ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/5/2017

Αποτέλεσμα εικόνας για ζώδια προβλέψεις
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Από σήμερα, μεγάλη ανησυχία και προβληματισμός πρόκειται να σε καταβάλει, αγαπητέ Κριέ. Μην κοινοποιήσεις τις σκέψεις σου, αλλά ασχολήσου με το δημιουργικό κομμάτι της ζωής σου και απελευθέρωσε τη θετική σου σκέψη. Όλα μπορούν .........
.......  να πάνε καλά, αρκεί να δράσεις δυναμικά και να περιορίσεις κάθε ανασφάλεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς σε συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Στα οικονομικά, θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου καλύτερα για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τα απρόοπτα ευτυχώς τελείωσαν, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και μάλιστα άφησαν πίσω τους ευχάριστες εξελίξεις. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθείς στην προώθηση των σχεδίων σου και να βελτιώσεις παράλληλα την καθημερινότητά σου. Ένα σύντομο ταξίδι θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα επαναφέρει τη θετική σου διάθεση που σε είχε προσωρινά εγκαταλείψει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, προκειμένου να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Για σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σε ευνοεί. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Τα πράγματα δείχνουν θετικά για το ζώδιό σου. Τα σχέδιά σου δρομολογούνται και οι εντάσεις του παρελθόντος απομακρύνονται. Οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες βελτιώνονται και δημιουργείται καλύτερο κλίμα σε όλα τα επίπεδα. Απέφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιο άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα πρέπει σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, κάνε τις πρέπουσες κινήσεις για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρά τα πολλά έξοδα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το σπίτι και η οικογένεια σε απασχολούν, αγαπητέ Καρκίνε, με τα εκατοντάδες προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά. Βάλε τάξη στα πράγματα και ιεράρχησε τις ανάγκες, ώστε να μπορέσεις να φέρεις ισορροπία και να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις, αλλαγές, μετακινήσεις ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και κάνε έναν προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Από σήμερα μην εμπλακείς σε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε κακές συμφωνίες εις βάρος σου. Απόφυγε οτιδήποτε καινούργιο το ερχόμενο διάστημα. Περιορίσου στην καθημερινότητά σου και στις βασικές υποχρεώσεις της. Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη πλανητική εύνοια στο ζώδιό σου. Προς το παρόν σημασία έχεις να διαφύγεις από παγίδες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλώς φρόντισε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, κάποιες ανεπιθύμητες καταστάσεις θα εμποδίσουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου και θα σε ταλαιπωρήσουν. Εστίασε την προσοχή σου σε προβλήματα που μπορούν να ξεπεραστούν και μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους. Τώρα μπορείς να προωθήσεις αρκετές υποθέσεις που αργότερα θα ολοκληρωθούν με λιγότερο κόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να υλοποιήσεις αυτά που ήθελες εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να ορθοποδήσεις, σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο. Προώθησε τις υποθέσεις σου άμεσα και μην πελαγώνεις με τις λεπτομέρειες, ώστε να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Υποθέσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό παρουσιάζουν ενδιαφέρον και προοπτικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό θα αυξήσει τον ερωτισμό σου και θα έρθει και η γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όποιες κινήσεις θέλεις να κάνεις, επαγγελματικά, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Οικονομικά, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση, γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και δεν είναι περίοδος για λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μπερδεμένες καταστάσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, θα ξεκαθαρίσουν με ηρεμία και σοβαρή συζήτηση προς όφελος όλων. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, κάνοντας όνειρα πως όλα θα πάνε καλά, γιατί θα βρεθείς σε αδιέξοδο. Η υπερβολή δεν θα βοηθήσει στην τακτοποίηση των υποθέσεων. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να αποφύγεις να συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνονται τα οικονομικά σου, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν και μπορείς να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου. Πλησίασε τα κατάλληλα πρόσωπα ώστε να προωθήσεις τις υποθέσεις σου. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Κάποια οικογενειακά θέματα θα παρουσιάσουν καθυστέρηση, αλλά μακροπρόθεσμα θα εξελιχθούν θετικά για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αναφορικά με κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Η ημέρα προσφέρεται να διορθώσεις πάρα πολλά οικονομικά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι αποφάσεις σου σύντομα θα οριστικοποιηθούν, αγαπητέ Αιγόκερε, και τα πράγματα θα πάρουν νέα τροπή, οδηγώντας τους στόχους σου σε ολοκλήρωση. Η ευτυχία είναι δικό σου επίτευγμα και αξίζει να το απολαύσεις. Φίλοι θα χαρούν με την αλλαγή στη ζωή σου και εσύ θα απαλλαγείς από όλα όσα σε κούρασαν επί μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση που θα σε εκνευρίσει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσεις όμορφα και ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετή κούραση προβλέπεται με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Κάνε έναν προγραμματισμό. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία, ικανή να σου μεταμορφώσει τη ζωή. Δείξε μεγάλη προσοχή σε όσα θα δεις και θα ακούσεις. Πολλά θα αλλάξουν από εδώ και πέρα για το ζώδιό σου, οδηγώντας σε ικανοποιητική πορεία. Η θετική σκέψη και η καλή διάθεση θα βοηθήσουν αρκετά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οι συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στη σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Καλό θα είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η περίοδος αρχίζει με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και πιο επικοινωνιακός. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μην αφήσεις, αγαπητέ Ιχθύ, στην τύχη μια θαυμάσια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί τώρα στη ζωή σου. Περιόρισε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις και πάψε να ασχολείσαι με ασήμαντα πράγματα που σου σπαταλούν τον χρόνο χωρίς εξέλιξη και πρόοδο. Το μέλλον θα εξαρτηθεί από την ορθότητα της στάσης σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σου και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες; Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων τα Νέα Καλά Μαντάτα είναι ένα blog με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα ,χρήσιμα και προ πάντων ευχάριστα προς ανάγνωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάτι ευχάριστο και ενδιαφέρον χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη παρέα σας! Γίνετε φίλοι μας στο facebook https://www.facebook.com/NeaKalaMantata/ ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://twitter.com/NeaKalaMantata. Σας ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου