ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 26/2 έως 4/3 !

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Την εβδομάδα αυτή ότι κάνεις πρέπει να το έχεις μελετήσει πολύ καλά και μην φερθείς καθόλου με παρορμητισμό αγαπητέ Κριέ. Θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε πειράξουν αλλά και να σε εκνευρίσουν .....
....... να ξέρεις ότι δεν πρέπει να πεις λόγια που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδια σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να σε στεναχώρησαν και έχουν περάσει. Μπορείς το Σαββατοκύριακο να κάνεις ένα ταξίδι για να νιώσεις καλύτερα. Εσένα που η μοναξιά σου έχει κάτσει στο σπίτι και δεν φεύγει είναι καιρός να την διώξεις γιατί έρχεται το ταίρι που έψαχνες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο και με τις καλές επιρροές του Άρη που είναι στον Τοξότη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί ο προγραμματισμός σου αλλά και η ευστροφία που θα έχεις για κάποια θέματα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα θα παρουσιαστεί. Καινούργια ξεκινήματα μπορείς να τα κάνεις αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις και έχεις καλές υποδομές για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιες καθυστερήσεις θα σου φέρουν αρκετά προβλήματα σε θέματα που σε αφορούν άμεσα αγαπητέ Ταύρε. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι σε ότι γίνει πρέπει να έχεις την ψυχραιμία για να μπορέσεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Μην πάρεις αποφάσεις που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά κοντά σου σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός που θα γίνουν αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει μεν αρκετά καλά αλλά και αυτή την περίοδο δεν θα λείπουν οι πολλές υποχρεώσεις που θα σε έχουν σε ένα συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο γιατί στο τέλος της εβδομάδας σε βλέπω να φθάνεις στα όρια σου. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά αυτή η περίοδος θα φέρνει πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Τοξότη θα σε κάνει να έχεις έντονο εκνευρισμό αυτή την περίοδο αγαπητέ Δίδυμε και θα προσπαθείς να λύσεις πολλά θέματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να λυθούν άμεσα αλλά να ξέρεις ότι με αυτά που θα καταπιαστείς θα τα καταφέρεις μια χαρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα φρόντισε να μην φορτώσεις το ταίρι σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Η Αφροδίτη που είναι στους Ιχθείς και ο Άρης στον Τοξότη ανεβάζουν τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου και αν το εκμεταλλευτείς μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Και εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά μην ανησυχείς γιατί με τις καλές επιρροές των πλανητών θα κάνεις πολύ σύντομα καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας αυτή την εβδομάδα θα δημιουργηθούν προβλήματα από συνεργάτες σε θέματα που δεν τα περίμενες. Κράτησε την ψυχραιμία σου γιατί λίγο αν ασχοληθείς μαζί τους θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου αυτή την περίοδο αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις. Απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις πολλά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε θα αρχίσεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου από θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν μπορούσες να σκεφτείς βασικά πράγματα που σε αφορούσαν. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα για προβλήματα που μπορεί να έχουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλά αλλά πάντα βρίσκεις κάτι για να πεις. Άλλαξε τακτική για να μην κουράσεις το ταίρι σου και για να αποφύγεις και αντιπαραθέσεις μαζί του. Έτσι θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εσύ που ακόμη δεν αντέχεις την μοναξιά σου λέω ότι ήρθε το διάστημα που θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μπορείς να ξεκινήσεις και να υλοποιείς τους στόχους σου. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για να κάνεις τα καινούργια ξεκινήματα που θα σε απογειώσουν. Τα οικονομικά σου θα νιώσεις από αυτή την εβδομάδα ότι αρχίζουν και μπαίνουν σε ένα δρόμο που είναι πολύ καλός. Φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ καλή για εσένα και σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις αγαπητέ Λέοντα. Ο Άρης που είναι στον Τοξότη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα σε κάνει να έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμισμό καλή επικοινωνία ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο γρήγορα στους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις τις καταστάσεις που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα στην μοίρα τους. Πρέπει να δεις πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλεις και πράξε ανάλογα. Κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις μπορεί αυτή την περίοδο να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα κλείσεις ραντεβού και με το ταίρι που ήθελες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Ο Άρης που είναι στον Τοξότη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του και θα σου τα φέρει όπως τα θέλεις. Κάποιες αναβολές που μπορεί να υπάρχουν μην σε εκνευρίσουν απλά να ξέρεις ότι η επιτυχία είναι κοντά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτή την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα με την εύνοια του Ερμή από τους Ιχθείς θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες αγαπητέ Παρθένε για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί αρκετά. Εσύ που ακόμα έχεις μοναξιά να ξέρεις ότι είσαι σε πολύ ευνοϊκή περίοδο και πολύ σύντομα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην δουλειά σου. Να ξέρεις ό,τι γίνει αυτή την περίοδο θα είναι πολύ καλό και με καλές συνθήκες. Μπορεί να μην φανούν τα θετικά από την αρχή αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα. Ότι κάνεις πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα και περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να ισορροπήσεις στον πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα αγαπητέ Ζυγέ. Αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε σχέση με οικογενειακά θέματα σε συμβουλεύω να έχεις αρκετή διαλλακτικότητα και είναι σίγουρο ότι θα γίνει το καλύτερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Ο ερωτισμός που θα έχεις θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην αφήσεις αυτή την περίοδο που σε ευνοεί να περάσει ανεκμετάλλευτη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που αναζητάς τόσο καιρό. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι πνίγεσαι σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις αγαπητέ Σκορπιέ. Με τον Ερμή που είναι στους Ιχθείς θα θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές. Πρέπει να μην κάνεις βιαστικά πράγματα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά θα κάνεις τον διπλό κόπο για να τα τακτοποιήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά αυτή την εβδομάδα στο ταίρι σου. Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή περίοδο. Οι κόντρες που είχες με το ταίρι σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο να κάνεις ένα ταξίδι που θα σου κάνει καλό. Και εσύ που δεν ζευγαρώθηκες ακόμη μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα θα γίνει και αυτό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ιδέες που έχεις για την δουλειά σου είναι πολλές και καλές. Πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Κινήσου με προγραμματισμό και να ξέρεις ότι τους στόχους σου θα τους πετύχεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα. Καλό θα είναι να μην παρασυρθείς να κάνεις έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις αγαπητέ Τοξότη. Ο Άρης μην ξεχνάς είναι στο ζώδιο σου για αυτό πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου μίλησε με άτομα δικά σου και πες για αυτά που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί ώστε να περνάς πολύ καλά στην σχέση σου. Η σχέση σου έχει πάρει άλλη τροπή και πάει προς το καλύτερο. Φρόντισε να μην μειώσεις το ενδιαφέρον που δείχνεις στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά άλλαξε τακτική και είναι σίγουρο ότι το ταίρι σου θα το γνωρίσεις πολύ σύντομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου στα μέσα της εβδομάδας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί το άγχος σου μπορεί να είναι αρκετό αλλά θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που τόσο καιρό μπορεί να ήταν σε στασιμότητα αγαπητέ Αιγόκερε. Το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές ώστε πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση που θα έχεις και κάποια γεγονότα καλά θα σου δώσουν τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό που χρειάζεσαι για να κάνεις το ταίρι σου να πετάει στα σύννεφα. Αυτή την περίοδο μπορείς να λύσεις πολλά θέματα της σχέσης σου που σε προβληματίζουν. Και εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να υλοποιήσεις τα σχέδια σας που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τα αυξήσεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις επαφές και συζητήσεις για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Περνάς πολλές δυσκολίες σε πολλούς τομείς αγαπητέ Υδροχόε. Αυτή την εβδομάδα μπορείς να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία γιατί έχεις πολύ δυναμισμό και σε βεβαιώνω ότι με αυτά που θα ασχοληθείς θα τα λύσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά να ξέρεις ότι της έχεις βάλει γερές βάσεις. Φρόντισε να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου στο ταίρι σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που σε ενθουσιάζει ο καιρός πλησιάζει που θα γίνει κάτι πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές καθυστερήσεις στην δουλειά σου αλλά δεν πρέπει να εκνευριστείς γιατί μπορείς να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να σκεφτείς καλά αν είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά δεν πρέπει να σε αγχώνουν γιατί έχεις μπει σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές αγαπητέ Ιχθύ. Ο Άρης είναι στον Τοξότη για αυτό πρέπει με προγραμματισμό αλλά και με σύνεση να μπορέσεις να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στην σχέση. Με τον Άρη που είναι στον Τοξότη ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου μπορείς να την διώξεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασίας σου. Απόφυγε προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις αλλαγές που μπορεί να μην χρειάζονται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες για να πάνε ακόμη καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι αρκετά συμφέρουσες.

ΠΗΓΗ

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας!
Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου