρά βήματα»
Η Κλερ είναι μια χαρισματική μαία, με φυσικό ταλέντο και το πιο απαλό άγγιγμα. Οι μέθοδοι της όμως έρχονται σε αντίθεση με τη μοντέρνα ιατρική. Όντας πιο κοντά στο τέλος της καριέρας της πλέον παρά στην αρχή, αρχίζει να αμφισβητεί τη θέση και τις ικανότητες της. Μια μέρα δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα, μια φωνή από το παρελθόν. Η Μπεατρίς, η επιπόλαιη και πάντα υπερβολική ερωμένη του πατέρα της έχει κάποια νέα και την πιέζει να βρεθούν, 30 χρόνια μετά το θάνατο του. Αντίθετες με κάθε τρόπο, η συνεσταλμένη Κλερ και η απενοχοποιημένη Μπεατρίς θα μάθουν να δέχονται η μία την άλλη και θα επανορθώσουν για τα χαμένα χρόνια.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Martin Provost, Ερμηνεύουν: Catherine Deneuve, Catherine Frot, Olivier Gourmet  και Quentin Dolmaire.



«Είναι για το καλό σου»
Ο χειρότερος εφιάλτης ενός πατέρα είναι η μέρα που συναντά τον φίλο της κόρης του... που φυσικά είναι εντελώς ακατάλληλος και θέλει μόνο ένα πράγμα από το αγαπημένο κοριτσάκι του. Αυτή η μέρα έφτασε για τους τρεις φίλους, τον Αρτούρο, τον Πόλι και τον Τσους. Οι γλυκές τους κορούλες αποφάσισαν να «πετάξουν» το μέλλον τους σε τρεις ανεπρόκοπους. Οι μπαμπάδες όμως έχουν άλλη άποψη. Ο μόνος τρόπος είναι να απαλλαγούν από αυτούς, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να τους ξεφορτωθούν.
Σκηνοθεσία: Carlos Therón, Σενάριο: Manuel Burque και Josep Gatell, Ερμηνεύουν: Javier Cámara, José Coronado, Roberto Álamo και Pilar Castro.



«Άλλοθι για Παντρεμένους»
Ο Γκρεγκ έχει ιδρύσει μία εταιρία που ονομάζεται www.allothi-gia-pantremenous.com, που εφευρίσκει κάθε είδους άλλοθι: από παράνομο ταξιδάκι με την ερωμένη μέχρι τρελές κραιπάλες με τους κολλητούς. Μαζί με τον συνεργάτη του, Ογκουστίν, και τον νέο του υπάλληλο, Μεντί, καταστρώνουν απίστευτα σχέδια και στρατηγικές, ώστε να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Όταν όμως θα γνωρίσει τη Φλο, μία όμορφη ξανθιά που σιχαίνεται τους άντρες που λένε ψέματα, ο Γρεγκ θα δει τη ζωή του να περιπλέκεται, και θα της κρύψει την πραγματική φύση της δουλειάς του. Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος για να γνωρίσει τους γονείς της Φλο, ο Γκρεγκ θα αντιληφθεί πως ο πατέρας της είναι ένας από τους πελάτες της εταιρίας του.
Σκηνοθεσία: Philippe Lacheau, Σενάριο: Julien Arruti, Pierre Dudan και Philippe Lacheau, Ερμηνεύουν: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Julien Arruti και Tarek Boudali.



«Ξα μου»
Η απάντηση του Τζώνη στην ξαφνική απόλυσή του από διευθυντής ξενοδοχείου, μέσα στην οικονομική κρίση, είναι το να φτιάξει κι αυτός το «δικό του σπήλαιο». Από τη γυναίκα και τα παιδιά του όμως, ως τους τυχαίους συνοδοιπόρους του στην Κρήτη, θα παρακινηθεί σε ανοίκεια, απρόοπτα και αναζωογονητικά βιώματα κοντά στη γη και τη φύση που ίσως τον φέρουν αντιμέτωπο με την ίδια τη δύναμη και τη θέληση του εαυτού του, με την «εξά» του και με όλα όσα υπάρχουν γύρω μας και δεν τα βλέπουμε.
Σκηνοθεσία και σενάριο: Kλειώ Φανουράκη, Ερμηνεύουν: Γιώργος Χωραφάς, Άννα Φόνσου, Νίκος Μπουσδούκος και Sophia Hill.



«Ο γιατρός έχει τρεχάματα»
Ο Ελία είναι ένας επιστήμονας, ψυχίατρος, χωρισμένος εδώ και λίγο καιρό από τη σύζυγό του Τζιοβάνα. Μένει μόνος σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιεί και ως ιατρείο για τις συνεδρίες με τους ασθενείς του. Ένα βράδυ η καρδιά του Ελία τού στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα και ο γιατρός συνιστά γυμναστική. Ο Ελία παρότι σιχαίνεται την άσκηση, αποφασίζει να μπει σε πρόγραμμα. Τότε είναι που μπαίνει στη ζωή του η Κλαούντια, μια personal trainer με κέφι, παρορμητισμό και γοητευτική ελαφρότητα, που θα βαλθεί να του κάνει σωστά γυμνάσια. Εκείνος βάζει το «νους υγιής» κι εκείνη το «εν σώματι υγιεί» και μαζί αρχίζουν να τρέχουν στις περιπέτειες της ζωής και των σχέσεων. Ένα τρέξιμο που θα τους ενώσει με μία απρόσμενη μα τόσο τρυφερή φιλία.
Σκηνοθεσία: Francesco Amato, Σενάριο: Francesco Amato, Francesco Bruni και Davide Lantieri, Ερμηνεύουν: Verónica Echegui, Toni Servillo, Luca Marinelli και Glen Blackhall.



«Σιντ και Νάνσι»
Γεννήθηκε σαν Τζον Σάιμον Ρίτσι και έμελλε να γίνει διάσημος από τα δεκαεπτά του σαν Σιντ Βίσιους και να γίνει η πρώτη και η πιο θεαματική περίπτωση απόλυτης εφαρμογής του σλόγκαν «Ζήσε γρήγορα, πέθανε νέος», ως μέλος Sex Pistols. Η ταινία ξεκινά λίγο καιρό μετά τη στιγμή που ο Σιντ μπήκε στη μπάντα και γνωρίζεται με μια -αντιπαθητική για όλους τους άλλους- Αμερικανίδα γκρούπι με το όνομα Νάνσι. Εκείνη ισχυρίζεται πως μπορεί να του φέρει ναρκωτικά κι ο Σιντ χωρίς δεύτερη σκέψη, αδειάζει αφελέστατα τις τσέπες του. Φυσικά εκείνη δεν επιστρέφει ποτέ κι όταν ο Σιντ την ξαναβρίσκει, του σερβίρει ένα αφελέστατο παραμύθι που προξενεί οίκτο στον κεραυνοβολημένο από τον φτερωτό θεό, Σιντ. Καταναλώνουν απίστευτες ποσότητες έρωτα, ναρκωτικών και αλκοόλ, για να ξεμουδιάζουν στήνουν ιστορικούς καυγάδες και εξαρτώνται απόλυτα ο ένας από τον άλλον. Η τραγική κατάληξή τους έχει στοιχειώσει κάθε άνθρωπο που έχει αγαπήσει τη μουσική.
Σκηνοθεσία: Alex Cox, Σενάριο: Alex Cox και Abbe Wool, Ερμηνεύουν: Gary Oldman, Chloe Webb, David Hayman και Debby Bishop.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου