ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου, αγαπητέ Κριέ, είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει το ερχόμενο διάστημα και είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς βοήθεια από κάποιο άτομο κύρους, για .......
........ να μπορέσεις να προχωρήσεις. Μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει, δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα δρομολογηθούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία στα αισθηματικά σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα όπου όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν για το ζώδιό σου, ήρθε μία μπόρα να τα σαρώσει όλα και να τεστάρει τις αντοχές σου σε όλο τους το εύρος. Δυστυχώς η ψυχραιμία δεν είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου και οι εξετάσεις δεν πήγαν και τόσο καλά. Το μέλλον όμως θα ξεκαθαρίσει τις δυσκολίες και θα σε φέρει σε καλύτερα επίπεδα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στα αισθηματικά σου να κάνεις υποχωρήσεις, για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Συνεχίζεις τις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Τα πλούσια προσόντα και ταλέντα επισκιάζουν τον δύσκολο χαρακτήρα σου, αγαπητέ Δίδυμε, και κάποιοι σου δίνουν δεύτερη ευκαιρία. Δείξε μεγάλη προσοχή όμως, γιατί αυτή τη φορά τίποτα δεν θα σου χαριστεί. Η αφοσίωση, η συνέπεια και η σοβαρότητα που θα δείξεις θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε κάνουν να παραμελήσεις τα αισθηματικά σου, με αποτέλεσμα να αγχώσεις το ταίρι σου, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η επιτυχία έρχεται με γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου και αλλάζει την καθημερινότητά σου. Οι απαιτήσεις θα αυξηθούν, αλλά η θετική σου διάθεση θα γίνει αφορμή να τα καταφέρεις με ευκολία. Όλα τα βλέμματα θα στραφούν στις κινήσεις που θα κάνεις τώρα, οπότε δείξε ιδιαίτερη προσοχή και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μια ξαφνική επιτυχία προβλέπεται για το ζώδιό σου, εκεί που δεν θα το περιμένεις. Το υπέροχο ξάφνιασμα θα σε απογειώσει ψυχολογικά. Θα είναι μία σημαντική ανταμοιβή για όσα έχεις κάνει όλο αυτό το διάστημα και μάλιστα ικανή να σε οδηγήσει σε τεράστιες βελτιώσεις. Κάποιοι θα φθονήσουν τη νέα ροπή της ζωής σου - μην ασχοληθείς και κοίτα το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρασε χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα πρέπει να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και να μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, γιατί θα πάρεις λανθασμένες αποφάσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Παρθένε, την απογοήτευση να σε καταβάλει, ειδικά τώρα που τα καλύτερα έρχονται. Οργανώσου όσο μπορείς και απελευθέρωσε τον δυναμισμό και τη δημιουργικότητά σου. Αργότερα θα καταλάβεις πως η στασιμότητα ήταν αποτέλεσμα της κακής σου οπτικής περισσότερο και λιγότερο της ίδιας της κατάστασης.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην απορήσεις αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος. Αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται μεγάλη δραστηριότητα. Με την υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καμία παρορμητική κίνηση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα για το ζώδιό σου και σου εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι καθοριστικά θετικός και ίσως δεν χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να οδηγηθείς στην ολοκλήρωσή του. Μην πιέσεις τον χρόνο – χαλάρωσε και απόλαυσε τη διαδρομή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το φιλικό σου περιβάλλον σε απογοητεύει, αγαπητέ Σκορπιέ, με κουτσομπολιά και κακές εκτιμήσεις. Προχώρα στη ζωή σου και μην ασχοληθείς με κανέναν. Οι φιλίες είναι επιλογή σου και θα σε δικαιώσουν περίτρανα. Για τους υπόλοιπους ο χρόνος θα φέρει τις απαντήσεις που χρειάζονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου από ένα σημείο και μετά χρειάζονται προσοχή. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις κάποια πράγματα να περνάνε έτσι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μέτρα ό,τι κάνεις, για να μπορείς να βάλεις μια τάξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η ικανοποίηση που πρόκειται να δεχτείς, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι πέρα από τις προσδοκίες σου. Μεγάλη πρόοδος προβλέπεται σε όλα τα επίπεδα, οδηγώντας σε δράσεις που θα σε απογειώσουν και θα μεταμορφώσουν τη ζωή σου ριζικά. Η ευτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα έχει μεγάλη διάρκεια. Επωφελήσου από τις επερχόμενες αλλαγές όσο το δυνατόν περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Γενικά μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και κάποια στιγμή θα αγχωθείς και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μία μεγάλη δοκιμασία προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σου φέρει αναγνώριση και δώρα. Πρόσωπα μεγάλου κύρους θα σε στηρίξουν και θα δεχτείς βοήθεια εκεί που δεν το περιμένεις. Μην φοβηθείς το πιθανό αντίτιμο που θα είναι ασήμαντο μπροστά σε ό,τι σου προσφέρεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και η μοναξιά σε έχει κουράσει, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Κριό, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώσεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές οικονομικές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να οργανωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σύντομα θα δεχτείς μια περίεργη πρόταση. Οι κίνδυνοι όμως που φοβάσαι είναι φανταστικοί. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να προωθήσεις τις υποθέσεις σου και να φέρεις στη ζωή σου όσα επιθυμείς. Η νέα πραγματικότητα θα είναι αισθητά καλύτερη για το ζώδιό σου, αρκεί να δείξεις συνέπεια στα πρώτα σου βήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε τις υπερβολές γιατί μπορεί να εκνευρίσουν τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει για το ζώδιό σου. Τώρα θα χρειαστεί να ανταποκριθείς δραστικά, προκειμένου να διασφαλίσεις τα κεκτημένα αλλά και να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου. Μην βιαστείς να πάρεις απόφαση για όσα εκκρεμούν να συμφωνήσεις ή να απορρίψεις οριστικά πλέον. Εξέτασε τις λεπτομέρειες στον χρόνο που χρειάζεται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις - για το πώς βλέπεις τη σχέση αλλά και εκείνον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου