ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/6/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η κούραση των ημερών σε έχει εξουθενώσει, αγαπητέ Κριέ, και μάταια περιμένεις την ευκαιρία για λίγη ξεκούραση. Η αλήθεια είναι πως οι ρυθμοί και οι επιλογές σου βαραίνουν μόνον εσένα. Μην αμελήσεις τις .....
......  προσωπικές σου ανάγκες, ώστε να καταφέρεις να παραμείνεις στα επίπεδα που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, με το παρόν πλανητικό σκηνικό το καλύτερο θα ήταν σήμερα να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αν μπορέσεις, αγαπητέ Ταύρε, να παραμείνεις στον δρόμο σου χωρίς ξένες παρεμβάσεις και διαστήματα απραξίας, η υπομονή και η σταθερότητά σου θα δικαιωθούν πολύ σύντομα. Περιόρισε τις παράλογες σπατάλες και ιεράρχησε τις ανάγκες σου, δίνοντας προτεραιότητα σε ό,τι είναι απαραίτητο. Αργότερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις στη θέση τους μερικά πράγματα στα αισθηματικά σου, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να βάλεις τις εκκρεμότητες που έχεις σε μια σειρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επενδύσεις σε λάθος πράγματα που μπορεί να τα μετανιώσεις αργότερα. Εξέτασε προσεκτικά τις προϋποθέσεις και μην αφήσεις περιθώρια για παρεξηγήσεις. Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Μία καλή λύση είναι να ζητήσεις τη συμβουλή ειδικού.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που είχες στα αισθηματικά σου αρχίζουν και ξεπερνιούνται και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι εντάσεις των ημερών καθυστέρησαν πολύ τις υποθέσεις σου, αγαπητέ Καρκίνε, κάποιες από τις οποίες χρειάζονται πλήρη διαμόρφωση και αναδιοργάνωση του προγράμματός σου, ώστε να δρομολογηθούν εκ νέου. Πάρε μία μεγάλη ανάσα και ξεκίνα από την αρχή για να βάλεις σε τάξη τα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Διώξε το άγχος και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις και ειδικότερα σε όσες σχετίζονται με τον νόμο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Οι ικανότητές σου είναι σημαντικές, αγαπητέ Λέων, και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον που απαιτούν να τις εξελίξεις στο υψηλότερο επίπεδο. Μην φοβηθείς την πρόκληση των πλανητών που μπορεί να μεταμορφώσει οριστικά τη ζωή σου. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να διοχετεύσει την έμπνευσή του με δημιουργικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή για την επισημοποίησή της. Αν δεν έχεις ταίρι, από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, θα σε ευνοήσει αισθηματικά ώστε να έρθει η γνωριμία που θέλεις να κάνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ βιώνεις έντονο άγχος. Ηρέμησε και με σταθερότητα θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο από το μακρινό παρελθόν θα βρεθεί ξαφνικά στον δρόμο σου, αγαπητέ Παρθένε, και μάλιστα σε θέση από την οποία εξαρτάται η μελλοντική σου εξέλιξη. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, γιατί δεν είναι απίθανο να εκπλαγείς ευχάριστα από τη στάση του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο ρομαντισμός που θα έχεις σήμερα αλλά και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε να προγραμματίσεις τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Για σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε καλά και οι υποχρεώσεις είναι αρκετές. Μπορείς να κάνεις κινήσεις αυτή την περίοδο για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ένα νέο που θα μάθεις με τυχαίο τρόπο, αγαπητέ Ζυγέ, θα γίνει αφορμή να αλλάξεις ριζικά άποψη και στάση για κάποιο σημαντικό ζήτημα. Αυτή η αλλαγή θα σε οδηγήσει σε μια βελτίωση καθοριστικής σημασίας μελλοντικά. Απόφυγε να συζητήσεις σχετικά με πρόσωπα του οικογενειακού σου κύκλου - τουλάχιστον προσωρινά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά του, ώστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχετε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει για το ζώδιό σου και νέες ευθύνες προστίθενται στην καθημερινότητά σου. Μην βιαστείς να ενοχληθείς, γιατί πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις ότι μπορεί οι απαιτήσεις να είναι μεγαλύτερες πλέον, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα οφέλη που είναι ασύγκριτα μεγαλύτερα απ’ ότι παλιότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει παλιότερα στη σχέση σου. Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και σε ευνοεί αισθηματικά, με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και ένταση θα κυριαρχεί σήμερα, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο νέος προγραμματισμός που έκανες πρόσφατα, αγαπητέ Τοξότη, σου δημιουργεί αρκετούς περιορισμούς και δυσανασχετείς. Ασχολήσου περισσότερο με τις προσωπικές σου ανάγκες, όποιο και αν είναι το τίμημα. Μην αφεθείς σε παραλογισμούς και σκέψεις που οδηγούν σε αδιέξοδα. Σκέψου θετικά και όλα θα διορθωθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις για άλλη μια φορά το ίδιο λάθος στα αισθηματικά σου, να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Τρυφερότητα και ερωτισμό έχεις - εξωτερίκευσέ τα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη και στην υπευθυνότητά σου, σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η θετική πτυχή όσων σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε, έχει αρχίσει να φαίνεται και τώρα μπορείς να δημιουργήσεις εξαιρετικές συνθήκες για την καθημερινότητά σου. Μην βιαστείς να αποποιηθείς τις ευθύνες για λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Αυτό θα σε προστατέψει από το ενδεχόμενο να τα επαναλάβεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για αυτά που σε εκφράζουν και θέλεις για να περνάς καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τις κινήσεις όμως που θα κάνεις αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Νέες συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα κύρους θα φέρουν προτάσεις που θα πρέπει να εξεταστούν πολύ προσεκτικά. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες κάποιοι ίσως σε πιέζουν. Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου και εναρμονίσου με τις ανάγκες των ημερών που υπαγορεύουν εξέλιξη και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα, για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη παλιότερες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο, θα πρέπει να δεις το μέλλον της σχέσης σου με μεγάλη αισιοδοξία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Είναι βέβαιο, αγαπητέ Ιχθύ, ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες χωρίς κόστος που να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς και να πετύχεις την ολοκληρωτική αλλαγή που επιθυμείς. Ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον και υποστήριξε τη θέση σου με τον πιο δυναμικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου