ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, αγαπητέ Κριέ, και οι ιδέες σου γίνονται πραγματικότητα με αργά αλλά σταθερά βήματα. Η ηρεμία θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε όσα θα σου παρουσιαστούν και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Η διασκέδαση θα σου .......
..... δώσει χαρά, αλλά και την ευκαιρία για νέες γνωριμίες - κάποιες από αυτές αρκετά σημαντικές για τη μελλοντική σου εξέλιξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Μίλα χωρίς δισταγμούς. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το ευνοϊκό κλίμα για το ζώδιό σου, σε όλα τα επίπεδα, θα διακοπεί απότομα, εξ αιτίας δυσκολιών που θα προκύψουν και θα απαιτούν προσοχή στον χειρισμό τους. Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες, αλλά το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους κόπους και τις προσπάθειές σου και θα σε οδηγήσει σε επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μην συνεχίσεις την ίδια τακτική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Οι ευκαιρίες που χαρίζουν οι πλανήτες στο ζώδιό σου είναι σημαντικές, αλλά με περιορισμένη χρονική διάρκεια. Μην σπαταλάς λοιπόν τον χρόνο σου, αλλά προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα για να καταφέρεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να οδηγήσεις τη ζωή σου στα επιθυμητά επίπεδα το συντομότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, εξωτερίκευσε στο ταίρι σου τα αισθήματά σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που υπήρχε στη σχέση σου στο παρελθόν. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές οικονομικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν, κινήσου με σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Είναι γεγονός πως η περίοδος που διανύεις τώρα, αγαπητέ Καρκίνε, δεν είναι η καλύτερη της ζωής σου, αλλά αν δείξεις συνέπεια και συγκέντρωση στους στόχους σου μπορείς να καταφέρεις πολλά. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες είναι πολλές, αλλά με σωστό προγραμματισμό όλα θα τακτοποιηθούν με επιτυχία και οι υποθέσεις σου θα δρομολογηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που σε ευνοεί αισθηματικά η Αφροδίτη από τον Κριό, να ξέρεις ότι έρχονται τα καλύτερα για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, η μέρα σήμερα θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε τις περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Υποχρεώσεις σε καλούν να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να προχωρήσεις σε αλλαγές. Οι πλανήτες εξακολουθούν να προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στο ζώδιό σου, προκειμένου να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Ασχολήσου περισσότερο με την οικογένεια και τις ανάγκες που προκύπτουν και χρειάζονται τη βοήθειά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι σωστές, αλλά χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Θα χρειαστεί, αγαπητέ Παρθένε, να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στις καταστάσεις και να σκεφτείς με σοβαρότητα πριν πάρεις αποφάσεις και πριν οργανώσεις τον τρόπο δράσης σου. Κάποιες εντάσεις θα σε ταλαιπωρήσουν προσωρινά, αλλά σύντομα το τοπίο θα ηρεμήσει. Η υπερκινητικότητά σου κουράζει τα άτομα του στενού σου κύκλου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου, αρκεί κι εκείνο να το καταλάβει. Μην έχεις ερωτηματικά. Για σένα που δεν έχεις ταίρι, θα έρθουν ξαφνικά καινούργιες γνωριμίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, θα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αποφύγεις συγκρούσεις που μπορούν να φέρουν εντάσεις και ρήξεις στις συνεργασίες σου. Η ψυχραιμία είναι πάντοτε η καλύτερη λύση σε όλα τα πράγματα. Οι καταστάσεις θα βελτιωθούν και θα συντελεστούν αλλαγές που θα βοηθήσουν στην ευκολότερη εξέλιξη. Η επιμονή σου οδηγεί τα σχέδια στην ολοκλήρωσή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μίλα με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και την πορεία της. Έτσι πολλά πράγματα θα βελτιωθούν στα αισθηματικά σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην προβληματίζεσαι, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Οικονομικά, σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποια μικροπροβλήματα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε κουράσουν και θα σε αγχώσουν. Ασχολήσου περισσότερο με ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό και μην βιαστείς να οδηγηθείς σε νέες διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνουν εις βάρος σου τελικά. Αργότερα θα έχεις καλύτερο κλίμα για συμφωνίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να μπορέσεις να το δεις. Μην έχεις μονίμως κριτική ματιά. Αν δεν έχεις ταίρι, ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό σου τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μία σημαντική αλλαγή προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε ταράξει και θα ξεβολέψει αρκετά την καθημερινότητά σου. Η διάθεσή σου για καινούργια πράγματα δεν ικανοποιείται και οι συναναστροφές σου ευθύνονται για τις εξελίξεις. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου και απόφυγε συζητήσεις και αναλύσεις που θα σου κοστίσουν μακροπρόθεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, αυτή την περίοδο το ταίρι σου αγωνίζεται για να ικανοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δημιουργηθούν επαγγελματικά προβλήματα. Αν δεν αναλάβεις δράση και δεν βάλεις μερικά πράγματα σε τάξη, θα συνεχίσεις να προβληματίζεσαι. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι, γιατί θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οικογενειακά ζητήματα σε απασχολούν, αγαπητέ Αιγόκερε, και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα σου δώσει τη λύση. Μην αφήνεις τα πράγματα σε εκκρεμότητα και αξιοποίησε όσα σου προσφέρονται, προκειμένου να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Η αλήθεια δεν μπορεί να αποφευχθεί, οπότε καλύτερα να την αντιμετωπίσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η καλή σου διάθεση, αγαπητέ Υδροχόε, βοηθάει την εξέλιξή σου σε όλα τα επίπεδα. Η ευκαιρία που θα έχεις για να καλύψεις όσα σε βαραίνουν, θα είναι σημαντική και θα την αξιοποιήσεις. Η ανανέωση θα έρθει σύντομα και κάποιες τυπικές διαδικασίες είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν. Σύντομα θα έχεις τον χρόνο να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, γιατί στο τέλος θα καταλήξετε σε εντάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η αισιοδοξία και η καλή σου διάθεση είναι το μυστικό της επιτυχίας σου, αγαπητέ Ιχθύ. Ο καλός σου χαρακτήρας επαινείται και δέχεσαι τη συμπάθεια σημαντικών προσώπων, το κύρος των οποίων σου ανοίγει τις πόρτες της επιτυχίας. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν και η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη. Η ευτυχία θα έχει σταθερότητα και διάρκεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου, ώστε να περάσετε κι οι δύο καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην προσπεράσεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου