ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από   7/5/17 έως  13/5/17
ΚΡΙΟΣ
Επενδύεις και πάλι στις ιδέες σου και εμπιστεύεσαι περισσότερο τη σκέψη σου, γιατί όντως σε οδηγεί σε λύσεις ξαφνικές που θα σε κάνουν να βγεις από δυσκολίες και αντιθέσεις. Το σημαντικό είναι ότι έχεις μέσα σου διάθεση για επικοινωνία, οπότε ανοίγεσαι και λες τα πράγματα με το όνομά τους. Οι πιθανές διακρίσεις που ........
...... ίσως γίνονται στη δουλειά σου θα σε κάνουν να δυναμώσεις περισσότερο. Εσύ έχεις τη δύναμη σου και την αλήθεια σου και η εξαιρετική σου στάση θα σε ωθήσει τελικά προς την κορυφή. Γιατί στο τέλος θα αναγνωριστούν όλα τα προσόντα σου και θα ανταμειφθείς γι’ αυτά. Επικοινωνίες, ταξίδια και γενικά ανοίγματα μέσα από γνώση θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις όσα σε ενδιαφέρουν και σε προοδεύουν.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ομορφαίνεις με κάθε τρόπο τη ζωή σου προσπαθώντας να ανανεωθείς μέσα από καινούριες καταστάσεις και νέα ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αφήνεις πλέον πίσω σου τις δικαιολογίες που σε κάνουν να νιώθεις ότι είσαι το θύμα. Γιατί με την Πανσέληνο που γίνεται ακριβώς στα ξημερώματα στις 11 του μηνός θα βγει στην επιφάνεια όλο το δυναμικό που κρύβεις μέσα σου. Ίσως με μια δόση θυμού η υπερβολικά υψηλών απαιτήσεων, αλλά πάντως θα κερδίσεις το στοίχημα. Γιατί γενικά κάνεις κινήσεις που θα σου δώσουν μια καινούργια οπτική στα πράγματα. Κυρίως στον οικονομικό τομέα διαπραγματεύεσαι με πολύ σιγουριά και μεγάλη ευελιξία και αυτό σίγουρα σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις και άλλες λύσεις. Εκεί που μπορεί να έχεις κολλήσει είναι το ερωτικό σου κομμάτι, γιατί πιθανόν να είσαι σε μια συμβατική σχέση και να βαριέσαι. Οπότε και κάποιο άλλο άτομο μπορεί να σου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, κυρίως αν έχει να κάνει με το παρελθόν σου. Τώρα λοιπόν θα συνειδητοποιήσεις τι ρόλο παίζει για σένα και πόσο υπάρχει ακόμα στην καρδιά σου. Μια ξαφνική αλλά πολύ μυστική επικοινωνία θα σε φέρει σε επαφή με έναν Κριό ή έναν Καρκίνο. Επειδή μπορεί να βιαστείς και να ενθουσιαστείς και μετά να φανείς απερίσκεπτος/η, καλύτερα να προσέξεις τι θα πεις και πως θα κινηθείς.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βλέπεις με διαφορετικά πλέον μάτια όλες τις καταστάσεις και μάλλον βιάζεσαι περισσότερο από ποτέ. Αλλά αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης στο ζώδιό σου δίνει νότες αισιοδοξίας αλλά και αυτονομίας. Γιατί όλα θα μπουν σε μια τάξη που θα μπορείς κι εσύ να την ελέγχεις. Λόγω των ατομικών πρωτοβουλιών που θα πάρεις θα ασκήσεις μεγάλη επιρροή σε οποιονδήποτε είναι πολύ κοντά σου και σίγουρα θα σε ακολουθήσει. Η «μαγνητική σου ακτινοβολία» θα βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες ατομικές ανασφάλειες. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχεις ευκαιρίες επαγγελματικές αλλά και σε επίπεδο συνεργασίας. Γιατί όλα θα πάνε προς μια κατεύθυνση η οποία θα είναι για σένα ιδιαίτερα σημαντική και θα πιστέψεις ότι έχεις ήδη βρει ένα κομμάτι από τον προορισμό σου, είτε σαν άτομο είτε στην καριέρα σου. Η ερωτική σου ζωή θα γίνει πολύ καλύτερη και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται θα είναι σαν να ανοίγεις ξαφνικά μια καινούργια πόρτα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και σίγουρα αυτό σε οδηγεί κάπου, γιατί είσαι περισσότερο ο εαυτός σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις μια μεγάλη εσωτερική ανησυχία γιατί νιώθεις ότι θα γίνουν καινούργια πράγματα, τα οποία θα πρέπει να τα υποστηρίξεις εσύ για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να φτάσεις ως το τέλος, επειδή από αυτόν τον πειραματισμό θα αποκτήσεις καινούργια εμπειρία. Όλα πάντως θα σου φανούν τελείως διαφορετικά, για αυτό θα έχεις ανάγκη να ανανεώσεις ακόμα και την εμφάνισή σου και να γίνεις όσο μπορείς περισσότερο νεανικός/ή. Η επιβίωση είναι σημαντική αυτή την στιγμή, αλλά με διαφορετικούς όρους και άλλη ταυτότητα. Ο συντονισμός σε πολλά πράγματα συγχρόνως θα είναι η πρόκληση που θα σου δοθεί, για να δεις τον εαυτό σου από άλλη οπτική γωνία πλέον. Η σχέση με τον Κριό θα σε καθορίσει αλλά και γενικά οποιαδήποτε επαφή γίνει πολύ γρήγορα μπορεί να σου φανεί πρόωρη και πιθανόν όχι τόσο εύκολη σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Είσαι όσο μπορείς περισσότερο εκδηλωτικός/ή και με αυθορμητισμό για αυτό αναθεωρείς πολλά κομμάτια από τη ζωή σου.

ΛΕΩΝ
Δικαιώνεσαι από τα αποτελέσματα και θα δεις τις προσπάθειες σου να απλώνονται πιο εύκολα πλέον σε περισσότερο κόσμο. Η φιλική σου συμπεριφορά θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις κόσμο που θα σε στηρίξει και γενικά θα επικοινωνήσει πιο εύκολα με τις ιδέες σου. Το ότι θα είσαι πάνω σε δυο δρόμους ή ανάμεσα σε δυο αποφάσεις δεν θα σε διχάσει καθόλου. Αντίθετα θα σου δώσει το έναυσμα να βλέπεις και από τις δυο πλευρές ένα θέμα και να έχεις μεγαλύτερη αντίληψη των θεμάτων που σε απασχολούν. Οι σχέσεις σου γενικά θα είναι πιο εύκολες και θα σου προσφέρουν μεγαλύτερη γκάμα συνεργασιών. Όχι μόνο στον επαγγελματικό τομέα αλλά σε οτιδήποτε σου φαίνεται δημιουργικό, καινούργιο και πολύ διαφορετικό. Θα επεκταθείς πάντως και θα σου δοθούν πολύ μεγάλες ευκαιρίες αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να ασχοληθείς με το θέμα ενός παιδιού και να το χειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μην προσπαθήσεις να αντλήσεις δύναμη ή αυτοπεποίθηση από παλιές εμπειρίες ή παλιές επιτυχίες. Η ζωή προχωράει μπροστά και πολύ γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εξισορροπείς σε δύσκολες καταστάσεις και τα καταφέρνεις. Δεν φοβάσαι τις εκπλήξεις αλλά ούτε και τη διαφορετικότητα, γιατί πλέον έχεις τη δύναμη και αποδέχεσαι ακόμα και το δύσκολο κομμάτι του εαυτού σου ή των αιφνιδίων αλλαγών. Στις συνεργασίες σου ακόμα συνεχίζεται ένα μεγάλο αλισβερίσι που μάλλον σε βάζει να κάνεις πράγματα πολύ εξτρήμ στο οικονομικό τομέα κι επίσης να σταματάς ακόμα και μια συνεργασία γιατί δεν σε συμφέρει. Όλα πάντως γίνονται πολύ γρήγορα και βιαστικά. Για αυτό μερικές φορές επιβάλλεται να βλέπεις το τοπίο πολύ ξεκάθαρα και με την πεποίθηση ότι θα φτάσεις στο τέλος της διαδρομής, όσες τρικλοποδιές και να μπουν από το εξωτερικό περιβάλλον λόγω των περίεργων συνθηκών που επικρατούν. Η ξαφνική είσοδος ενός Κριού θα πυροδοτήσει καταστάσεις που πιθανόν κρατούσες σε χαμηλό επίπεδο. Ίσως να υπάρχει μεγάλη επικοινωνιακή διάθεση, αλλά αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό γιατί θα επιθυμείς να συμμετάσχεις σε πολλά πράγματα.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο πιο συγκεκριμένος/η γίνεσαι τόσο θα ξέρεις πιο εύκολα τι θέλεις και πως μπορεί να έρθει στο δρόμο σου.

ΖΥΓΟΣ
Κρατάς όσο μπορείς τις σωστές αποστάσεις και ανατρέπεις κάποιες δυσκολίες που πιθανόν να έβγαιναν στην επιφάνεια. Έχεις στην κατοχή σου το χρυσό κλειδί αυτό το διάστημα και θα πρέπει να το αντιληφθείς γρήγορα και να κινηθείς αναλόγως. Γιατί όλα τα καλά μπορεί να συμβούν, οπότε θα πρέπει να απελευθερώσεις τελείως τις προσωπικές σου ανασφάλειες και όλες τις αντιστάσεις σου. Η απαίτηση που έχεις από ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να σε κάνει να μην προχωράς πολύ μεθοδικά και να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις ή να πιέζεις πάρα πολύ τους γύρω σου. Αλλά, σε γενικές γραμμές, θα προσπαθήσεις να έχεις τη δική σου άποψη γιατί το οφείλεις στον εαυτό σου περισσότερο από ποτέ. Η Αφροδίτη στον άξονά σου θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις να έρθεις πολύ κοντά με ένα άτομο που θέλεις πάρα πολύ.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο αγώνας για την εξασφάλισή σου σε υλικό επίπεδο πιθανόν να χαλάσει κάποιες σημαντικές σχέσεις σου αν υπερβείς τα όρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι στη φάση που ανοίγεις τα χαρτιά σου περισσότερο από ποτέ, για αυτό εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου ή προχωράς μαθαίνοντας πολλά καινούργια πράγματα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι σου είναι εύκολο να μην κολλάς συνέχεια στο παρελθόν. Γιατί πολλές φορές πιάνεις τον εαυτό σου να γυρίζει πίσω και να αναμασά πράγματα τα οποία ήδη έχουν λήξει. Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 11 του μηνός θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά απωθημένα τα οποία κρατούσες βαθιά στην καρδιά σου. Ίσως να εκφράσεις τις επιθυμίες σου με πολύ θυμωμένο τρόπο, γιατί ενώ πίστευες ότι μπορεί να μην σε ενδιέφερε ένα συγκεκριμένο άτομο που συνεργάζεσαι μαζί του, θα δεις τώρα να απαιτείται μεγαλύτερο δέσιμο και μάλιστα σε πολλά επίπεδα. Το ότι μαθαίνεις νέα πράγματα κάπου θα σε εξυπηρετήσει και θα σου δώσει την δυνατότητα να προσθέσεις ένα νέο λιθαράκι στο προφίλ σου, κυρίως το επαγγελματικό.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να εξασφαλίσεις οτιδήποτε πιστεύεις ότι σου ανήκει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μερικές φορές νιώθεις ότι χάνεις τον χρόνο σου σπαταλώντας τον από εδώ και από εκεί. Γιατί έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις αλλά και να συνδιαλλαχθείς με πολύ κόσμο. Όλο αυτό μπορεί και να σε κουράζει γιατί θα βρεθείς σε δύο μέτωπα και θα πρέπει να τα γεφυρώσεις, χωρίς όμως να συγκρουστείς με κανένα από τα δυο. Πάντα πιέζεις τα πράγματα για να ειπωθούν με το όνομά τους, ευτυχώς όμως τώρα θα διαπραγματευτείς πιο εύκολα και δεν θα κάψεις το καινούργιο σου χαρτί. Από την άλλη, έχεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι κάτι σε ξαναγυρίζει σε παλιά πράγματα που πίστευες ότι είχες ξεπεράσει. Από ασφάλειες έως δάνεια ή ακόμα και το θέμα ενός ακινήτου. Ο προβληματισμός σου θα είναι μεγάλος αλλά θα ξεκολλήσεις πολύ πιο γρήγορα από τον αναμενόμενο χρόνο.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο ασχολείσαι με καινούργια πράγματα τόσο περισσότερο θα δίνεις στον εαυτό σου τη δυνατότητα να αλλάζει το πεπρωμένο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις ηρεμήσει αρκετά και βάζεις τις προτεραιότητές σου. Προσέχεις τον εαυτό σου με πολύ δημιουργικό τρόπο και δεν χαρίζεσαι σε κανέναν που μπορεί να... σου τη βγει και να σου πει «κάνε αυτό» η «έκανες εκείνο το λάθος». Τώρα ξέρεις ακριβώς που να κινηθείς και πως να διακόψεις ανούσιες παρεμβάσεις ή επαφές. Η διακριτικότητα χάνεται μερικές φορές από την ζωή σου και παρουσιάζεις τα πράγματα ωμά ή και τραγικά αληθινά, τόσο που μερικές φορές μπορεί να ξεπεράσεις τα όρια. Όλοι χρειάζονται την αλήθεια αλλά αν θα πετύχεις ή όχι το στόχο σου, θα εξαρτηθεί από σένα. Αν αυτά που έχεις εντοπίσει σαν λάθος τα αναφέρεις με πολύ συνεργάσιμο τρόπο και δεν εξουθενώσεις το άλλο πρόσωπο, τότε θα έχεις αληθινή επιτυχία και θα πέσεις ακριβώς μέσα στις προβλέψεις σου. Αν είχες πρόταση για μια συνεργασία και τελικά χαλάσει την τελευταία στιγμή, να θυμάσαι ότι η πρόταση αυτή θα επανέλθει με καλύτερους όρους.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις ανάγκη να μιλήσεις με τους όρους σου και αυτό πιθανόν σε κάνει να υπερβάλεις και να μην είσαι πολύ συνεργάσιμος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εκεί που λες ότι έχεις σηκώσει κεφάλι και κάνεις τα πράγματα που εσύ θέλεις και ορίζεις κάποια στιγμή γυρίζεις πίσω στα ίδια και στα ίδια. Γιατί υπάρχουν κάποια θέματα σε υλικό επίπεδο, που αφορούν είτε κληρονομικά είτε ένα ακίνητο το οποίο σε ταλαιπωρεί περισσότερο από το αναμενόμενο. Θα αναιρέσεις και θα αναθεωρήσεις πολλές φορές πράγματα που λες και ξαναλές, γιατί νιώθεις ακόμα και προδοσία από ένα συγκεκριμένο άτομο. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί τα πράγματα να δείχνουν έτσι, αλλά αυτός/ή που κατά τη γνώμη σου σε έχει προδώσει είχε τελείως διαφορετικά κίνητρα. Οπότε, ερεύνησε περισσότερο και μη βιαστείς να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα με βάση κάποια παλιά στοιχεία γιατί στο τέλος θα νιώσεις άβολα. Το καλό είναι ότι τίποτα δεν κρατάει από εδώ και πέρα για πολύ καιρό, οπότε θα δυναμώσεις γρήγορα και εύκολα και θα κινηθείς με διαφορετική αυτοπεποίθηση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ανανεώνεις συμβόλαια, υποσχέσεις και συμφωνίες και αυτό σου δημιουργεί μεγαλύτερη υπευθυνότητα από άλλες φορές.

ΙΧΘΥΕΣ
Νιώθεις ότι έχεις δυναμώσει γιατί έχεις το θάρρος να ξεκινήσεις από την αρχή τη ζωή σου και να αναθεωρήσεις ακόμα και αξίες που τις θεωρούσες μέχρι τώρα πολύ απαραίτητες. Όμως πιστεύεις ότι άλλαξες μυαλό γιατί χειρίζεσαι τα πάντα πολύ δυναμικά και δεν αφήνεις πλέον σε κανέναν περιθώριο να σε καταπιέσει ή να σε απαξιώσει. Εκεί που θα κάνεις τις μεγάλες αλλαγές είναι ο τομέας των οικονομικών γιατί πιστεύεις ότι υπάρχει αναγκαιότητα να ξεκινήσεις τα πάντα από την αρχή. Η σχέση με τον Κριό σίγουρα σε πάει μπροστά, αλλά μερικές φορές σε βάζει να κάνεις πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν στον τύπο σου. Η επαφή με πολύ κόσμο μπορεί να σε μπερδέψει περισσότερο, αν πρέπει να αποφασίσεις για συγκεκριμένα πράγματα. Η δουλειά σου αυτή την εποχή έχει πολύ τρέξιμο και αυτό σου κάνει πολύ καλό. Αρκεί να μη βγαίνει προς τα έξω ότι έχεις πολλές απόψεις και δεν αποφασίζεις προς μια κατεύθυνση.

ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δημιουργείς καινούργιους ορίζοντες και αυτό σε βγάζει από το τέλμα, αρκεί να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου