ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Όλα τα δωρεάν events του Φλεβάρη που δεν πρέπει να χάσετε!


Αποκριά στην Αθήνα με περισσότερες από 70 δωρεάν εκδηλώσεις

Αποκριάτικα πάρτι, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δωρεάν είσοδοι σε μουσεία, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους και όλα τα δωρεάν events που δεν πρέπει να χάσετε αυτόν τον μήνα....


Δωρεάν αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα 
Ο δήμος Αθηναίων υποδέχεται τις Απόκριες με δεκάδες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που θα διαρκέσουν ως την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου. Παραδοσιακές γιορτές, έθιμα, χορός, μουσικές και ξεφαντώματα για μασκαράδες θα συναντήσετε από το κέντρο ως την Κυψέλη και από τα Πατήσια ως το Παγκράτι, το Κουκάκι και τα Πετράλωνα. Μάθετε για τις εκδηλώσεις εδώ

Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Την απολαμβάνουμε την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα. Αυτόν τον μήνα, η δωρεάν είσοδος στα κρατικά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ισχύει για τις 4 Φεβρουαρίου. 

Μαθήματα Καβάφη για όλους στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη
Το Αρχείο Καβάφη και το Ίδρυμα Ωνάση μας υποδέχονται από τις 16 Φεβρουαρίου στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη (Λ. Αμαλίας 56) με εκπαιδευτικές δράσεις γύρω από το έργο του μεγάλου αλεξανδρινού ποιητή. Μέσα από 12 συναντήσεις και εισηγήσεις από 17 ξεχωριστούς καλεσμένους, οι φίλοι της ποίησης θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στους στίχους του Καβάφη. Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Δωρεάν εργαστήρια καινοτομίας από το Innovathens
Αυτόν τον μήνα, το Innovathens μεταξύ άλλων διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο διεθνούς και εξαγωγικού μάρκετινγκ (5/2), καθώς και δωρεάν ημερίδες επικοινωνιακών δεξιοτήτων για την προετοιμασία βιογραφικού (12/2) και συνέντευξης για δουλειά (26/2), καθώς και σεμινάριο «συμπεριφοράς καταναλωτή» (26/2). 

Κυριακάτικα Πρωινά στη Νέα Εθνική Λυρική Σκηνή
Η εναλλακτική σκηνή της Λυρικής μας καλεί τα πρωινά κάθε Κυριακής του Φεβρουαρίου στο ΚΠΙΣΝ για εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια: Στις 4/2, «μουσικές ερωτικές επιστολές» θα ακουστούν στην Αίθουσα Χορωδίας, στις 11/2 θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος σε εργαστήριο μπαλέτου για μπαμπάδες με τα παιδιά τους, στις 11/2 θα ακούσετε μπαρόκ μουσική και στις 18/2 βιολοντσέλο και πιάνο. 

Ημέρες Ιρανικού Κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη
Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά Οδός και Μ. Αλεξάνδρου, Κεραμεικός) φιλοξενεί από 1 ως 4 Φεβρουαρίου οκτώ δωρεάν προβολές ιρανικών ταινιών μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, παραγωγής των τελευταίων ετών. Πρόκειται για τις ταινίες: «Εδώ Χωρίς Εμένα» του Μπαχράμ Ταβακολί, «Τόσο Απλά» του Σεγιέντ Ρεζά Μιρκαριμί, «Πισίνα Ζωγραφικής» του Ναζιάρ Μιρί, «Κουράγιο» των Αφσχίν Χασεμί και Μοχσέν Γκαράι, «Ενας Κύβος Ζάχαρης» του Σεγιέντ Ρεζά Μιρκαριμί, «Μr Yousef» του Aλί Ραφί και το ντοκιμαντέρ «Τhe Last Supper» («Το Τελευταίο Δείπνο») του Μοχάμαντ Γκανεφάρντ. Καθημερινά, η έναρξη των προβολών θα πραγματοποιείται με το 25λεπτο ντοκιμαντέρ «Spring Wind» («Ο Αέρας της Ανοιξης») του Φαζίν Ρεζαγιάν. 

Με πλούσιο πρόγραμμα τιμά και φέτος τις Απόκριες ο δήμος Νίκαιας-Ρέντη, με πρόγραμμα εκδηλώσεων στην πλατεία Ρέντη, Χαλκηδόνας, Κουμπάκη, Παιδικής Στέγης, Οσίας Ξένης, στο πολυχώρο Μάνος Λοΐζος και σε δρόμους της περιοχής. Από καντάδες και αποκριάτικα τραγούδια μέχρι ποδηλατοβόλτες μασκαράδων, εργαστήρια, αλευρομουτζουρώματα, παραδοσιακά γλέντια και φυσικά την κεντρική παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στην οδό Φλέμινγκ, το κέφι θα παραμείνει αμείωτο μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου.

Virtual reality “ξενάγηση” στην Αθήνα 
Από τις 2 ως τις 11/2, η Στέγη παρουσιάζει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, έναν ηχητικό περίπατο στις γειτονιές της Αθήνας μέσα από virtual reality stations, ένα σκηνοθετημένο περιβάλλον ηχητικής πραγματικότητας στο πλαίσιο του project των Medea Electronique, Soundscapes Landscapes. 




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου