ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Πριν Αγοράσετε Αφυγραντήρα Αυτά Είναι τα Πράγματα που Πρέπει να Προσέξετε!


αφυγραντήρας


Οι αφυγραντήρες είναι της μόδας! Όλο και περισσότερος κόσμος μπαίνει στη διαδικασία να αγοράσει έναν αφυγραντήρα βγάζοντας για τα καλά την υγρασία από τη ζωή και το σπίτι του.....

Αν είστε και εσείς ανάμεσα σε αυτούς που έχουν πολύ υγρασία στο σπίτι τους και χρειάζεστε επειγόντως έναν αφυγραντήρα δεν έχετε παρά να προσέξετε τα 5 παρακάτω πράγματα πριν προβείτε στην αγορά του.

Ο λόγος που είναι χρήσιμος ένας αφυγραντήρας σε ένα σπίτι με υγρασία είναι πως με τη βοήθειά του θα κάνετε περισσότερη οικονομία και στη θέρμανση. Ένα σπίτι με υγρασία δημιουργεί μια αίσθηση έντονου κρύου η οποία απαλύνεται θέτοντας το μηχάνημα αυτό σε λειτουργία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σε έναν χώρο με θερμοκρασία 18°C και υγρασία 70% το κρύο είναι πολύ πιο έντονο και τσουχτερό από ότι σε έναν χώρο με θερμοκρασία 18°C και υγρασία 40%.

Πριν αγοράσετε ένα αφυγραντήρα σιγουρευτείτε ότι το σπίτι σας έχει όντως υγρασία. Αν αυτή δεν φαίνεται στους τοίχους σας τότε θα πρέπει να την μετρήσετε με έναν μετρητή υγρασίας. Έτσι θα διαπιστώσετε αν όντως χρειάζεστε το συγκεκριμένο «εργαλείο».

Πού πρέπει, όμως, από τη στιγμή που θα πάρετε τον αφυγραντήρα, να τον τοποθετήσετε για μέγιστα αποτελέσματα;

Αν έχετε κάποιο δωμάτιο που συγκεντρώνει την περισσότερη υγρασία τότε ξεκινήστε βάζοντας τον αφυγραντήρα στο συγκεκριμένο δωμάτιο κλείνοντας την πόρτα. Μόλις φύγει η υγρασία από εκείνο το δωμάτιο, μεταφέρετέ τον σε ένα πιο κεντρικό σημείο του σπιτιού σας.

Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο αφυγραντήρα;

Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και όσο πιο πολλά χρήματα έχετε να διαθέσετε τόσο πιο ακριβούς αφυγραντήρες θα βρείτε στην αγορά. Πριν κάνετε την αγορά σας σκεφτείτε τα τετραγωνικά του χώρου που θέλετε να καλύψετε, το αν υπάρχουν σημάδια υγρασίας στους τοίχους σας (πράγμα που σημαίνει πως έχετε σοβαρό πρόβλημα) και το επίπεδο της υγρασίας που έχει γενικότερα η περιοχή στην οποία μένετε.



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου