ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   11/6/17 έως  17/6/17
ΚΡΙΟΣ
Η οικογένεια, αυτό τον καιρό, έχει για σένα προτεραιότητα κι αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βγάλεις όλη σου την φροντίδα και την προστασία με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τα πάντα πλέον τα βλέπεις πολύ συναισθηματικά και είσαι πιο ευαισθητοποιημένος/η. Με την έντονη διορατικότητα .......
........ που διαθέτεις, θα αντιληφθείς αρκετά από αυτά που πρέπει να αλλάξεις και θα κάνεις διάφορα, είτε από εσωτερική πίεση είτε από μεγάλο ενδιαφέρον προς τους άλλους. Πιθανόν να βρεθείς μπροστά σε απρόοπτα γεγονότα, αν δεν κινηθείς σωστά, που δε θα είναι εύκολα, ούτε όμως κι αξεπέραστα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις την αξία των οικογενειακών δεσμών και μέσα από εκεί θα αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε κινητοποιήσουν πολύ δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σου δίνει μια πολύ έντονη αύρα και σου δημιουργεί τη διάθεση να ζήσεις μια καινούργια ζωή, απαλλαγμένη από ασχήμιες και ανασφάλειες.To ζητούμενο είναι να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν θέλεις να έρθεις κοντά με τους φίλους σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσεις μαζί τους. Γενικά, θα δικτυωθείς περισσότερο, ακόμα και στον επαγγελματικό σου τομέα, κάνοντας διάφορες γνωριμίες και θα πετύχεις θετικά αποτελέσματα. Η βελτίωση της εμφάνισής σου από εδώ και πέρα θα αυξάνει και την ερωτική σου διάθεση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η τύχη σου μπορεί να γυρίσει ξαφνικά και να βιώσεις πολλά και καλά πράγματα, αρκεί να μη χάσεις την πίστη σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ερμής που είναι πλέον στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις θετικές σκέψεις και θα σου δώσει μεγάλη ώθηση στην επικοινωνία. Πιθανόν να ξεκινήσεις να διεκδικείς περισσότερα στα οικονομικά ή ένα οικογενειακό ακίνητο που ίσως νιώθεις συναισθηματικά δεμένος/η. Οι αναλύσεις που θα κάνεις θα σου δώσουν τη δυνατότητα να δεις αλήθειες, οι οποίες θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα. Όλα θα τα βάλεις σε μια τάξη και θα γίνεις πιο συνειδητός/η, χωρίς όμως να ζοριστείς. Επιτέλους, θα καταλάβεις τι θέλεις και πώς θα μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η στάση σου είναι πολύ διπλωματική και κυρίως ευέλικτη, κάτι που σε βοηθά, ώστε να κάνεις μια νέα αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έντονη ενέργεια που έχεις αυτόν τον καιρό ίσως σε μπλέξει πιο εύκολα σε οικογενειακές διαμάχες ή εντάσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι θα αλλάξει η στάση σου απέναντι στα πρόσωπα, απλά είναι το αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών σου, αφού θα βγεις μπροστά και θα πάρεις ευθύνες, ενώ σε μια συγκεκριμένη φάση μπορεί ακόμα και να κληθείς να αναλάβεις την αρχηγία. Το καλό είναι ότι όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα ή υπάρξουν τρικλοποδιές, θα «πέσεις στα μαλακά» γιατί έχεις εύνοια, η οποία θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις. Θα θέλεις να έρθεις κοντά με άτομα που βρίσκονται μακριά ή είχε χαθεί για ένα διάστημα η επικοινωνία μεταξύ σας. Η συμμετοχή σου σε καλλιτεχνικά ή δημιουργικά δρώμενα θα σου δώσει μια νέα ώθηση και θα ανοίξει τους ορίζοντές σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ξεκινά μια ιδιαίτερη περίοδος για σένα, αφού θα δράσεις δυναμικά και θα ηγηθείς σε οτιδήποτε αναλάβεις.

ΛΕΩΝ
Αναλαμβάνεις ευθύνες, οι οποίες όμως θα αυξήσουν και την κοινωνικότητά σου, ενώ θα σε σπρώξουν να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα. Ό,τι υπάρχει γύρω σου που δεν σου αρέσει, θα θέλεις να το εξωραΐσεις και να το κάνεις καλύτερο. Θα βάλεις σκοπό σου την απόκτηση μιας ποιοτικότερης εικόνας που θα έχει διάρκεια, ενώ η εμφάνισή σου που θα είναι πολύ καλή αυτό το διάστημα, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την αξία σου. Όλες οι επιθυμίες σου θα είναι πιο εύκολο να υλοποιηθούν και θα φτάσεις με άνεση κοντά στους στόχους σου. Ωστόσο, μερικές φορές θα σε πιάνει η διάθεση να απομονωθείς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Τα πνεύματα ηρεμούν, οπότε θα έχεις μια καλύτερη κοινωνική εικόνα, η οποία θα σε βοηθήσει και στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σου δίνεται η δυνατότητα να σταματήσεις πλέον να μοιράζεσαι σε πολλά μέτωπα και να ενώσεις τις δυνάμεις σου προς χάρη ενός σκοπού. Η δουλειά σου θα αποκτήσει γρήγορους ρυθμούς και αυτό θα σου δώσει την εντύπωση ότι ξαναγύρισες πίσω στα συνηθισμένα, όμως αν κάνεις υπομονή θα δεις σύντομα θετικά αποτελέσματα. Οι φίλοι θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είναι πολύ κοντά σου και ξαφνικά θα τους δεις σαν μια οικογένεια. Θα έχεις έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον γι’ αυτό κι η φροντίδα και η επιμέλεια ατόμων ή ομάδας που αντιμετωπίζει προβλήματα θα είναι ένας στόχος που θέλεις οπωσδήποτε να πετύχεις. Η αναβάθμισή σου θα παίξει ρόλο στην συνολική σου παρουσία κι εφ’ όσον θα νιώθεις καλύτερα, θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανακαλύπτεις τα όμορφα πράγματα της ζωής και αυτό σε βοηθά να αντιληφθείς ότι γύρω σου υπάρχει μια προστασία.

ΖΥΓΟΣ
Θα βρεθείς μέσα σε ένα κυκεώνα οικογενειακών και κοινωνικών θεμάτων που θα πρέπει να επιλύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μια περίοδος που θα έχεις αλματώδη άνοδο, αλλά θα ζοριστείς, τουλάχιστον όμως θα σου δοθεί κι η δυνατότητα να κάνεις κινήσεις για να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Το θετικό είναι ότι θα έχεις ορθή κρίση της αξίας πολλών πραγμάτων και έτσι θα τα αξιολογείς καλύτερα και θα βάλεις σωστές προτεραιότητες. Μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις όμορφες και σταθερές συνθήκες. Το θέμα ενός παιδιού θα σε απασχολήσει περισσότερο από ποτέ γιατί πιθανόν να κτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι δείκτες για να ζυγίσεις τα πράγματα έχουν βάση την ευαισθησία και την συναισθηματική ασφάλεια γι’ αυτό θα ενεργοποιηθείς αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αφήνεσαι πλέον σε καλά χέρια και αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα να δράσεις με τον πιο συμφέροντα τρόπο για τον εαυτό σου. Χωρίς να το πολυσκεφτείς, θα εστιάσεις στα θετικά και θα εισπράξεις πολλά από τους γύρω σου, ενώ θα ανοίξουν δρόμοι που δεν ήταν εύκολοι. Συνεργασίες με οικονομικές απολαβές θα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί αυτό το διάστημα. Ξέχασε το παρελθόν και εστιάσου στο μέλλον κι αυτά που θα έρθουν. Η οικογένεια θα σε στηρίξει σε ό,τι χρειαστείς. Θα διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου, θα εκφράσεις με δυναμισμό τα συναισθήματά σου, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα και θα φροντίσεις για τους ανθρώπους που αγαπάς και είναι δίπλα σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο μπορείς διοχετεύεις το συναίσθημά σου με τον καλύτερο τρόπο και αυτό σίγουρα σε βοηθά περισσότερο από ποτέ να ορίσεις εσύ τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχουν διάφορα που πρέπει να αντιμετωπίσεις και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις άμεσα τις φασαρίες, τις εντάσεις και οτιδήποτε σου χαλάει τη διάθεση και την ενέργειά σου. Είναι απαραίτητο να λειτουργήσεις με τη λογική, διαφορετικά θα μπλέξεις, χωρίς να το καταλάβεις. Το να έχεις θετική σκέψη και να δικαιολογείς ακόμα και τις πιο άδικες ενέργειες δικών σου ανθρώπων προς το πρόσωπό σου, θα σου δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου. Μην ξεχνάς ότι αυτός/η που υποχωρεί είναι και ο/η πιο δυνατός/η. Οικονομικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις και για την οικογένεια σου και για σένα μπορεί να επιβαρύνουν την κατάσταση, αλλά αν κρατηθείς έξω από τα προβλήματα, θα σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις κάποια προβλήματα, τα οποία παλιά δεν έβλεπες και τόσο σοβαρά, τώρα όμως θα βρεις και τη λύση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δυνατότητες για να κάνεις κάτι καινούργιο τώρα θα είναι περισσότερες. Αυτό που χρειάζεται είναι να προσπαθήσεις όσο μπορείς να μην αναλώνεσαι με τους άλλους γιατί θα χάσεις το δικό σου στίγμα. Σίγουρα θα κινητοποιηθείς για να κάνεις πολλά πράγματα, αλλά θα βγάλεις μια ένταση που δεν εξυπηρετεί πουθενά. Η οικογένεια θα είναι ένας τομέας που θα δώσεις ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου αλλά υπάρχει κι ένας άλλος, όπου θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα, ο ερωτικός. Εκεί θα βγάλεις ρομαντισμό και δημιουργικότητα και θα αντλήσεις μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Στα οικονομικά σου θα υπάρχει θετική εξέλιξη.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Το ότι έχεις ανάγκη να περάσεις καλά και επιτέλους να γίνεις ευτυχισμένος/η, θα σου δώσει μια μεγάλη ώθηση για ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δυναμώνεις και αναλαμβάνεις ευθύνες. Θα εξωραΐσεις τον χώρο σου και οτιδήποτε έχει ανάγκη από αλλαγή ή βελτίωση ώστε να μεταμορφώσεις για λίγο την πραγματικότητά σου. Όλα πάντως θα έχουν ένα χρώμα και μια ταυτότητα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, ο σκοπός σου θα είναι να εξομαλύνεις τις διαφορές σε μια σχέση και να γίνουν όλα πιο εύκολα. Με στόχο, λοιπόν, την ποιότητα και την εξυγίανση θα ξεπεράσεις πολλά από τα κακώς κείμενα κι εκεί θα σε βοηθήσει κι η λογική σου, η οποία αυτό το διάστημα έχει καλή επαφή και με το συναίσθημά σου. Επειδή θα ευαισθητοποιηθείς σε οτιδήποτε κάνεις, θα έρθεις πολύ κοντά με τα άτομα της οικογένειάς σου, αφού θα καταλάβεις περισσότερο τις ανάγκες τους.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ψάχνεις παντού να βρεις τα δυνατά σου σημεία, με στόχο να τα χρησιμοποιήσεις για να βγεις από μια κατάσταση που είναι αδιέξοδη.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα ζήσεις όμορφες στιγμές, κυρίως από δικές σου πρωτοβουλίες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις ένα επαγγελματικό βήμα που πρέπει να το πάρεις σοβαρά γιατί όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις καταστάσεις αυτήν την περίοδο. Οφείλεις να έχεις σωστή οργάνωση, πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Πάντως θα σου δοθούν ευκαιρίες να ταξιδέψεις, να περάσεις καλά και να ερωτοτροπήσεις. Η τέχνη, η δημιουργικότητα, οι όμορφες συζητήσεις και το ενδιαφέρον για τα όμορφα πράγματα που έχουν αξία -όχι μόνο οικονομική- θα σε βγάλουν έξω από τα τετριμμένα και θα σου δώσουν μια καινούργια διάσταση στην καθημερινότητά σου.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεν το βάζεις κάτω και παρ’ όλο που υπάρχουν αντιξοότητες εσύ διευρύνεις τους ορίζοντές σου με τον καλύτερο τρόπο.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου