ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Η «Μαγική» Συνταγή που θα σας Κάνει να Δείξετε Νεότεροι σε 5 Λεπτά!


Αποτέλεσμα εικόνας για μασκα προσωπου

Ξεχάστε τους πλαστικούς χειρουργούς και τις ακριβές συνεδρίες και μπείτε στην κουζίνα σας. Με δύο μόνο υλικά και ξοδεύοντας μόνο 5 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας θα φτιάξετε την πιο τέλεια μάσκα προσώπου. Αυτή η μάσκα υπόσχεται να σας κάνει να φαίνεστε πολύ πιο νέοι άμεσα.....

Αυτή η μάσκα θα «τσιτώσει», θα θρέψει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας και ταυτόχρονα θα σας δώσει ένα πιο νεανικό και υγιές λουκ.

Επιπλέον είναι πολύ εύκολο να τη φτιάξετε με δύο υλικά που ήδη έχετε στην κουζίνα σας.

Αυτή η συνταγή είναι πανεύκολη.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

1 ασπράδι αυγού
1/2 κ.γ. χυμό λεμονιού
Ρίξτε σε ένα μπολάκι το ασπράδι αυγού και το χυμό λεμονιού και χτυπήστε το μείγμα με ένα πηρούνι. Η μάσκα σας είναι έτοιμη.

Απλώστε την στην επιδερμίδα σας αφού την καθαρίσετε καλά με τα δάχτυλά σας κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Αφήστε την να δράσει για 5-10 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό.

Τέλος απλώστε μια ενυδατική κρέμα.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα κάντε την ίδια μάσκα 3-4 φορές την εβδομάδα.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου